Kýsacasý bu saatten sonra(som fýþkýrtma ardýndan) düþen býçaðý(en çok bunu göreceðiz) tutan batacak...
korkutmayýn adamý dayu.. lönk basacuuk
ýsrarla düzeltmeye izin vermeyip, trend içinde tutmaya çalýþýyor endeksi
bir sistemde 758000... birinde 762000... trend destekleri
üstünde itikleme hamlelerine devam ettirmeye çalýþýr, altýnda ne olur ben bilmez... ben þorttan anlamam
bu rakamlarýn altýnda lönk riskli olur, üstünde de fiyat pahalý gelir insana
ne edecez bilmiyorum... hele yarýn açýlsýn bakarýz
iyi geceler
Karadeniz’in güneybatýsýnda devriye görevi yapan Rus savaþ gemisi Vasily Bykov, bugün Palau bandýralý Türk kuru yük gemisi Þükra Okan’a önce uyarý ateþ açtý ardýndan yük kontrolü için Ka-29 helikopteri ile asker indirdi….
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Ýsrail, Kudüs'te Filistinliler için diplomatik temsilcilik açýlmasýna izin vermeyeceklerini açýkladý
Ýsrail Dýþiþleri Bakaný Eli Cohen, Suudi Arabistan'ýn ilk kez Filistin'e büyükelçi atamasý üzerine, "hiçbir ülkenin Filistin yönetimi nezdinde Kudüs'te diplomatik temsilcilik açmasýna izin vermeyeceklerini" söyledi.
Bilim insanlarýnýn yakýn gelecekte beklediði Ýstanbul depremine hazýrlýklar sürüyor. Bu kapsamda, Ýstanbul'un 39 ilçesine 39 vali görevlendirmesi yapýldý. Görevlendirmeler, olasý depremde ilgili yöneticiler de afetzede olacaðý için yapýldý.
6 Þubat depremlerinin ardýndan da 11 ile 11 koordinatör vali atamasý yapýlmýþtý. Ayrýca Ýstanbul'un 39 ilçesinin Afet Yönetim Merkezleri’nin tamamýnda, Telsiz Sistemi kurularak çalýþýr hale getirildi.
Yer Ýmleri