Sayfa 370/996 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. RTE bir kez kabul etti yüksek faiz artışını bu artış daha heleki 300-500 puan i kabul etmez . Dünyada sıfır faiz var pandemi var. Çoğu sektör borçlu ve çalışmıyor borcunu ödemeyen adamlar çoğunluk bu artış onların borcunu ödenemez hale getirir. Dikkat ederseniz takip edilen kredi için tekrar süre uzatılması söz konusu. Faiz artışı zaten gerekliydi enfilasyon oranında daha da fazla artışı kabul etmez reis Bidenle anlaşmanın yolunu arayacak. AB de Fransa ile bire bir yaşadığı sorunlar sebebiyle yaptırım gelebilir. En kötü senaryo ABD biden ile anlaşma olmadı Ab de de yaptırım geldi. Ki bunlar artık reis ile çalışmak istemiyo. Araplar zaten çoğunluk bizim malları ya almıyor yada sıkıntı çıkartıyor. Bu durumda longculara ot tıkarlar.

2.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Evde hapis, oturduk Bist100 haftalık grafik çalıştık.
    Bütün grafiklerin anası der ki;
    Benim
    1no.lu senaryom seçim rallisi Şubata kadar 3 yükselen tepe ile 1440-1450 ralli finişi ve dönüş. (Vadeli 1550 denktir, isteyen 100-30 makasının Mart dibinden geldiği farka baksın)
    2.nolu senaryo palanınki: Marta kadar haftalığı bozmayan düzeltmelerle 1475-1500. Küreselcilerle barış rallisi
    3.nolu senaryo "longcunun rüyası": Haziran sonuna kadar aylıkları bozmadan 1775-1800 (açık yeşil kanal ve üstü başka bir evren, 2022 yılbaşı 2000 yaptırır mı?)

Hocam,
    240 da çalışırmısın sana zahmet...
    Oralarda ELMA as varmıdır?..
    Teşekkürler goley gelsin...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Sonra çıksa bile BİST
    Şu andaki uyumsuzluğun hesabını verecek önce

4. Var ve longum 1 aydirda hic bozmadim pozisyonumu. Piyasa short acani opuyo tum dunyada bunu goremeyen buraksin bu isi
     Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    tahminim viopda paran yok ,doğru mu????
    SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

fakındamısınız? kimi okursanız, kimi dinlerseniz, dinleyin. long diyorlar başka bir şey demiyorlar ve buda A dan Z ye herkesi etkiliyor. aslında grafiğe bakıldığında doğru söylüyorlar yanlış bir öneri yok. ama otobandan direktmi devam edecek yoksa yan yoldan aşağı mahalleleri dolaşarakmı? beklentisi olan sağlam bir hisse endeksten etkilenmeyebilir ama konu viop olunca çok farkeder...

ortalığı biraz kızıştırayım hani açılış eksi olur diye öngörüyordumya vazgeçtim. çıtayı biraz daha yükselterek eksi gaplı açılış olur diyorum valla bak çok ciddiyim... viop destek 1451.25 yarın için bence dikkate alınmalı

7. Yaptirim maptirim olmazz sacma sapan laflarla adamlar mal topluyo korkutup. Yaptirim davul zurna ile gelmezzz..

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

T
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Buyur benim. Zarar etmediğine şükredeceksin bazen.

Diyorum ya sen vadelide olsan o sistemi komple çöpe atarsın... zirve / dip bulmaya çalışan sistem olmaz...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yapıyorum ara sıra pay vadelide işler.
    Ama ekran başından ayrılmamak gerekiyor.bu da beni geriyor.
    Kazandığımda oluyor,kaybettiğimde,kaybettiklerim satış verdikten sonra hemen alışa geçen yerler.dönmeyince bir üst peryotunun (5—15 dk gibi)satışına kadar beklemek gerekiyor zararda.bu da stres yapıyor.
    Sistemim fena değil aslında ama okadar işte.
    Spotta orta uzun vade daha güvenli işler yaptırıyor.
    Yani şu anda orta vade satış yiyeyecez.borsalarda.
    Seyret bak.
    Ons ve dolar tl çıkacak daha

Sayfa 370/996 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •