Sayfa 369/724 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon
Arama sonucu : 5786 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Seni bu yüzden çok seviyorum dayucuğum
    Veren el alan elden üstündür. Allah ne muradın varsa versin inşallah.
    Benim keseyi anam sırtıma dikmiş,ahh bi dönebilsem konu komşu tüm mahalleliyi suyuniçinden çıkartacam emme olmuyor.
    Dönmek iyi değil dayucum hızını alaman Bülend ablama kadar gider yol. Ama pintilik daha kötü yiyemeden ölün. Cömertlik iyidir ben hiç zararını görmedim

2. Bozkurt reisim hünkârım nasıl diyordu bugün mükemmel ötesi oldu. Kapanıştan önce sattığım kağı bir yevmiye aşağıdan aldım

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt reisim hünkârım nasıl diyordu bugün mükemmel ötesi oldu. Kapanıştan önce sattığım kağı bir yevmiye aşağıdan aldım
    Benle emlak ta bugün milyon dolar kaybettik.
    Ayasofya ver la paraları geri
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benle emlak ta bugün milyon dolar kaybettik.
    Ayasofya ver la paraları geri
    Dayucum benim portföy senin pavyon da ezdiğin kadar. Ben onu tavuk gibi görüyorum her bir iki yımırta ya da yımırtalı gıymalı pidesini alıyorum

5. ULUSER
    @uluser
    ·
    3s
    Ooo bombaya gel...!!!

TMMOB Yeliz'in diploması hakkında açıklama yapmış.

Yükseköğretim Kurulu, uluslararası kataloglarda “Newport International University†adı altında faaliyet gösteren bir kurum olmadığını açıkladı. YÖK bu isim altında ülkemizde yürütülen programlardan mezun olacak öğrencilerin diplomalarının denkliğinin tanımadığı konusunda uyarıda bulundu. Yükseköğretim Kurulu ayrıca Newport’un basın yayın organlarına verdiği ilanlar üzerine suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.
    "TMMOB"

kokuşmuşluk her yeri sarmış imamoğlunun diplomasını sorgularken iktidar tarafı ve yandaşları eror veriyor
    ah yeliz ah
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Şu diploma pisliklerini gördükten sonra hala utanmadan konuşuyorlar bu kadar yüzsüz tayfa olmaz
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Peki devletin çeşitli kademelerinde görev yapmış üst düzey kişilerinde diplomaları sahte çıkarsa resmi evraklara attıkları imzalar ne olacak.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şu diploma pisliklerini gördükten sonra hala utanmadan konuşuyorlar bu kadar yüzsüz tayfa olmaz
    Yok canım ne utanması 10 milyondan 9.999.999 yapsın görmezler o bir tanesi yeterlidir onlar için
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 369/724 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •