Nerede, ne zaman konuşmuş?
Link verebilir misiniz?
Printable View
Hocam bir kapanma daha olursa diğer havayollarinda çok iflaslar olur. Ekonomiler alt üst olur hallaç pamuğuna döner adeta. Bizim ekonomi de benzer şeyler olur kapanma olursa. Yani kapanmayi ülkeler kaldiracak durumda değil. Zaten hali hazirda Rusya Ukrayna savaşı piyasalari acayip etkiledi ve enflasyon son 40 yilin zirvelerinde. Çare bulamadilar henüz.
Dolayısıyla kapanma ihtimali düşük bana göre.
2 nci çeyrek fiyatlandi mi yoksa fiyatlanmadı mi hiç bir şey anlamadık 2 ay boyunca. Hala 2 ay önceki fiyatta geziniyor hisse. 2 ay boyunca akıl oyunlari oynadilar bizimle.
Ama ben diyorumki bu bilanço ile Ekim deki bilanco yu birleştirip ikisini birden fiyatlayalim. 3 ncu bilancoya ne kaldi ki😄
3 ncu bilancoda 65-70 aralığını dogru bir yolculuk olabilir diyorum ben. Bakalim olacak mi
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
yaklaşık 2 3 saat once gibi
https://www.airturkhaber.com/haberle...n-aciklamalar/
https://www.haber.aero/sivil-havacil...eleri-aktardi/
yorumlarınız nelerdir?
Nerede covid haberi var da tedirgin oluyosunuz. Covid olayi bitti artık.
Onumuzde pelosi mubareginin meselesi var. Carsamba sabah mesele bir tarafa çözülmüş sekilde uyanacağız. Oradan darbe almazsak haftaya muhteşem uçuş verisi ile bilanco gelecek. Bilanço beklenti dahilinde gelse uçuş verisiyle beraber bizi uçurur. Beklenti ustu de gelebilir tabi.
Teşekkürler sn volverin.
Sn. Ahmet Bolat uzun yıllar thy'de muhtelif görevler yapmış, işin mutfağından gelmiş bir yönetici.
Thy "istanbul havaalanı" avantajini önümüzdeki yıllarda daya da geliştirerek kullanacaktır.
Çin gribi, ülkemiz ekonomik krizleri v.s. sebeplerle thy hissesi (ülkemiz notunun düşmesi dolayısıyla yabancıların borsamızsaki payının da azalması dolayısıyla) hakettiği yerlerde değil diye düşünmekteyim.
Ayrıca thy bünyesinde bulunan pek çok verimli şirketin halka arzını temenni etmekteyim.
THYAO de bugün ortalama 51.179 tl fiyattan toplam 9.994.056 lot (511.483.278.6 tl) açığa satış işlemi gerçekleşmiş olup 51.50 tl kapanış fiyatına göre açıkcılar ortalama 32 krş zarar yazmışlardır,
THYAO de 10 mlyn lot ve 511.4 mlyn tl ile gerçekleşen açığa satış işlemleri sıralamasında 2. sırada yer almıştır,
Açığa satışın olmadığı pandemi zamanında 9 TL ye inmişti THY
Piyasa bu, ben fiyatlamada açığa satışın etkisi olmadığını düşünüyorum
Açığa satışın olmadığı ama iyi düşen hisseler de var, açığa satışın olduğu iyi yükselen hisseler de var
Silkeleme ve piyasayı yanıltma amaçlı kullanılmaya müsait açığa satış işlemi, açığa sattığını başka kurumdan kendisi alır kimsenin ruhu duymaz, aktiften aldığı hisseyi açıktan verir onura kimse bilemez
Kumarbazlar her yolu dener dökmek için
Hisse değerini ikiye katlamak? Bunu kârımızı şu seviyelere taşımayı hedefliyoruz şeklinde ifade etmesi daha uygun olanı değil miydi?
IN2015 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne koronasi yav, oldu bitti o. Ukranya ile daha tehlikeli bir virus ile karsilasildi: Insanoglu.
haftalık graflarda da al sinyali vermek üzere ...
Oteki kusta hisselerimiz ederinde degil, dolar kazaniyoruz diye aciklama geldi.
Müdür temettü vermezsen büyük yatırımcı gelmez buraya!
Yazmayayım yazmayayım diyorum kendimi tutuyorum. Benim yazmak istedigimi siz yazmişsiniz tebrik ederim [emoji122][emoji122][emoji122]
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@balıkadam hata varsa düzeltin, yazın ki düzeltelim!
https://i.hizliresim.com/rwyvwjx.PNG
benim yıllardır yaptığım çalışmayı Borsa Gündem bir kaç aydır yapıyor,
https://www.borsagundem.com/haber/en...082022/1678340
Verilerden niye rahatsiz olalim, rakamlara bakan baksin, Matrikste odunc pay piyasasinda her gun tasinanlar var. Ama sonuc sallama. Aciga satanin zarar mi kar mi ettigini nereden bileceksin, o islemlerin cogu gun ici kapaniyor. Yani insanlarin kafasini karistiracak bir veri.
Ikincisi 30 hisselerinde onemsiz bir veri.
Ucuncusu de israrla insanlarin kafasini karistiriyor, dogrusunu ogrenmeye calismiyor. Onceki yazima bak Garantideki.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...40#post5958440
Dorduncusu de kac senedir devam eden bir hikaye bu. Bak 2021'de iddiasina girelim bile dedim.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...04#post5204904
Elimde THY yok ama buraları (50 TL civarını) her gün beton döke döke çok sağlam taban yaptılar.
Gözlemlerime göre kağıtlarda genellikle de sağlam tabanın üzerine 4 kat inşa ediyorlar.
Bu THY'de 200 TL üzeri demek.
Bu günü geldiğinde küçük bi ateşlemeye bakar. Sonra kimse daha ne olduğunu anlamadan o rakamları görebiliriz.
Buraya yazayım. Tarihe not düşsün.
11.08.2021
THY 2021 YILI 6 AYLIK KONSOLİDE NET DÖNEM ZARARI 59.000.000 TL
Geçen sene durum böyle imiş.
Taşınan Açık kalmamış, ya herkesi yükselişe inandırdılar ya da yatırımcı akıllandı spot da taşıdığı açığın kirasını ödemek istemeyip, pay vadelide short pozisyonu açıyor, THYAO özelinde ise dün gerçekleşen 10 mlyn lotun tamamına yakını kapanmış sadece 713 bin lot açık taşınmış,
https://i.hizliresim.com/trinnju.PNG
Kır şu lanet 53ü
Sonunda kırdı 53'ü,
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer. Sabırla beklemeye devam.
Hata yok, onu ima etmedim ama bu veriler hiç bir anlam ifade etmiyor onu demek istedim. THY gibi bir hisseyi açığa sat tuşuyla satmak ile, normal satmak arasinda hic fark yok.
Kucuk ve orta ölçekli sirketlerde açık satis yaparak tahtaya yön verilebilir belki ama bu tahtada çok çok zor.
Haa... cok cok olağanüstü bir durum olur paylaşmanin bir anlami olur ama her gun hatta gün içinde sık sık paylasmanin anlami yok diye düşünüyorum.
Bu verilere gore al sat yapan kaç kişi var burada bilmiyorum ama ben temel verilere göre alir satarim. Ve bunun faydasini cok gördüm. SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elemanın biri vardı; buralar tepe olup, hisse 30₺ olacak diye. Acaba yaşıyor mu?
bu verilere göre trade edenler az ve ya çok inanın var, bir kişiye bile faydası olursa sevinirim ki itibar puanı verenlerden ve özelden yazanları gördükçe faydası olduğunu düşünüyorum, ben açığa satış tablosuna ve günlük takasa bakarak long veya short pozisyonu açıyorum, örneğin bugün THYAO da taşınan açık çok olmadığından tahta yapıcı açıkcı üzerine gitmez diye short pozisyona niyetlenmedim, ama 1.5-2 mlyn lot açık taşındığını görseydim tahta yapıcının açıkcı sıkıştıracağını bilerek hemen alış pozisyonu açardım, ben daha çok bu işlemi başta EREGL olmak üzere Bist30 endeks hisselerinde yapıyorum, faydasını da görüyorum, EREGL topiğinde temettücü olup ta her an yazanlar var onların yorumları ne kadar anlamlıysa en çok açığa satış yapılan ilk 3 hisseyi kendi topiğinde paylaşmak ta o kadar anlamlı olmalı!
Islemi yapmadan once yaz buraya. Senin orda herhangi birsey tuturman yazi ile tura atmaktan daha fazla bir ihtimal degil.
Daha once de soyledim 3 kere ust uste goster diye. Kacip gittin. 10 milyon lot nerde dye ariyorsun o islemlerin gunluk mahsuplastiginin bile farkinda degilsin.
Insanlarin kafasini karistirma.
Iddiasina gireceksen de girelim. Ben o verilere bakarak bir kurus kazanamyacagini iddia ediyorum. 3. kez tutturursan islem yaptigin kadar hisseyi sana virmanlarim. Kaybedersen 1/10'unu virmanla.
Yiyorsa.
Türk Hava Yolları (THY), Rus bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Aeroflot'un ambargolar nedeniyle alamadığı A350-900 tipi uçakları filosuna katmaya devam ediyor.
Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrasında uygulanan ambargolardan dolayı Aeroflot'un alacağı Airbus A350-900 tipi uçakları teslim alamaması nedeniyle THY'nin bu uçaklara talip olduğu AirportHaber tarafından duyurulmuştu.
Aeroflot'a teslim edilmeyen 6 uçaktan ikisi daha THY filosuna katılmak üzere Airbus'ın Toulouse tesislerinde havalanarak İstanbul'a doğru yola çıktı.
TC-LGL ve TC-LGK kuyruk tescilleriyle görev yapacak uçaklarla birlikte, THY'nin filosundaki A350 tipi uçak sayısı 11'e yükseldi.
Ozelden niye yaziyorsun, bu verilerle forumlarda paylasmiyor musun? Soyleyecegimni soyledim.
Tombul Kuş OBO oluşum tehlikesini de atlattı. Artık bilançoyu 60’larda karşılasın artık, yakışır mı yakışır…
Yaw Berkim vaktini harcayarak bir şeyler paylaşıyor, neden üstüne gidiyorsunuz?
Kimse bu yazılanlardan şampiyonluk kupası almıyor.
Vay be agha.
Pelosi kaltağı yüzünden satış yedik, bu saatlerde Tayvan’a inmesi gerekiyor o.ç!