Sayfa 343/1004 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: Viop LIII

1. şoyle bir gezindim bizde ve globalde (sp dow dax vs) çoğunluk sshort opprtunity peşinde . bu durum yeni değil (aylardir hatta son 1-1.5 yildir oyle) ..

kisa vade icin bende benzer duşünmeye başladım ama o topa (short açmak) girecek miyim kenarda mı izleyeceğim karar veremedim.. eylul ekim vadeli spot hisse portfoye dokunmayacağım ..tradelik kisimda short olabilir veya flat bekleyip long opportunitye odaklanabilirm. falan.. bilemedim... neyse hayırlısı bakalım..haftaya bakarız seansın kokusuda onemli ytd. iyi geceler..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bugün nöbetçi eczaneye gittim, sırtımda bir ağrı var ne ilacı alabilirim dedim, eczacı kadın doktora gitmen gerekiyor dedi.

Önceden ilacı internetten bulup, kararlı bir ses ile eczacıdan istemek lazım.
    Ariston abi geçmiş olsun sırt ağrısı ihmal edilmemeli. Bencede doktora gitmelisiniz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Ariston abi geçmiş olsun sırt ağrısı ihmal edilmemeli. Bencede doktora gitmelisiniz.
    Sağolasın.

Bence bu bir uyarıydı. Çizmeyi aşarsan problem yaratırız şeklinde.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Bugün bir hisseden bahsedildi hemen tüm konuşmacılar isim verme dedi.

Satışları düşük kalmış ama ertelenmiş gelirleri yüksekmiş. Muhtemelen gayrimenkulleri sözleşme ile satmış ama daha faturalamamış veya tapu devri yapılmamış.

Öte yandan çeşitli odalarda açık açık ENKAI geri kaldı deniyor, isim verme diyen olmuyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sağolasın.

şimdilik advil al. rahat uyursun. bazen çok pc başında vakit geçirince benimde boynum ve sırtım ağrıyor

ciddi ağrın var ise. günü kurtar yarında bir görün abi. geçmiş olsun

6. Uzaklar kırmızı sanki hepsi kırmızı ortalama % 1 gibi.,,,,

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    şoyle bir gezindim bizde ve globalde (sp dow dax vs) çoğunluk sshort opprtunity peşinde . bu durum yeni değil (aylardir hatta son 1-1.5 yildir oyle) ..

kisa vade icin bende benzer duşünmeye başladım ama o topa (short açmak) girecek miyim kenarda mı izleyeceğim karar veremedim.. eylul ekim vadeli spot hisse portfoye dokunmayacağım ..tradelik kisimda short olabilir veya flat bekleyip long opportunitye odaklanabilirm. falan.. bilemedim... neyse hayırlısı bakalım..haftaya bakarız seansın kokusuda onemli ytd. iyi geceler..
    birşey gördüm, dikkat çekmek istedim.
    FDAX aydır yükselmiyorda, düşemiyorda (tam düşecek FDOW'u alıyorlar, FDAX düşemiyor )
    fdax 15 likte
    03.08 de alt bolingerden kurtulup AL vermiş
    08,08 de alt belingere ikili dibe gelmiş, tekrar yukarı gitmiş
    şuan itibariyle bolinger iyice DARALTILMIŞ.. (malumunuz dar bolinger KARAR VERİLİYOR demektir )
    ALT 15800 de..
    kritik 1-2 gün daxta
    iyice satıp, alt bolingeri aşağı açarak 15800 altında yeni oyun yeri belirlemezlerse (ki; bence belirlemezler ), burdan 3 lü dibide yaptık deyip yukarı dönme ihtimalleride vardır
    bilginize
    NOT : haftalık bolingeride o kadar daraltmış ki: '' yükselmesekte, düşürmeyiz gardaş dax'ı.. buyrun basabilen bassın'' diye bağırıyor boğalar piyasaya

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sağolasın.

Terli uyuyup rüzgar yemediysen kardio kontrol ettir derim.

Tedbir iyidir.

Sayfa 343/1004 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •