Sayfa 373/902 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Hayatımdaki en büyük kazancı bu şirket hediye etti bana, topunun emeğine sağlık, iyi ki borsa var ��
    Daha sabır edersek süpriz hediyeleri olacak diye düşünüyorum Gueno.
    Hani şöyle bir iki yıl gibi..
    Sabır, sabır, sabır.

Benim emeklilik kağıdım olacak sanki....

2.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Haftalık 245 günlük 218 olalim
    Sabah 9.51de umudumu yazmıştım. Hisselerimin çoğunu geçen hafta satip eygyo diye bit hissede vurguna gittim. Yüzde 20 kaybettim bu da yüzde 15 çıktı ))) el nasipko komonachi mokoko şrayze

3.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Sabah 9.51de umudumu yazmıştım. Hisselerimin çoğunu geçen hafta satip eygyo diye bit hissede vurguna gittim. Yüzde 20 kaybettim bu da yüzde 15 çıktı ))) el nasipko komonachi mokoko şrayze
    Gesanin en pis özelliği çok fena kontraatak yapiyor. Hiç hareket yapmadigin sürede defalarca sat al firsati verir . Ne zaman kipirdasan öyle bi giderki lan burdan girsem yarın dip yapar dedirtir. Ama sen girene kadar yapmaz o dibi. Sonra bir bakmissin zirveden mal alıyorsun.

Bugün güzel bir gündü benim için...Gesan,sddtr ve thyao...Gesan da tavana rağmen para çıkışı vardı epey... .O biraz soru işareti oldu..onun dışında sıkıntı yok...

5. Europower Yöneticisi Beril Harmanlı"Biz Girişim Elektrik’in üretim koluyuz.Girişim Elektrik’in aldığı işler, piyasadan bulabildiği panel miktarıyla sınırlı hale geldi bu da şirketin büyümesini engelliyor. Gesan kendisini besleyecek panel fabrikası kurma kararı aldı."

başka yerlerden de kulagıma çalındı bayagı bi panel sıkıntısı var gibi piyasada...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. Yarın düşüşteki önemli olan 230 desteği kırıp geçersek,rahatlayıp 300 lü güzel günleri bekleyeceğiz diye düşünüyorum, böyle güzel bir ortamdada kırıp geçmesi lazım bakalım nasıl olacak,bu arada güzel bir iki kap gelirse çok güzel olur,düşüşte gelen kapları tınlamadı bari yükelişte gelenleri dikkate alıp yükseliş için kullanacağını düşünüyorum,hayırlısı bakalım yaşayıp göreceğiz.

7.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Daha sabır edersek süpriz hediyeleri olacak diye düşünüyorum Gueno.
    Hani şöyle bir iki yıl gibi..
    Sabır, sabır, sabır.

Benim emeklilik kağıdım olacak sanki....
    O kadar bekleyebilsek zaten köşeyiz. Zamanında sasayida böyle bulmuştum. İki kat gitti diye sattım üzerine belki 15-20 kat daha gitti.. duramıyoruz işte oyunu seviyoruz.

8. Gesan TRANSVARAO GES PROJESİ BİTMİŞ...aGUSTOS SONU BAŞLAMIŞLAR KÜÇÜK BİR ANLAŞMA GENE...pardon ihale o zaman alınmış...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 373/902 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •