öyle görünüyor...enerjilere can suyu verdiler...
Printable View
Bu durumda düz mantık, gesandan ümidi kesen ky astor için kol bacak kesti ama ordanda çok bir sey alamayinca kürkçü dükkanına döndü. Bofa 173 binden 113 bine geriledi. Baktı mal gidiyor. Tutunayim ucundan dedi herhale
smrtg ve diğer sektör hisselerine biz öncülük yaptık bu gün...:kahkah: aylar önce olduğu gibi...:yes: umarım devamı gelir....
Aynen öyle :) biz %1 verecek arz için zarardaki maldan mı çıkıcaz diye direnirken bunlar sdt ve söke için 240'tan astor için 220'den mal verdiler, orada küçük de olsa 7'şer tavanlık kağıt aldılar, artan parayla dönüp burada kendi mallarında da lot arttırdılar :) aferin bize, riske girmedik :yahoo:
Hayırlı olsun, sabah akşam hisseye küfür eden cahil ky dökülmüştür umarım.
Aksine artarak geri döndüler bence, çünkü cuma sabahı 178 e dokunan hisse pazartesi akşam 220 . Aşk nefret heyecan entrika ne ararsan hepsi burada . Gesan tam bir arabesk hisseye dönüştü. Ne kavusuluyor ne uzak kalinabiliyor. Portföyünde olsun olmasin gozucuyla da olsa gesani takibi birakamayan çok büyük bir kitle oluştu.Alıntı:
Originally Posted by Rapmatic;62791
42
Sasa 1 bu 2 bence yanına bir hane yazacağız sabredenler görecek ytd
Dönüşü muhteşem olacak mı Sayın keko :)
3 tavana zirveyi geçeriz sanırsam. Önce eski destek 230 var ellam, hani şu kırmaz dediğimiz :kahkah:
o zaman eupwr halka arza bu kdr yuklu girilmez. enayilik
Herkese merhaba. Allah kazancınızı artırsın,neşeniz daim olsun inşallah😇 Çok değil geçtiğimiz çarşamba,bu iş oluyor galiba. Gesan dönüyor olmalı diye fikir belirtmistim. Bazi umutsuz arkadaşlar pek inanmamisti. Ben de ona "algı"nın her şey oldugunu ve şimdi algı rüzgarının Gesandan yana esmeye başladıgını söylemiştim😇
Keko bile umutsuzluğa kapılmıştı ki ona bile yapma böyle falan demiştim.
Haaa yalan yok elim gitti geldi ama yüklüce alamadım. Çünkü cidden çok zarardaydım ve diğer hisselerime sadık kalmam gerektiğini düşündüm.
Onlar da Gesan kadar olmasa da genel görünümün pozitif olmasindan nasibini aldilar çok şükür.
Demem o ki dostlar, yeri geldiğinde kıyasıya eleştirmiş olsam da en dipteyken bile bu hisseye güvendiğimi burada deklare etmiş olmanin özgüveniyle diyorum ki
Hoşunuza gitmeyen şeyler söylenddiğinde o kişiye önyargılı olmayın. Hemen niyet sorgusuna da girişmeyin. Belki o da size "gerçeğin farkında olmadıgıniz bir yüzü"nü gösteriyirdur.
Uzun yazmasam olmuyor. Kusura bakmayın. İnsallah Allah daha bereketli kılsın yatırımlarınızı. Herkese gönlünce versin.
Astorun arzına 8000 lotla talepte bulunacak para ayarlamıştım,sökedeki yüksek talep ve perşembe günüde Gesanın 200 lerin altına düştüğünü görünce dayanamdım valahhi 200 altı 190-180 lerden gesan aldım astora girseydim 128 lot astor gelecekti,şimdi hangisi karlı olacak,bence gesanın lot sayı miktarı fazla olduğundan daha karlı olurum diye düşünüyorum.nasip kısmet bakalım ne olacak.
Sabancı Holding CEO su Cenk Alper Davos Zirvesinde Bloomberg HT nin sorularını cevapladı.
Alper, küresel sorunlara çözüm bulunamadığını artık aksiyona geçilmesi gerektiğinin altını çizerken, Sabancı Holding in yeni yatırımlarından bahsetti.
Türkiye dünyanın temiz enerji üretim merkezi olabilir. Türkiye enerji ve sanayi alanında fark yaratabilir dedi.
Sürdürülebilirliğe yatırım yapıyoruz
Holding hakkında değerlendirme bulunan Alper, yeni dönemde yapacakları yatırımların altını çizerek şunları söyledi:
Yeni bir iklim teknolojileri şirketi kurduk. Yurt dışı enerji yatırımlarına başladık. Önümüzdeki dönem iklim ve malzeme teknolojileri ile dijital teknolojilere ağırlık vereceğiz. Sürdürülebilir alanlara yön veren şirketlerden olmak istiyoruz. Yeni dönem yatırımları dünya ölçeğinde hayata geçirmek için hazırız. Önümüzdeki 20-25 yılda dünyayı şekillendiren sürdürülebilirlik etrafında oluşacak yeni teknolojiler olacak. Biz de Türkiye olarak ya bunun müşterisi konumunda olacağız ya da bunu şekillendiren dinamiklerin içerisinde olacağız. Sabancı Holding olarak burada şekillendiren oyun kurucu sıfatıyla yer almak istiyoruz ve yatırımlar yapıyoruz.
Alper; Önümüzdeki 5 yılda son 5 yılda yaptığımız yatırımın iki katını yapacağız. Bunların yüzde 25 ini mevcut işlerimizi büyütmek ve korumak için yapacağız. Yüzde 75 i de bahsettiğim alanlarda yapacağız. Yatırımlar için paramız ve borçlanma kabiliyetimiz var.
bankof 173k satış yapmıştı gün içerisinde, günü -111k ile kapatmış 62k lot geri almış tepelerden hatta bir kısmı tavandan :)
Hayatımdaki en büyük kazancı bu şirket hediye etti bana, topunun emeğine sağlık, iyi ki borsa var 😂
Gesanin en pis özelliği çok fena kontraatak yapiyor. Hiç hareket yapmadigin sürede defalarca sat al firsati verir . Ne zaman kipirdasan öyle bi giderki lan burdan girsem yarın dip yapar dedirtir. Ama sen girene kadar yapmaz o dibi. Sonra bir bakmissin zirveden mal alıyorsun.
Bugün güzel bir gündü benim için...Gesan,sddtr ve thyao...Gesan da tavana rağmen para çıkışı vardı epey... .O biraz soru işareti oldu..onun dışında sıkıntı yok...
Europower Yöneticisi Beril Harmanlı"Biz Girişim Elektrik’in üretim koluyuz.Girişim Elektrik’in aldığı işler, piyasadan bulabildiği panel miktarıyla sınırlı hale geldi bu da şirketin büyümesini engelliyor. Gesan kendisini besleyecek panel fabrikası kurma kararı aldı."
başka yerlerden de kulagıma çalındı bayagı bi panel sıkıntısı var gibi piyasada...
Yarın düşüşteki önemli olan 230 desteği kırıp geçersek,rahatlayıp 300 lü güzel günleri bekleyeceğiz diye düşünüyorum, böyle güzel bir ortamdada kırıp geçmesi lazım bakalım nasıl olacak,bu arada güzel bir iki kap gelirse çok güzel olur,düşüşte gelen kapları tınlamadı bari yükelişte gelenleri dikkate alıp yükseliş için kullanacağını düşünüyorum,hayırlısı bakalım yaşayıp göreceğiz.
Gesan TRANSVARAO GES PROJESİ BİTMİŞ...aGUSTOS SONU BAŞLAMIŞLAR KÜÇÜK BİR ANLAŞMA GENE...pardon ihale o zaman alınmış...
Bofa 125bin satarak resmen önünü tıkadı
bofa her hissede önce de vardı şimdi de var...bence gidecek hisse ne yapılırsa yapılsın gider...su akar yolunu bulur...
15 dklık güzel döndü bundan sonrası bakalım ne olacak..
bankoff ta verdi malı buralara düşürdüler maliyetini dünkü gibi bir senaryo neden olmasın :)
bana göre gesan bu yıl 1-4 kat büyüyecek..önümüzdeki yılda da depolamalı ges ve res santrallerinin kurulmaya başlanması ile yine 1-4 kat büyüyecek ve bu büyüme 2027 yılına kadar aynı sürat ile devam edecek...neden 2027 yılına kadar ?? lisans başvuruları bu yıl tamamlansa !! 2024 yılından itibaren yansımalar başlanacak ve bu işler 2-3 yılda bitirilmesi zorunlu olacak...
o vakte kadar gesan sunjunior ,panel fabrikası ,trafo üretiminin 4 kat artması , pano üretimi , diğer ges ve res işlerinin yoğunluğu altında büyümeye devam edecek...
bu kadar agresif büyüme bir bu sektörde ikincisi de yazılım sektöründe görülebilecektir...diğer sektörlerde de büyümeler olacak ama bu kadar agresif değil...
a1 32k ve seker 30k dün mal almıstı 220 ortalamayla, bugun 227 den vermis her ikiside, galiba aynı kişi işlem yapıyor. :)
Şu an bofa nın elinde mal kalmadı bu arada, son kalan 110k yı bugun sattı.
Edit: Çarşamba Perşembe toplam 179 tl ortalamayla 134k almış. Cuma Ptesi Salı toplam 237tl ortalamayla 162k satmış.
Astor'a gelen yoğun talebin gerçekleşmesi ile babası Gesan'ın fitili ateşlendi. Bundan sonra para çıkışı, BOFA, yabancı takası vb. parametre olmaktan çıkar. Yarın Astor işlem görmeye başlar. Bakarız tavanında 50 milyon lot. Gesan'ı tetikler. Öbür gün Europower halka arz onayı gelir. Gesan'ı tetikler. Haftaya bedelsiz onayı gelir. Gesan'ı tetikler. Öbür hafta panel fabrikamız açılır. Gesan'ı tetikler. Bilanço vb. derken yolumuza devam ederiz. Yeterki patronlar tekrar satışa geçmesin.
gerçekten de gesanda gündem yoğun...bu beklentiler en azından gesana zirve tazelemesi yaptırması lazım...zaten eğer 300 ü geçebilirse çanak katlaması yaparak 400-450 civarlarına kadar gidebilir (300-175=125 +300=425 )
yeterince dökmüş iseler ve buna da niyetleri varsa ?? öyle bir potansiyel doğabilir...merakla bekliyoruz..
Majör direnç 235 arkadaşlar.
şöyle saat 16:00 lara kadar 235 civarlarında kalabilirse satıcılar azalacağından yukarıya ivmelenebilir....umarım ki öyle olur...nasip diyelim...
bankoff dünden beri 272bin lot satmış..
artık dünkü gibi oluversin 3 saatte oturalım temiz temiz
Insallah gün sonu tavan yapacak gibi duruyor yine de Allah bilir
SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
duruşu güzel gerçekten..yalnız türibünlere baktığımızda sadece 24 kişi var...iki ay önce 50-85 kişiler oluyordu...demek ki çok ky döküldü...sabır edip dayanabilen çok az kişi kalabildik...nasip nasip nasip....