Bu hikayenin sonu pek iyi sonuçlanmaz...
Neyin hazırlığı yapılıyor böyle?
Printable View
Bu hikayenin sonu pek iyi sonuçlanmaz...
Neyin hazırlığı yapılıyor böyle?
BİRCAN YILDIRIM
@BRCNYLDRM_
·
2s
Nasıl yani Diyanet başkanının diploması sahte miymiş?
Artık hiç şaşırmıyorum.
Başka kimlerin diploması sahteyse parti fark etmez çıksın ortaya.
#SahteDiplomalılarıAçıklayın
@drmadiguzel
https://x.com/BRCNYLDRM_/status/1952374605294805181
Aklagim patladı memleketi bok bastı
Ama bunlar tahminim devede kulak iktidar degisince yaptıkları rezalet hainlikleri duyunca şok olacagiz
Anneniz babanız dedenizden kalan miraslari haklari kontrol edin sahte tapularla satıldığı soyleniyor
Suriyeliler sahte diplomalarla kamuya yerleştirilmiş 1 suriyeliye 9 Tc no verilmis
Size bunları savunmayın kendini cocugunu aileni dusun diye bas bas bagirdik
ali erbaşa neden şaşırıyorsunuz anlamıyorum ki ? :vk:
hutbede beslemeyi çekemediya... kağıttan okuduya
dayımı koy oraya... o bile ondan daha iyi müslümandır :yahoo:
uyuşturucu ayrı mesele... :kahkah: herkeşin var günahı
https://www.youtube.com/watch?v=aTvvAwx35bg
https://pbs.twimg.com/media/FFSgT60X...g&name=900x900
Çöküş dönemi.!!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
bakın fethullah gülen... hristiyan çıktı
siz her namaz kılanı müslüman sanarsanız (22 senedir oldupu gibi ) işimiz var sizinle vallaa
Skandal feci büyük öyle böyle değil korkunç söylentiler var
Biste de sirayet edebilir yakinda
Adamlar utanmazligin Nirvana'sina ulasmışlar.
Dinler Tarihi hocası.
Suçu Kemalist sisteme atmış.
Hakaret etmeye değmez.Akp ne zaman Kemalist Sistem kurdu.
Ahlaksız
İstanbul Üniversitesi Dinler Tarihi Anabilim Dalı üyesi Prof. Dr. Şinasi Gündüz'ün paylaşımı tepki çekti.
Hukukçudan gıda mühendisine, öğretmenden eczacıya, yüzlerce kişi sahte akademik derece elde ettiği soruşturmanın yankıları sürerken
İstanbul Üniversitesi Dinler Tarihi Anabilim Dalı üyesi Prof. Dr. Şinasi Gündüz'ün paylaşımı tepki çekti.
Prof. Dr. Gündüz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Sahte diploma çetesi olayı... Hukukçu, mühendis, öğretmen, eczacı, tarihçi... Aralarında 400 sahte akademisyen, prof ve doçent... Bunların aldıkları görevler, yaptırdıkları lisansüstü çalışmalar... Düşündükçe insanın içi kararıyor... Kemalist sistem tam bir foseptik çukuru."
Ben buraya hep yazıyorum Bofa üzerinden elinizdeki hisseleri satıyorlar buna uzun süre kimse inanmamıştım
Özellikle tunc kafali piyasa eskileri :drunk:
Yavaş yavaş inanacaksiniz
Yapmayacakları hile hurda hırsızlık yok neler duyacağız.neler
Şşş nabiyonuz beya.
Kulaklarım çınladı durdu bugün. Arkamdan söven olmamıştır inşallah.
Akp ye oy verene kızmıyorum
Oy tercihtir
Hala savunana kızıyorum
En tehlikelisi sahte tip diolomasi orda da yapılmış iddialar korkunç
Anneni çocuğunu götürdün doktora yanlış tedaviden öldü sakat kaldı
Nasıl bakacaksın yüzüne öbür tarafa
Ki hastanelerde yaşanan bebek skandalı malum
Kutuplaşma fln bitti artik iddia ettiniz haksız çıktınız
Kabul etmek lazım sonunda
Savunulacak birseyleri kalmadi
Yunanistan'ın en gözde turizm bölgesi Halkidiki'de, Ege Yapı imzasını taşıyan yeni proje; villa yaşamı ve kazançlı yatırım fırsatını bir arada sunuyor - Basın Açıklaması
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Türkiye'nin öncü ve yenilikçi gayrimenkul markası Ege Yapı, uluslararası portföyüne seçkin bir projeyi daha ekliyor. Doğal güzellikleri ve eşsiz atmosferiyle Yunanistan'ın gözde bölgesi Halkidiki'de hayata geçirilen bu özel proje, yatırımcılara yalnızca prestijli bir mülk sahibi olma fırsatı sunmuyor; aynı zamanda stratejik konumuyla sürdürülebilir gelir potansiyeli ve Avrupa'da uzun soluklu, ayrıcalıklı bir yaşam deneyimi vadediyor.
Türkiye'ye sadece 4 saatlik kara yolu mesafesinde bulunan Halkidiki, son yıllarda turizmdeki istikrarlı büyümesi, 550 kilometreyi aşan mavi bayraklı sahilleri ve sınırlı otel arzıyla yatırımcıların gözdesi haline geldi. Yıllık 4.5 milyonun üzerinde turist ağırlayan bu bölge, yüksek yaşam kalitesi ve cazip kira getirisiyle öne çıkıyor. Bu cazip potansiyeli, Ege Yapı'nın sektördeki deneyimi ve güvenilirliğiyle geliştirdiği özel kiralama modülü, projenin değerini ve cazibesini daha da artırıyor. 2027 yılı başında teslim edilecek olan villalar, mobilya ve beyaz eşyalarıyla birlikte, anahtar teslim olarak yatırımcılara sunuluyor. Teslimatın ardından yatırımcılar, herhangi bir ek süreçle uğraşmadan euro bazında kira geliri elde etmeye başlayabiliyor. Bölgede sınırlı konaklama alternatifi bulunması ve yıl boyu devam eden konaklama talebi, sürdürülebilir kira geliri açısından önemli bir avantaj sunuyor.
Golden Visa Ayrıcalığıyla Üç Kuşağa Avrupa'da Özgürlük
Projede tamamı 147 metrekarelik villalarla, 400 bin Euro'luk bir yatırım karşılığında Golden Visa sahibi olmak mümkün. Üç kuşağı kapsayan aile üyelerine Avrupa içinde serbest dolaşım ve oturma hakkı sağlıyor.
Ön Talep Süreci Başladı
Plaja yaklaşık 350 metre mesafede konumlanan villalar, doğayla iç içe ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Selanik Uluslararası Havalimanı'na yalnızca 50 dakikalık mesafesiyle ulaşımda büyük kolaylık sağlanıyor. Proje, popüler destinasyonlar Nea Moudania ve Nikiti'ye 20 dakika uzaklıkta konumlanırken, Ikos Olivia ve The Danai gibi bölgenin en prestijli otellerine komşu olmasıyla da değerini artırıyor.
Sınırlı sayıdaki villalar için başlayan ön talep süreci, Golden Visa avantajı, yüksek kira getirisi ve Avrupa'da güvenli yaşam fırsatını bir arada sunan bu özel projeyi, yeni nesil yatırımcılar için eşsiz bir fırsata dönüştürüyor.
"Ege'nin Karşı Kıyısında Kalıcı Bir Yaşam ve Değer İnşa Ediyoruz"
Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, projeyle ilgili şunları paylaştı:
"Ege'nin ruhunu, Gerakini'de hayata geçirdiğimiz bu proje ile sadece bir gayrimenkul yatırımı olarak değil, Ege Yapı'nın yaşam vizyonunun uluslararası bir yansıması olarak taşıyoruz. Halkidiki'nin doğası ve yatırım potansiyeliyle müşterilerimize Avrupa'da sürdürülebilir, güvenli ve ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını aralıyoruz. Bu projeyle Ege'nin karşı kıyısında güçlü, kazançlı ve kalıcı bir yaşam modeli sunuyoruz."
__________________________________________________ ________________________
Acil önlem alınmalı...tüm mal varlıklarına tedbir konulmalı...seçimi beklersen yurt dışına kaçarlar.
Sabahtan akşama kadar yandaş kanallarda imamoğlu diplomasını eleştirenler Allahın sopası yok ama kendi pisliğinizde boğuluyorsunuz :)
https://www.youtube.com/shorts/I3ZTu9TfruU
ben anlamıştım kopye çekerken:)
Gün geçmiyor ki güzel Ülkemde yeni Şahlanış haberleri görmeyelim. Diploma rüşvet adam kayırma iftiralar cinayetler vb.
Konya Meram daki evlerin rezerv alan kanunu ile nasıl ellerinden alınıyorsa zararlarını görmeden bu milletin gönlünden ak partimizi sökemezsiniz. Ben deniyorum daha olmadı.
KAP: TCELL [ ] TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1472015
9 Eylül 2024 tarihinde; Şirketimizin bağlı ortaklıklarından Lifecell LLC, LLC Global Bilgi ve LLC Ukrtower hisselerinin tamamının, tüm hak ve borçları ile birlikte DVL Telecom'a (NJJ Holding grup şirketi) devredildiğini kamuoyu ile paylaşmıştık.
Kapanış tarihi itibarıyla hazırlanan finansallar çerçevesinde, nakit ve borçlar dahil olmak üzere yapılan uyarlamalar sonucunda nihai satış bedeli 538,7 milyon USD olarak gerçekleşmiştir.
Not: Söz konusu oran hesaplamalarında kapanış tarihi olan 9 Eylül 2024 dikkate alınmıştır. Son yıllık finansal tablolarda yer alan hasılat tutarı için, 20 Mart 2024 tarihinde açıklanan 2023 yılı hasılatı esas alınmıştır.
Sosyal medyada bir fotoğraf var
İsrail askeri elinde bir gıda ürünü ile story atıyor
Ürün hangi ülkenin hangi partiye yakın grubun konuşmaya gerek yok
Yazık orda ki masum cocuklara
Asıl olay BİST te dönüyordur. Bofa üzerinden asıl hasılat yapılıyordur. Bizim hisseleri de kullanıyorlardır, kimde ne var online görünüyordur. Kimin borçu var harcı var ona göre pozisyonlar alınıyordur. Önceden aracı kurum elemanları iletirlerdi şimdi önlerinde hepsi e devlet mkk falan filan… iddia değildir artık gerçektir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Senin bir yaran var galiba durmadan bana sataşıyorsun çalanlar çırpanlar senin tayfa dikkatini çekerim savunduğun kitle bokun içinde artık ezanda kurtaramaz seni
Not: kendini haklı çıkarmak için temcit pilavı gibi ezanı ısıtıp ısıtıp önüme getirme Arap yalayıcılığına müslüman denmiyor
https://www.youtube.com/watch?v=OAaIlIZBDIA
rezillik her yerde diz boyu, ne dizi der gibiyiz
Meram belediyesinin garantör olduğu projede o kadar satılmış ki telafi için belediyenin bütçesi yetmez. Mecburen bu yolu bulmuşlar. Orada söz konusu olan daire sayısı sadece şikayet eden dava açanlar bir de orayı unutanlar var. Aşağı yukarı 2 milyarlık bir vaka bu. Gerçek hukukta bunların bir şekilde ödenecek
https://x.com/ulkucunecati/status/1952348764372353317
Bak adamlar sagte diploma ilgili af istiyorlar. Verg barışı imar affı gibi:) hadi reis yaparsan yine sen yaparsın.
bende hala olanlar karşısında şaşıranlara şaşıyorum..
şaşırdım..
gidiyorum.. :kahkah::kahkah:
bu olaylar.. mitçilerin bilgilerinin sızmasına kadar gider. adamlar paralel yapı kurmuş ( bu çete )
izrayilin abd nin elinde olmaması mümkün mü ?
iranda israil nokta atışları nasıl yapıyor sanıyorsunuz
:drunk:
sonuç olarak erken değil derhal seçim,...bu ne yaw, altımdaki koltuğa baktım gerçekten oturuyormuyum diye,...
Bakan Yerlikaya duyurdu: 'Sahte diploma' soruşturmasında 37 kişi tutuklandı
Kimi kandırıyorsunuz adam yeğeninin oğlunun karısının diplomasını iptalmı edecek içinden seçecek garibanları (kendini uyanık sanan ********ler) sonrada temizledik hehe yedik bizde
Vatandaşlık işlerini de düşünsene. Ne 250 nin doları, üç kuruşa ne idüğü belirsizleri vatandaş yapmışlardır. Miraslara konmuşlardır, para tırtıklamışlardır hesaplardan… ama bunlar hep “ Kabataş ta bacımın üzerine işediler “mevzusundan sonra tam hakimiyete geçtiler. Her şey sidikle başladı. Ulen ismet Berkan bir yerlerde yazıyordur herhalde. Görüntüleri gördüm de gördüm.
şöyle bir senaryo yaşansa hiç şaşırmam,
bu tipler, "sahte diploma mağdurları" adı altında bir platform kurup ana akım medyada ücreti mukabilinde her akşam mağduriyet hikayelerini millete yedirmeye çalışırlar. hatta daha da ileri gidip maltepe'de miting falan düzenlerler. sonunda bir chp vekili bunlara destek çıkıp af talebini mecliste dillendirir. seçim zamanı da akp bunların oylarına yönelik bir seçim anketi yapar ve olumlu gelecek neticelere göre seçime çok yakın bir zamanda bir af ile bu kişileri affeder ve seçimde de bu kişilerin oylarını alıp yeniden iktidar olur.
Ekşiden alıntı yaptım:)
- Şöyle bir şekil çizdim göz kararıyla ama gözlerim şaşı: https://invst.ly/1bpr10
- Kendime masallar, masallar dünyası!
- Ne yapıp etmiş flamaya benzetmiş!
- Haplarını aksatıyorsun değil mi TEK?