Dün buna geçtim bugün ki yevmiye de buradan çıktı. Ful S1 deydim. O daha kolay güzel para bırakıyor
Printable View
Deliler delisi Muhammed yakut da vefat etmiş. Kalp krizinden. Bence bu da şaibeli. Bir çok tanık bilgi sahibi Rusya benzeri metodla ortadan kaldırılıyor
Benim görüşüm seçim dahil çok zor olacak. RTE tüm tuşlara basacak. Dünya nin başında Trump delisi var. Bizde ki hisse fiyatları operasyon yiyor. Altın s1 de arkadaşa al sat üç ayda %50 yi geçtik. Ben o kadar yapmadım ben al satciyim. Günlük 1-2 k ya kenara çekilir beklerim her gün olsun benim olsun o şekilde bir iki emekli maaşı alıyorum borsadan
Borsacı ve çok işlem yapan arkadaşlara kazancı bir yol söylemek isterim. Biz gedikten 1000 TL ye Gedik trader aldık 25 kademe derinlik. İşlem yaptığımız hesaplar da Midas ta. Oradan komisyonsuz al sat yapıyoruz. Benim günlük hacim çoğunlukla 1 milyon geçer. Çok hızlı al sat yapıyorum. Küçük küçük kazanıyor ama damlaya damlaya yevmiyesi oluyor. Ama iki telefon gerekli. Ben bilgisayar da viob rakamlarına bakıyorum bir telefonda kademelere bakarım diğer telefon da işlem yapıyorum.
bilginizi paylaştığınız için teşekkür ederiz