Sayfa 750/922 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 7371 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ya sarı gacı bir dağ havası aldı sonra yoluna devam etti. Tam söylediğim rakamdan. 3 seferdir nokta atışı dediklerimiz çıkıyor. Herkese selam sarı gacıya devam.
    Dün buna geçtim bugün ki yevmiye de buradan çıktı. Ful S1 deydim. O daha kolay güzel para bırakıyor

2. Deliler delisi Muhammed yakut da vefat etmiş. Kalp krizinden. Bence bu da şaibeli. Bir çok tanık bilgi sahibi Rusya benzeri metodla ortadan kaldırılıyor

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dün buna geçtim bugün ki yevmiye de buradan çıktı. Ful S1 deydim. O daha kolay güzel para bırakıyor
    Portföy hisse ve sarı gacıda. Sarı gacıda ayrılığa gelmiyor (al sat) makas ve bizim ülke fiyatları biraz geriden geliyor. O yüzden onunla uzun vadeli bir ilişki içindeyiz.

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Portföy hisse ve sarı gacıda. Sarı gacıda ayrılığa gelmiyor (al sat) makas ve bizim ülke fiyatları biraz geriden geliyor. O yüzden onunla uzun vadeli bir ilişki içindeyiz.
    Benim görüşüm seçim dahil çok zor olacak. RTE tüm tuşlara basacak. Dünya nin başında Trump delisi var. Bizde ki hisse fiyatları operasyon yiyor. Altın s1 de arkadaşa al sat üç ayda %50 yi geçtik. Ben o kadar yapmadım ben al satciyim. Günlük 1-2 k ya kenara çekilir beklerim her gün olsun benim olsun o şekilde bir iki emekli maaşı alıyorum borsadan

5. Borsacı ve çok işlem yapan arkadaşlara kazancı bir yol söylemek isterim. Biz gedikten 1000 TL ye Gedik trader aldık 25 kademe derinlik. İşlem yaptığımız hesaplar da Midas ta. Oradan komisyonsuz al sat yapıyoruz. Benim günlük hacim çoğunlukla 1 milyon geçer. Çok hızlı al sat yapıyorum. Küçük küçük kazanıyor ama damlaya damlaya yevmiyesi oluyor. Ama iki telefon gerekli. Ben bilgisayar da viob rakamlarına bakıyorum bir telefonda kademelere bakarım diğer telefon da işlem yapıyorum.

6. bilginizi paylaştığınız için teşekkür ederiz

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Hz. Muhammed'in karikatür çizimini yapan kişi gözaltına alındı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hz. Muhammed'e yönelik karikatür nedeniyle inançlara saygısızlığın kabul edilemeyeceğini vurguladı ve soruşturma başlatıldığını duyurdu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada 4 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hazreti Muhammed'in karikatür çizimini yapan D.P'nin gözaltına alındığını bildirdi.

Bakan Tunç'un Açıklamaları
    "Bir mizah dergisi tarafından Peygamber Efendimizin karikatürünün çizilmesiyle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesi gereğince 'dini değerleri alenen aşağılama' suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Hiçbir özgürlük, bir inancın kutsallarını çirkin bir şekilde mizah konusu yapma hakkı tanımaz. Peygamber Efendimizin karikatürize edilmesi ya da herhangi bir şekilde görsel olarak temsil edilmeye çalışılması sadece dini değerlerimize değil, aynı zamanda toplumsal barışa zarar vermektedir. Milyonlarca Müslüman'ın inançlarını hiçe sayan bu provokasyon girişimine karşı gerekli hukuki adımlar gecikmeksizin atılacaktır."

Soruşturmada 4 gözaltı kararı
    Başsavcılıkça, bir mizah dergisinde Hazreti Muhammed'e yönelik karikatür yayımlanmasına ilişkin "dini değerleri alenen aşağılama" suçundan resen başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında, karikatürü çizen kişi ile derginin 2 genel yayın yönetmeni ve sorumlu yazı işleri müdürü hakkında gözaltı kararı verildi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Peygamber Efendimizin karikatürünü yaparak nifak tohumları ekmeye çalışanları bir kez daha lanetliyorum. Bu alçak çizimi yapan D.P. adlı şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Bir kez daha yineliyorum, bu hayasızlar hukuk önünde hesap verecektir." ifadelerini kullandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, bir mizah dergisinde Hazreti Muhammed'e yönelik karikatür yayımlanmasına ilişkin başlatılan soruşturmada, derginin ilgili sayısı hakkında toplatma kararı verildi. Sosyal medya hesaplarına erişimin engellenmesi için gerekli çalışmaların da başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    arap hastası bir ülkede böyle aptalca hareketler davranışlar zeka özürlü kişilerin eylemleridir bence sert bir ceza verilmeli aıkıllı olmaları teşvik edilmeli

8.  Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
    arap hastası bir ülkede böyle aptalca hareketler davranışlar zeka özürlü kişilerin eylemleridir bence sert bir ceza verilmeli aıkıllı olmaları teşvik edilmeli
    Akp ye bir iki ay tepinecek firsat verdiler. Herşeyi bırakır CHP yo de içine katar tepinir dururlar

Sayfa 750/922 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •