Sayfa 75/417 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 3329 madde; 593 - 600 arası.

Konu: MERKO - Merko Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by Hacimsiz Yazıyı Oku
    Zeytin usta nerelerdesin
    izliyoruz

2.00 li fiyatları biraz sindirsin

2. Açığa satış yasağı gelen hisselerin büyük çoğunluğu ertesi gün düşmüştür normalde açıkçı yakalanmış olsaydı açıklarını kapatmak için tavan yaptırmaları lazımdı açıkçı son dakikada cezadan haberi olduğu için açığını kapadı tabi hiçbir hissede bu kadar açık patrondan habersiz yapılmaz bizim borsa ky düşmanı patron ve açıkçı dostu YTD

3.  Alıntı Originally Posted by emireymen40 Yazıyı Oku
    Açığa satış yasağı gelen hisselerin büyük çoğunluğu ertesi gün düşmüştür normalde açıkçı yakalanmış olsaydı açıklarını kapatmak için tavan yaptırmaları lazımdı açıkçı son dakikada cezadan haberi olduğu için açığını kapadı tabi hiçbir hissede bu kadar açık patrondan habersiz yapılmaz bizim borsa ky düşmanı patron ve açıkçı dostu YTD
    Şura yazılan en mantıklı mesaj.

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by olmaz80 Yazıyı Oku
    Merko ile Gem arasında yapılan 45 milyonluk sözleşme doğrultusunda bu hafta kasaya 12 milyon para girdi. bu da 5. maddedeki 1,50 fiyattan 11 milyon lot satışı ile olduğunu düşünüyorum.
    Anlaşma doğrultusunda 2. beklenti de 3. madde
    "GEM'e tahsisli olarak satılacak olan Şirket paylarının fiyatı, Şirket yönetimi tarafından belirlenecek olan asgari pay fiyatının altında olmamak şartıyla, katılma davetinin yapıldığı tarihi takip eden 15 işlem gününde oluşan ortalama piyasa fiyatı üzerinden %10 indirimli olarak belirlenecektir. "

bu doğrultuda şirketin borsadaki işlemi arttırıp fiyatlandırması gerekmez mi ?

Not: Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
    Patron tabi yüksek fiyattan satmak ister ama karşı taraf alır mı danışıklı dövüş adam buralardan oyalandırır veya kademe kademe düşürür alan şirket zaten her türlü karda alan şirket ky mı ki patron istediği fiyattan satabilsin ygyo da galip 50 kuruştan aldı bir gün de milletim kucağına bırakıp kaçtı YTD

5.  Alıntı Originally Posted by emireymen40 Yazıyı Oku
    Patron tabi yüksek fiyattan satmak ister ama karşı taraf alır mı danışıklı dövüş adam buralardan oyalandırır veya kademe kademe düşürür alan şirket zaten her türlü karda alan şirket ky mı ki patron istediği fiyattan satabilsin ygyo da galip 50 kuruştan aldı bir gün de milletim kucağına bırakıp kaçtı YTD
    örnek cuk oturmuş

girmeyi düşünen olursa ygyo nun hareketlerini bir incelemesini tavsiye ederim...
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

6. Ayrıca şunu da belirtmek lazım dünkü son dakika yükselişinin sebebi açıkçıların alışı sebebiyle idi bugün başbaşa kaldık yükselmesi için haber lazım YTD

7. Bizim borsamız ky soyma üzerine patron hissenin devriyle ilgili başvurduğunu söyleyip hisseyi yükseltti devredilecek hissenin tutarından daha fazla para kazandı taraflardan birisi vazgeçtim dese ne olacak geldiği yere yine inecek yapılan spekülasyona bak olurmu olur çünkü denetleyen yok adamlar istediği gibi at koşturuyor iyi niyetli biri hisseyi hop aşağı hop yukarı yapmaz açığa satış yasağı olsa bile gitmek isterse her türlü gider örnek bugün dzgyo acizane fikrimi söyledim inşallah tersi olur da hepimiz kazanırız ytd

8. gevenmiyorsanız satın çıkın , zarar etme durumunuz yok

hem kağıdı elinizde tutup hemde kötülemek saçmalıktır

Sayfa 75/417 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •