Sayfa 372/1005 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: Viop L

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Naptın bugün mallanabildin mi
    Paragöz abinin meşhur ptesi formansyon çalışması olursa yımırtalı pide parası gelir
    zamanı var daha ..5 seans biraz daha geri çekileceğini düşünüyorum ..tepkilerde uğraşmıyorum ekrana yakın olmak lazım ona vaktim yok ..dedim ya bazı hisseler var kafamdaki rakamlara gelirse alırım orta/uzun ..tribündeyim

sana tezaruhürat yapıyoruz işte ..palaya karşı

belki seçim sonrasına ertelerim ..duruma gidişata göre bakacağız

aldığım zaman yazarım

2.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Bugün 1999-2000 çıkışı ve çöküşü ile 2022 çıkışını şöyle bir karşılaştırdım.Grafiksel olarak çok benzer gözüküyorlar.Siz ne düşünüyorsunuz?
    üst üste resim atabilir misiniz acaba? tşk
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Bugün 1999-2000 çıkışı ve çöküşü ile 2022 çıkışını şöyle bir karşılaştırdım.Grafiksel olarak çok benzer gözüküyorlar.Siz ne düşünüyorsunuz?
    Mantıken iktidar değişir ise türbülans olur, sonra seçici kurtarma olur.

Demirören son dakika elindeki gayrimenkulunü satmış, bu tip şeylerden çekinci belki.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Cumhurbaşkanı Erdoğan:

"Bugün ülkemizi Suriyelileştirmek için can atan bunlar değil mi?"
    bu söylemde olan insan resmen yandaşına sen koyunsun,malsın,beynin yok vs...daha çok var.şahsen insan biraz kendine sorar.bu şahsiyet ülkeme,milletime,bana o kadar rahat yalan söyleminde nasıl bulunuyor.hatta irtibatını keser yavvvv.

5. Ben bugün yımırtalı pideyi alamadım kerata tuzak kurdu koklatmadı bile, cebden yiycez...
    Ama güzel bir gündü, eğlenceliydi.
    Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    üst üste resim atabilir misiniz acaba? tşk
    Resim atma konusunda biraz beceriksizim.Ama grafiği haftalık yapınca çok benzer bir patern söz konusu.Bir arkadaş bu işin sonu 2001 gibi olur demişti bir süre önce.Bugün aklıma geldi kontrol ettim evet benzerlikler var.Daha tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilirse güzel olur kanaatindeyim.

SPOT kapanış, BofA -450 milyondan -290 milyona düşürdü,

Halk Yatırım son 30 saniye HALKB ı 25 kademe çizdi,

Sayfa 372/1005 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •