Açýða satýþ yasaðý gelen hisselerin büyük çoðunluðu ertesi gün düþmüþtür normalde açýkçý yakalanmýþ olsaydý açýklarýný kapatmak için tavan yaptýrmalarý lazýmdý açýkçý son dakikada cezadan haberi olduðu için açýðýný kapadý tabi hiçbir hissede bu kadar açýk patrondan habersiz yapýlmaz bizim borsa ky düþmaný patron ve açýkçý dostu YTD
Þura yazýlan en mantýklý mesaj.
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron tabi yüksek fiyattan satmak ister ama karþý taraf alýr mý danýþýklý dövüþ adam buralardan oyalandýrýr veya kademe kademe düþürür alan þirket zaten her türlü karda alan þirket ky mý ki patron istediði fiyattan satabilsin ygyo da galip 50 kuruþtan aldý bir gün de milletim kucaðýna býrakýp kaçtý YTD
borsada para geçer çakýl taþý deðil, kimse tanýmadýðý kiþilerin dedikleriyle al sat tut kararý vermesin ...
yaptýðým tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Ayrýca þunu da belirtmek lazým dünkü son dakika yükseliþinin sebebi açýkçýlarýn alýþý sebebiyle idi bugün baþbaþa kaldýk yükselmesi için haber lazým YTD
Bizim borsamýz ky soyma üzerine patron hissenin devriyle ilgili baþvurduðunu söyleyip hisseyi yükseltti devredilecek hissenin tutarýndan daha fazla para kazandý taraflardan birisi vazgeçtim dese ne olacak geldiði yere yine inecek yapýlan spekülasyona bak olurmu olur çünkü denetleyen yok adamlar istediði gibi at koþturuyor iyi niyetli biri hisseyi hop aþaðý hop yukarý yapmaz açýða satýþ yasaðý olsa bile gitmek isterse her türlü gider örnek bugün dzgyo acizane fikrimi söyledim inþallah tersi olur da hepimiz kazanýrýz ytd
gevenmiyorsanýz satýn çýkýn , zarar etme durumunuz yok
hem kaðýdý elinizde tutup hemde kötülemek saçmalýktýr
Yer Ýmleri