Akşam pazarı başladı yine kapış kapış
Printable View
Akşam pazarı başladı yine kapış kapış
Short dediğin balyoz gibi iner. 5dk'da 150 puan. Bu çok nazlı nazlı :)
Salı düşüşüne alıştı millet pazartesiye çekti bence.
https://i.hizliresim.com/pl14q2h.PNG
neyse bu gün shortları kapattım...8440 dan...160 puan kara..short yaptığımda ,yani sinyal çıkınca hemen yazmıştım..FLAT DEVAM...
işin garibi 190 puan kardan döndü...min . 8410 gördü..
Bazı kurumlar sattığın malın parasını hemen hesaba geçiriyormuş, bazı kurumlar da parayı 4 gün sonra istiyormuş. Bir miktar komisyon alıyorlarmış.
Büyük işlem hacimleri olmayan para ile yapılıyor bence.
Herifin teki dolaşımda 10 milyon lot olan hisseden 40 milyon lot aldı, ben de kesin tavan olur diye bin lot aldım. Fiyat artmayınca ben şüphelendim ama satmadım, sonra birden taban oldu herif aldıklarının tamamını sattı, ben de %10 zarar ettim.
Bunlar tabi rüyamda oldu.
Matematiğe güvenip de işlem yaparsan sorun matematik de değildir.
Borsada big reset sanırım yarına kaldı ....
astorun piyasa değeri ykredi yi geçmiş... :)
Henuz hala o kapanis coskusunu verdigini dusunmuyorum.
Bu hareket shortculari bezdirme hareketi. Inancli olmayan shortcu bu harekete dayanamaz kapatir
Hatta gider revers long yapar.
Long da olan adam zaten rahat. Yuzde 1 2 geri cekilmede malini verecek degil.
Dusus boyle tepede sindirerek olmaz. cat diye vermeli, herkesi kafese sokmali.
Yukselirken 1 aliyorsa duserken 2 almali.
Sartlar musait, herkes donuna kadar borsaya giriyor, KKM donusleri de bitti.
Ve iyi bir haber sart. Cunku iyi haber tepede gelir.
Bugün de mi çöküş olmadı:)
Çıplak short açıp batmayın, mutlaka ov hisse portföyünüz olsun. Şu anki yükseliş gibi abartı noktalarda short açsanız bile hisse+endeks short nette yine artı pozda olun. %100 e yakın enflasyon ortamında nette hiç bir zaman shortta olmamalı, ben kesinlikle nette %50 hisse altına inmem(%100 hisse+%50 hedge endeks short)
Hisselerde durum
https://i.hizliresim.com/rf92w9z.jpg
Ocaktan beri getirisi yuzde 900 u gecti.
Ocakta kote edilen yuzde 17 payin ederi 2.2 milyar TL idi.
Sirketin degeri ise 12.5 milyar TL idi.
Bugun sirketin degeri 150 milyar TL ye yaklasti.
Patronun payi yuzde 80 ve 150 milyar TL uzerinden hesaplarsak malvarligi 4.5 milyar dolar yapar.
Adam kendini en zenginler kulubune sokma niyetinde herhalde.
Nisan ayinda Sasa dan erdemoglunun mal varligi 5.3 digerinin ise 4.7 idi, Murat Ulker ise 5 milyar dolardi.
Arkadaşlar Ahmet Mehmedin banka hesabına; BORÇ ÖDEMESİ diye para eft etmiş.Hesap numarası ve ilgili kişi doğru...
PARA Mehmedin hesaba geçtikten sonra; Ahmet, mesela 2 saat sonra,bankaya giderek; ''ben o hesaba yanlışlıkla para gönderdim,iade edin'' diyebilir mi?
Hisse vadeliler
https://i.hizliresim.com/lueekoq.jpg
Cok zor, para zaten aninda ya da bir kac dakika icinde transfer oluyor. Bilgileri de dogru girmis. Manuel islem yapilmiyor, burada bankanin sorumlulugunda olan bir durum yok.
Ahmet Mehmet ile iletisime gecmeli ve parayi revert etmesini istemeli, yani geri gondermesini
Eger Mehmet Ahmetin cagrisina kulak vermez ve geri odemeyi reddederse Ahmet Mehmet e karsi ihtiyati yani yildirim haciz cikarip parayi kullanmasini onleme yoluna gidebilir.
poz devam .. dalga analiz hep önden bir projeksiyon çizer .. pozisyonu dalgaya göre açtım .. bir hedefi var (timing stopu price stopu .. pattern vs beyin patlatır hepsi manuel) .. 5 dk sistemde sata geçti sonradan...dolayısıyla ..ben kulağımın üstüne yatarım .ytd..
dalgaya göre kapatacağım pozu .. ya da dalgaya göre stop olacağım ..scalp şansı vardı bugün ama .. girmiyorum artık kafam kaldırmıyor ..cümleten iyi akşamlar ..ytd ..
astor yarında eregl gececek piyasa değerinde...
yeni nesil hisseler fena... :)
Cevap için çok teşekkür ederim..
Akçay bu yeni nesil,Z kuşağı hisseleri ABD borsalarında açmak lazım...
Hepsiburadayı biliyorsunuz.:)
MARTI da 10 dolardan 0.5 dolara inmiş...ASTORU düşünsene:)
Astor spot tavan, vadeliyi de yanina ceker birazdan
Yarin yine gapli acarsa yuzde 3 4 5 vurusmak lazim gelir.
Borsa para yıkamak vs için uygun bir alan, 10 liradan aldım 200 liraya gitti deniyordur.
Yüzde 87 yazını neden sildin.
2022 başında 2000 olan borsa 5700 ile kapadı seneyi?
Geçen sene SASA HEKTS vardı bu sene astor bilmem ne enerjiler uçuyor.
Düşürmemek için her sene bir kaç tane hisse yi 4x 5x 10x yapıyorlar işte.
2020 nin kralıda GUBRF idi yanılmıyorsam.2 senedir nadasda şimdi.SASA HEKTS da dinlendiriliyor
3x ralli bekliyorum her ikisinde de.Şu astor alfas gesan falan işleri bitsin.
Secimden bu yana yukselis yuzde 75 ama 1 ocaktan itibaren henuz yuzde 40.
MB nin yilsonu enflasyon hedefi + 10 puan desek bir yuzde 30 daha gideri var ama bunun icin acelesi yok.
Yani 5700 fiyati baz alirsak hedef kabaca 10.000 dir.
Evet, Ahmet paranın yanlışlıkla Mehmedin hesabına gönderildiğini belirterek bankaya başvurabilir ve paranın iade edilmesini talep edebilir. Banka, gerekli incelemeleri yaparak durumu doğruladığında, paranın geri iade edilmesi için işlem başlatacaktır. Ancak, bu durum bankanın politikalarına ve yerel yasal düzenlemelere bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
yapay ZEKA böyle cevap verdi :)
846600 de teknik hedefte idi ama
855000 i habire zorlayınca
852400 şortları...849175 ten verdim.. (oranın üstünde tutup, tahtayı tutmaya çalışırsın zaten )
ula GARANTİ YATIRIM o malı sana yedirirlermi la... akıl yoksunu :drunk:
son olarak ..büyük derecede ... epik wave dediğim yukarı dalga fikrim aynen devam (eylül ekim sürekli yazdım ) ... bu son yazdıklarım alt derecede bir düşüş .. öyle aman aman şelale niagara falan bir durum beklemiyorum yani .YTD .. ..hayırlısı .. kısmet .. .. iyi akşamlar son :))
bugün akşam seansıda güzel olur... bir iki aptıraman yapam :drunk: EMLAK DAYU gelsin
Bugün kötü hisse seçene borsa %0,30 yükseldi dersiniz. Ya da direk küfür edin aynı hesap :drunk:
tahta bazlı düzeltme ile günü tamamladı badem dünyası.teknik olarak 2.90 güçlü direnç bölgesiydi buradan satış geldi , yarınki sızma hareketine bakıcaz:)
bugun herkese ekmek vardı.
kolay gelsin.
SPOT kapanış, hafta başı negatif kapattırmadılar, BofA ve İnfo Yatırım satışı azalttı , satışa Unlu Menkul geldi,
https://i.hizliresim.com/5wji2fh.PNG
hala kıymeti var mı pala takar mı bilmiyorum ama bugünkü bar değen mumlar ayı barı. en son 9 mart günü 6 bin seviyesinde görmüşüz. devamında 4800'e kadar düştük.
galiba o gün engrandmaster zopa geliyor mu? minvalinde yazmıştı. evet dediydim. ağız tadıyla zopa yemiştik hep beraber.
yorumum:
bugün piyasayı domine eden YATIRIM FİNANSMAN ve İŞ YATIRIM
YF
cuma günü % 10 teknik, % 90 haberi önceden bidiği için düşüklerden piyasayı aldı, haber basılınca BOFA, ve GEDİK sürdü tahtayı
FDAX'ta şu cumadan belli idi.. FDAX sabahtan döndü yukarı
FDAX ile sabah biraz yükü hafifletmeye başladı, FDOW'dan bugün bir cacık olmayacağını görünce
taşımam ben bu hisseleri deyip, verdi GARANTİ'nin kucağına
FDOW'dan dolayı İŞ YATIRIM da mal almayınca
tepeden 20.000 puan düştük
FDOW'dan ışık görselerdi bu kadar aşağı gelmezlerdi.. önümüzdeki maçlara bakarız dediler
altın 1902 görmüş
TOKATYILDIZI dayu nerede ?
ben ona kaç didiydim :whistling: he 1887 ye yat demiştim, oda gelir, emir tahtada dursun