Belki yeni arkadaslarin cogu bilmez, biz cok degerli uyeler yitirdik bu forumda.
Bu it'in ozellikle Deniz Bey'in topigine bulasmasi tesaduf degil.
Printable View
Arkadaşlar, lütfen yönetime mesaj atıp şikayet edelim..buraya yazmamızın bir anlamı yok, yönetimi uyar butonu var, ayrıca mesaja da şikayetimizi yazalım.
Profesyonel troller, forum kurallarını ihlal edecek şey yazmaz...amaç zaten, başlığı ve güzel paylaşımları sabote etmek.
Ayrıca, deniz bey bu tuzaklara düşüp vazgeçmeyecek kadar deneyimli....bu başlığı ben açtım, ama artık onun başlığı olmuş, savgi ve saygıyla takip eden 100 lerce üye olduüu müddetçe paylaşımlarına devam edecektir...yeter ki biz başlığa sahip çıkalım.
Katılıyorum, yönetime şikayetimi yaptım.
sevigili cauti
başlığı ilk açtığın günü dün gibi hatırlıyorum
vob24 burun kıvırmıştı vob'un eiliti mi olurmuş diye
iyi ki açmışsın ki vob24 karmaşasının dışında deniz bey sayesinde oldukça özel bilgiler paylaşılmakta
başlığı açtığın içini sana ve katılım sağlayan forumdaşlara özelikle deniz beye teşekkürler ve hürmetler
yazmıyoruz diye okumuyor da değiliz selamlar
katılmaktan başka yapacak bişey yok bir önceki trolü uyarırken de msjlarımız silindi en azından Deniz bey e saygı gösterip başka başlıklarda sataşmalarını yapsınlar burada edep dışına çıkmayalım
Deniz ve Cauti üstada ve diğer emek veren arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum.
Bu gece ve yarın gece anlaşılan çok hareketli olacak