izliyoruz
2.00 li fiyatları biraz sindirsin
Printable View
Açığa satış yasağı gelen hisselerin büyük çoğunluğu ertesi gün düşmüştür normalde açıkçı yakalanmış olsaydı açıklarını kapatmak için tavan yaptırmaları lazımdı açıkçı son dakikada cezadan haberi olduğu için açığını kapadı tabi hiçbir hissede bu kadar açık patrondan habersiz yapılmaz bizim borsa ky düşmanı patron ve açıkçı dostu YTD
Şura yazılan en mantıklı mesaj.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron tabi yüksek fiyattan satmak ister ama karşı taraf alır mı danışıklı dövüş adam buralardan oyalandırır veya kademe kademe düşürür alan şirket zaten her türlü karda alan şirket ky mı ki patron istediği fiyattan satabilsin ygyo da galip 50 kuruştan aldı bir gün de milletim kucağına bırakıp kaçtı YTD
Ayrıca şunu da belirtmek lazım dünkü son dakika yükselişinin sebebi açıkçıların alışı sebebiyle idi bugün başbaşa kaldık yükselmesi için haber lazım YTD
Bizim borsamız ky soyma üzerine patron hissenin devriyle ilgili başvurduğunu söyleyip hisseyi yükseltti devredilecek hissenin tutarından daha fazla para kazandı taraflardan birisi vazgeçtim dese ne olacak geldiği yere yine inecek yapılan spekülasyona bak olurmu olur çünkü denetleyen yok adamlar istediği gibi at koşturuyor iyi niyetli biri hisseyi hop aşağı hop yukarı yapmaz açığa satış yasağı olsa bile gitmek isterse her türlü gider örnek bugün dzgyo acizane fikrimi söyledim inşallah tersi olur da hepimiz kazanırız ytd
gevenmiyorsanız satın çıkın , zarar etme durumunuz yok
hem kağıdı elinizde tutup hemde kötülemek saçmalıktır