Sayfa 371/753 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471 ... SonSon
Arama sonucu : 6024 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

Alıntı Originally Posted by wolvorine Yazıyı Oku
    Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat

“Hisse değerini ikiye katlamak için konuşacağız†Önümüzdeki hafta yatırımcılarımızla görüşmelerimiz var, 2022 finansal beklentilerimizi kendileriyle paylaşacağım. Ana iş planına odaklanmış, çalışanlarıyla ve iş ortaklarıyla kenetlenmiş, tüm zamanını ve tecrübesini daha güçlü ve sürdürebilir bir Türk Hava Yolları için adayan yönetimiyle, hisse değerini ikiye katlamak için gerekenleri konuşacağız.

burdan ne anlam cikarabiliriz?
    Nerede, ne zaman konuşmuş?
    Link verebilir misiniz?

2.  Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Covit olayı bundan sonra kapanmaya gitmez. Gripten pek bir farkı kalmadı. Bilanço gelecek 3. Çeyrek için de bir yol haritası verecek. Aracı kurumlar olumlu görürlerse tekrar kaldığı yerden yoluna devam eder. YTD
    Hocam bir kapanma daha olursa diğer havayollarinda çok iflaslar olur. Ekonomiler alt üst olur hallaç pamuğuna döner adeta. Bizim ekonomi de benzer şeyler olur kapanma olursa. Yani kapanmayi ülkeler kaldiracak durumda değil. Zaten hali hazirda Rusya Ukrayna savaşı piyasalari acayip etkiledi ve enflasyon son 40 yilin zirvelerinde. Çare bulamadilar henüz.

Dolayısıyla kapanma ihtimali düşük bana göre.
    2 nci çeyrek fiyatlandi mi yoksa fiyatlanmadı mi hiç bir şey anlamadık 2 ay boyunca. Hala 2 ay önceki fiyatta geziniyor hisse. 2 ay boyunca akıl oyunlari oynadilar bizimle.

Ama ben diyorumki bu bilanço ile Ekim deki bilanco yu birleştirip ikisini birden fiyatlayalim. 3 ncu bilancoya ne kaldi ki😄

3 ncu bilancoda 65-70 aralığını dogru bir yolculuk olabilir diyorum ben. Bakalim olacak mi

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

3.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Nerede, ne zaman konuşmuş?
    Link verebilir misiniz?

yaklaşık 2 3 saat once gibi

https://www.airturkhaber.com/haberle...n-aciklamalar/

https://www.haber.aero/sivil-havacil...eleri-aktardi/

yorumlarınız nelerdir?

4. Nerede covid haberi var da tedirgin oluyosunuz. Covid olayi bitti artık.

5.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    Nerede covid haberi var da tedirgin oluyosunuz. Covid olayi bitti artık.
    covid degğilde bence en onemli olay tayvan çin gerginliği. orda savaş cıkarsa etkilenecek gibi duruyor

6.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    Temmuz ayının son gününü de geride bıraktık. Eurocontrol verilerine göre ortalama uçuş sayısı 1514,90 ve toplam uçuş sayısı ise 46.962 oldu. Şirketin açıklayacağı verilere göre aşağı yukarı küçük sapmalar olacaktır. 7.5 m altı yolcu sürpriz olur benim için.
    3. Çeyrekte kabaca 20 milyon yolcu taşısa, minimum 1 milyar 💸 kar yazması lazım.
    Who, baby, Who Will Save The World?

7. Onumuzde pelosi mubareginin meselesi var. Carsamba sabah mesele bir tarafa çözülmüş sekilde uyanacağız. Oradan darbe almazsak haftaya muhteşem uçuş verisi ile bilanco gelecek. Bilanço beklenti dahilinde gelse uçuş verisiyle beraber bizi uçurur. Beklenti ustu de gelebilir tabi.

Alıntı Originally Posted by wolvorine Yazıyı Oku
    Teşekkürler sn volverin.

Sn. Ahmet Bolat uzun yıllar thy'de muhtelif görevler yapmış, işin mutfağından gelmiş bir yönetici.

Thy "istanbul havaalanı" avantajini önümüzdeki yıllarda daya da geliştirerek kullanacaktır.
    Çin gribi, ülkemiz ekonomik krizleri v.s. sebeplerle thy hissesi (ülkemiz notunun düşmesi dolayısıyla yabancıların borsamızsaki payının da azalması dolayısıyla) hakettiği yerlerde değil diye düşünmekteyim.
    Ayrıca thy bünyesinde bulunan pek çok verimli şirketin halka arzını temenni etmekteyim.

Sayfa 371/753 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •