Sayfa 750/2513 İlkİlk ... 25065070074074874975075175276080085012501750 ... SonSon
Arama sonucu : 20099 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

1.  Alıntı Originally Posted by HATAKE Yazıyı Oku
    Cevap vermektense başlığı kirleten tum yazılar icin sikayet basvurusu olusturalim cunku amac birsey ogrenmek degil belli vakit kaybetmeye gerek yok saygilar
    Belki yeni arkadaslarin cogu bilmez, biz cok degerli uyeler yitirdik bu forumda.

Bu it'in ozellikle Deniz Bey'in topigine bulasmasi tesaduf degil.

2. Arkadaşlar, lütfen yönetime mesaj atıp şikayet edelim..buraya yazmamızın bir anlamı yok, yönetimi uyar butonu var, ayrıca mesaja da şikayetimizi yazalım.

Profesyonel troller, forum kurallarını ihlal edecek şey yazmaz...amaç zaten, başlığı ve güzel paylaşımları sabote etmek.

Ayrıca, deniz bey bu tuzaklara düşüp vazgeçmeyecek kadar deneyimli....bu başlığı ben açtım, ama artık onun başlığı olmuş, savgi ve saygıyla takip eden 100 lerce üye olduüu müddetçe paylaşımlarına devam edecektir...yeter ki biz başlığa sahip çıkalım.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Katılıyorum, yönetime şikayetimi yaptım.

4. sevigili cauti
    başlığı ilk açtığın günü dün gibi hatırlıyorum
    vob24 burun kıvırmıştı vob'un eiliti mi olurmuş diye
    iyi ki açmışsın ki vob24 karmaşasının dışında deniz bey sayesinde oldukça özel bilgiler paylaşılmakta
    başlığı açtığın içini sana ve katılım sağlayan forumdaşlara özelikle deniz beye teşekkürler ve hürmetler

yazmıyoruz diye okumuyor da değiliz selamlar

Alıntı Originally Posted by recepp Yazıyı Oku
    sevigili cauti
    başlığı ilk açtığın günü dün gibi hatırlıyorum
    vob24 burun kıvırmıştı vob'un eiliti mi olurmuş diye
    iyi ki açmışsın ki vob24 karmaşasının dışında deniz bey sayesinde oldukça özel bilgiler paylaşılmakta
    başlığı açtığın içini sana ve katılım sağlayan forumdaşlara özelikle deniz beye teşekkürler ve hürmetler

yazmıyoruz diye okumuyor da değiliz selamlar
    katılıyorum Recep bey
    ben de hem sayın cautionary'e hem deniz bey e hem katkı veren, para versek sahibi olamayacağımız bilgileri bize sunan emek harcayan tüm forumdaşlara teşekkür ederim
    Son düzenleme : HATAKE; 26-03-2021 saat: 15:22.
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

6.  Alıntı Originally Posted by HATAKE Yazıyı Oku
    katılıyorum Recep bey
    ben de hem sayın cautionary'e hem deniz bey e hem katkı sunan değerli , para versek sahibi olamayacağımız bilgileri bize sunan emek harcayan tüm forumdaşlara teşekkür ederim
    katılmaktan başka yapacak bişey yok bir önceki trolü uyarırken de msjlarımız silindi en azından Deniz bey e saygı gösterip başka başlıklarda sataşmalarını yapsınlar burada edep dışına çıkmayalım

Deniz ve Cauti üstada ve diğer emek veren arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Tamam biz öğrendik...Sayın Deniz 43 ün öğrenmesine gerek yok. bugün üye olup bugünden trollemeye başlama burası vobELİT ilk defa yazsakta her gün okuyoruz....

bilgi öğrendiğimiz birine saygısızlık edersen çok ayar veren olur.
    Bu topikteki ilk mesajım

8. Bu gece ve yarın gece anlaşılan çok hareketli olacak

Sayfa 750/2513 İlkİlk ... 25065070074074874975075175276080085012501750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •