İbrahim Kalın: “Seçim sonucu ne olursa olsun saygı duyuyoruz.â€
—-
Böyle cümleler duymak istiyoruz.
Printable View
İbrahim Kalın: “Seçim sonucu ne olursa olsun saygı duyuyoruz.â€
—-
Böyle cümleler duymak istiyoruz.
Alakası yok..2020 pandeminin ilk çıktıgında ons da herşey gibi çakıldıgında gr 340 dan yani o zamanın en uygun yerinden aldım..şuan ×3 küsürlerde..ev, araba, borsadaki bir çok kagıt ve market ürünleri ortalama ×5-10 arası yükseldi..altın zarar ettirdi yani..muhtemelen altınınız yok ondan böyle uzaktan bakınca öyle sanıyorsunuz..yorum yazmadan biraz araştırın.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 1999-2000 çıkışı ve çöküşü ile 2022 çıkışını şöyle bir karşılaştırdım.Grafiksel olarak çok benzer gözüküyorlar.Siz ne düşünüyorsunuz?
zamanı var daha ..5 seans biraz daha geri çekileceğini düşünüyorum ..tepkilerde uğraşmıyorum ekrana yakın olmak lazım ona vaktim yok ..dedim ya bazı hisseler var kafamdaki rakamlara gelirse alırım orta/uzun ..tribündeyim
sana tezaruhürat yapıyoruz işte ..palaya karşı :)
belki seçim sonrasına ertelerim ..duruma gidişata göre bakacağız
aldığım zaman yazarım
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"Bugün ülkemizi Suriyelileştirmek için can atan bunlar değil mi?"
bu söylemde olan insan resmen yandaşına sen koyunsun,malsın,beynin yok vs...daha çok var.şahsen insan biraz kendine sorar.bu şahsiyet ülkeme,milletime,bana o kadar rahat yalan söyleminde nasıl bulunuyor.hatta irtibatını keser yavvvv.
Ben bugün yımırtalı pideyi alamadım kerata tuzak kurdu koklatmadı bile, cebden yiycez...
Ama güzel bir gündü, eğlenceliydi.
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
Resim atma konusunda biraz beceriksizim.Ama grafiği haftalık yapınca çok benzer bir patern söz konusu.Bir arkadaş bu işin sonu 2001 gibi olur demişti bir süre önce.Bugün aklıma geldi kontrol ettim evet benzerlikler var.Daha tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilirse güzel olur kanaatindeyim.
SPOT kapanış, BofA -450 milyondan -290 milyona düşürdü,
https://i.hizliresim.com/s7904z9.PNG
Halk Yatırım son 30 saniye HALKB ı 25 kademe çizdi,
https://i.hizliresim.com/13ga40d.PNG
son dönem bim epey ceza ödedi rekabet kurumu yüzünden.
şimdi piyasa çökerken hiç tınlamıyor. bu heriflerin kulağı deliktir. erenköy cemaatinin topbaşların zapsuların bir ay sonrası ile ilgili epey malumatı vardır ellerinde.
burda bazı söylemler dikkatimi çekti.altın ,dolar ağır gereksiz gibi.5100 endekste 3 hafta hisseler erğl 36 isdmr 35 skbn 2.54 satıp son işlemlerim. dolar euro aldım.sistemden çıktım hisseler yüzde 20 aşagıda .belki döviz den yuzde 20 kar ederim .belki maliyetten çıkarım.hisselerde paçal yapmadım.siyasetin söylemlerinin hoş olmadığı bi dönem yaklaşıyor. iyiki böyle yaptım hiç değilse akşam rahat uyuyor sabah rahat kalkıyorum. tabiki kafada hayat pahalılığı hep var.tabi hepimiz aynı muzdarip hayatı yaşıyoruz.allah herkese yardım etsin resmen her kulvarda soygun var.şahsen asıl gelecek haftaya dikkat edelim.3 gün talancı bey ler sanırım gerekli mallarını çıkmış olurlar.nakit kraldır az yada çok unutmayalım.
Son 10 günde ne dayak yedik be
Dayağa alışık bir nesildik.
Son sıralara geçer
Ya sopanın kırılmasını
Ya da hocanın yorulmasın beklerdik..
Zamanın zopası da adamı da dayanıklı
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama bak bişii tutturmuşum, dün akşam bugün için kapanış tahmini yaptıydım..
birinci olmuşum
Bi şekilde tutturuyorum dayu :kahkah:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...79#post6406779
Mantıken vatandaş muhalefete vermeli beğenmez ise seneye yerel seçimde tekrar değerlendirmeli.
bu rosppu çoccuklarının en delikanlısı goldman, yüzde 13 demek aşşa yukarı 21.90 demek, makul.. bana uyar
öbür garp kurnazlarına kalırsak, sen dolar kurunu durduk yerde 30 TL yapıcan evvela, ve faizi o dakka yüzde 50 üstüne yükselticen, arkadaşlar 30 TL kurdan dolar bozdurup yüzde 50 faizli tahvil alacak, devlet güvencesinde, türkiye cumhuriyeti devletinin güvencesinde.. şöyle ifade edelim- rusya, brezilya, arjantin, meksika vb asya-dışı EM dünyasının tamamının sicilinde en az bir default var, sadece TR tahvilin sicili temiz bu konuda.. bugün abd devlet tahvilleri default ilan eder mi önümüzdeki ay, piyasalar bunu tartışıyor
leş tayfa daha 17 ay evvel kur 18.30 vurduuğunda TR hazinenin iflasını ilan etmişt, kkm açıklanınca iflasın sadece bi kaç ay ötelenmiş olabileceğini söylediler, en geç martta yani ilk kkmler expire ettiğinde konunun kapanacağı konusunda bütün finans dünyası bütün akademi bütün fintwit yüzde 100 fikir birliği içindeydi.. olayın üstünden 17 ay geçti, aynı leş tayfa yanıldığı konusunda hiç bir özeleştiri getirme zahmetine girmeden seçimden sonra dolar 30 olur, 50 olur, 65 olur bol kepçe sallamaya devam ediyor, en ufak bi utanma yok suratlarında.. kardeşim, kim hangi TL asset getirip USD talep edecek ? noldu, kapalıçarşıdan online fiyat veren tayfa 2-3 gündür suskun, noldu niye sustunuz ?
hahhahaha
big abi long açmayı kestiği andan itibaren likidite tamamen kayboldu, düşüş hızlandı.. bigie dayının kıymetini bilemedi longçular, yok extre göster falan küstürdüler dayıyı, işte sonuç bu.. ah be big abi, gelsen ve tamamen sembolik bi 31 lot sadece 31 lot alım yapsan, vadeli tahtasının bütün çehresi değişecek
2-3 ay önce kkm faizi %12 iken şu an %30. Bu sayede Doları bir parça frenledi. Son 2-3 haftadır MB altın satarak doları frenlemeye çalışıyor.
Geçici çözüm bunlar.
Bugün TV'ye çıkan bir analist uluslararası altın ile Türkiye arasında %10 makas var diyordu, bu sürdürülemez vs konuştıu.
kardeşim son 5 senede türk ekonomisinin net altın ithalatı 100 milyar dolar- aynı dönem ortalama altın fiyatı 1600 dolar.. bugün altın ons 2000 dolar, yani hesabını yap- son 5 senede biriktirilen bu altın stoku 25 milyar dolar değer artış kazancı yazmış..
25 milyar dolar kar yazdıysan gidip bi kısmını realize etmez misin bu karın ? sana soruyorum kafkaf kardeşim, bu karı sen yazmış olsan bi kısmını realize etmez miydin ? ben göztepeliyim ezelden, sevmem kafsinkaf falan, ama olsun
merkez bankası dolar satıyormuş, 100 ton satmış.. eeee, yani napsaydı, yıllardır altın biriktirirken, rezervini 700 kusür ton yaparken bi yorumda bulundunuz mu bu konuda, iyi yapmış yada kötü yapıyo falan bi yorumunuz olmuş muydu ? şimdi birazını satmış, lazım olmuş ki satmış, bütün bi küresel finans sistemi -aman türk ekonomisine tek cent para girişi olmasın diye seferber olmuş, finansal abluka son safhada.. tek bi cent tahvil kalmamış yabancı takasında, tek bi cent hisse kalmamış, swap kalmamış üste short yapmışlar
şimdi bekliyorlar, our boys gelsin kuru 30 TL yapsın, faizi yüzde 50 yapsın, biraz para sokalım, ballı kazanç yazalım
kemali ciddiye alan buralarda durmasın.
sonra psikoloğa neyim gidersiniz adam sonuçta okumuş adam. bişey diyemez.
"incinmişsin"
der gönderir.
Borsadan kaçan ve parayı dövize çevirenlerden dolayı döviz uçmasın, dengelemek için diye altın satıyor olmasınlar..
Trade etmiyorlardır belki...
Sanki herşey de üstün bir iş yapılmış gibi dipten altın alıp ,zirveden satıyoruz sanmak da...
İlginç ...
Hadi höstat'lar yazın çizin bu paralel çizgi görevini yaptı mı?
https://i.hizliresim.com/k9hnall.png
Bu gün için 180 gün sonra yine 4400 den kapamışık Sancılı günlerimiz vardı artık daha fazlasına hazırız
Kaç gündür el ele milletin içinden geçtiler durmuşlar şimdide kendilerini kenara çekiyorlar sanırım
Şartlı virmanlı satışı anladıkta alım limitlerini neden düşürdünüz?
Piyasa aşağı giderse yatırımcıyı korumak Piyasa yukarı giderse babaları korumak için mi?
https://i.hizliresim.com/bxykh6h.png
Normalde artık satıcı kalmamış olması lazım, parasını da altın, dolar, KKM vs bağlamıştır.