Buyur benim. Zarar etmediğine şükredeceksin bazen.
Diyorum ya sen vadelide olsan o sistemi komple çöpe atarsın... zirve / dip bulmaya çalışan sistem olmaz...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buyur benim. Zarar etmediğine şükredeceksin bazen.
Diyorum ya sen vadelide olsan o sistemi komple çöpe atarsın... zirve / dip bulmaya çalışan sistem olmaz...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vadeli piyasalar tüm dünyada
Az para ile çok kazanmak isteyenin parasının alındığı yerlerdir.
Tüm dünya borsalarında ki hayalı fiyatlamaların da sebebidir
Bizim borsa henüz bunu yaşamadı
Ama nasd** bunun örneğidir
İlerde bizde göreceğiz
Burada uzun vade para kazanıp da burayı bırakan varmı bilmiyorum
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu piyasalarin bu para bollugunda dusecegine inaniyomusunuz cidden. Pandemi falan hikaye iste bak bunu bile takmiyo piyasaSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu forum ne adamlar gördü ,ben düşecek ya da çıkacak demedim zaten 1455 kırılırsa shortlar arkaya yaslanır dedim,bummer örneğini hatırlayın ,3.dünya savaşı çıksa düşmez dedikten sonra yüzde 35 düştü![]()
Evde hapis, oturduk Bist100 haftalık grafik çalıştık.
Bütün grafiklerin anası der ki;
Benim
1no.lu senaryom seçim rallisi Şubata kadar 3 yükselen tepe ile 1440-1450 ralli finişi ve dönüş. (Vadeli 1550 denktir, isteyen 100-30 makasının Mart dibinden geldiği farka baksın)
2.nolu senaryo palanınki: Marta kadar haftalığı bozmayan düzeltmelerle 1475-1500. Küreselcilerle barış rallisi
3.nolu senaryo "longcunun rüyası": Haziran sonuna kadar aylıkları bozmadan 1775-1800 (açık yeşil kanal ve üstü başka bir evren, 2022 yılbaşı 2000 yaptırır mı?)
Şort tayfasına bir gül atmasam olmaz. En kötü senaryomda seçim olursa 1150-1165 olur 2021 dibi
![]()
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Zırt pırt oluyo olsa da, yarın açılış ertesi kadar Bİ akSillilik olmazsa +Cuma yüksekleri görmeyi haketti Bistgil. ✔🍾
Yer İmleri