Haaa... Ayrýca mecliste grubu olan 20+ milletvekili direkt yeni parti kurar ve seçime doðrudan katýlýr, A.K.P 2002 seçimlerine öyle katýlmýþtý.
Haaa... Ayrýca mecliste grubu olan 20+ milletvekili direkt yeni parti kurar ve seçime doðrudan katýlýr, A.K.P 2002 seçimlerine öyle katýlmýþtý.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bak onu unuttum baþkaným. MV olarak çoðunluðunun da alýrsak bara rahat oluruz. Ama CHP ve Kýlýçtaroðlu bölmeye giderse acaba? Þüphesi ile Kýlýçtaroðlu mu CHP %5-8 alsa akp nin ekmeðine kaymak sürmüþ olmaz mý. Kararsýz ve eski AKP MHP li seçmen için alternatifler memleket partisi haricinde ittifaksýz barajý geçemeyen partilerle akp ye baston olmaz mý. Memleket partisi %50 alýrsa o zaman baþka olur yine de belli olmaz belki %50 yi geçer. Ben olsam iyi zafer yrp den bir iki ya da üçünü alarak ittifak yaparak seçime giderim.
Ben CHP ve Ýmamoðlu operasyonun RTE nin önündeki anket sebebiyle yapýldýðýný düþünüyorum. Pazar günü birine baþsaðlýðýna gittim. il baþkanlýðý yapmýþ kessen ülkücü bir aile. Kaydý hala MHP de delege. Oyumu CHP ye verdim dedi ve CHP yi savununca hayretler içinde kaldým. Onun CHP ye oy vermesi güneþin batýdan batmasý gibi bir þey. Bence CHP nin þuan ki potansiyeli %40 bandýnýnda ve yukarýyý zorluyor. Ýmkânsýz gibi gözüküyor ama çiftçisinden esnafýna memurundan emeklisine böyle bor sýkýntýyý hiç yaþamadý.
Hz. Muhammed'in karikatür çizimini yapan kiþi gözaltýna alýndý
Adalet Bakaný Yýlmaz Tunç, Hz. Muhammed'e yönelik karikatür nedeniyle inançlara saygýsýzlýðýn kabul edilemeyeceðini vurguladý ve soruþturma baþlatýldýðýný duyurdu. Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnca baþlatýlan soruþturmada 4 þüpheli hakkýnda gözaltý kararý verildi. Ýçiþleri Bakaný Ali Yerlikaya, Hazreti Muhammed'in karikatür çizimini yapan D.P'nin gözaltýna alýndýðýný bildirdi.
Bakan Tunç'un Açýklamalarý
"Bir mizah dergisi tarafýndan Peygamber Efendimizin karikatürünün çizilmesiyle ilgili Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý tarafýndan Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesi gereðince 'dini deðerleri alenen aþaðýlama' suçundan adli soruþturma baþlatýlmýþtýr. Hiçbir özgürlük, bir inancýn kutsallarýný çirkin bir þekilde mizah konusu yapma hakký tanýmaz. Peygamber Efendimizin karikatürize edilmesi ya da herhangi bir þekilde görsel olarak temsil edilmeye çalýþýlmasý sadece dini deðerlerimize deðil, ayný zamanda toplumsal barýþa zarar vermektedir. Milyonlarca Müslüman'ýn inançlarýný hiçe sayan bu provokasyon giriþimine karþý gerekli hukuki adýmlar gecikmeksizin atýlacaktýr."
Soruþturmada 4 gözaltý kararý
Baþsavcýlýkça, bir mizah dergisinde Hazreti Muhammed'e yönelik karikatür yayýmlanmasýna iliþkin "dini deðerleri alenen aþaðýlama" suçundan resen baþlatýlan soruþturma sürüyor.
Soruþturma kapsamýnda, karikatürü çizen kiþi ile derginin 2 genel yayýn yönetmeni ve sorumlu yazý iþleri müdürü hakkýnda gözaltý kararý verildi.
Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabýndan yaptýðý paylaþýmda, "Peygamber Efendimizin karikatürünü yaparak nifak tohumlarý ekmeye çalýþanlarý bir kez daha lanetliyorum. Bu alçak çizimi yapan D.P. adlý þahýs yakalanarak gözaltýna alýnmýþtýr. Bir kez daha yineliyorum, bu hayasýzlar hukuk önünde hesap verecektir." ifadelerini kullandý.
Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnca, bir mizah dergisinde Hazreti Muhammed'e yönelik karikatür yayýmlanmasýna iliþkin baþlatýlan soruþturmada, derginin ilgili sayýsý hakkýnda toplatma kararý verildi. Sosyal medya hesaplarýna eriþimin engellenmesi için gerekli çalýþmalarýn da baþlatýldýðý öðrenildi.
Kaynak : Anadolu Ajansý
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Camdaki kýz 47’yi de devirdi.
3-5 günde bir koyuyor.
Üzerine 1 TL üzerine 1 TL
Selçuk abime kulak verin altýn konusunda,diyorki pusuda bekliyor...
https://www.youtube.com/watch?v=YtzfHh9OAkk
Ya sarý gacý bir dað havasý aldý sonra yoluna devam etti. Tam söylediðim rakamdan. 3 seferdir nokta atýþý dediklerimiz çýkýyor. Herkese selam sarý gacýya devam.
Sel-çük , çok genel GEÇER konuþur , söyledikleri doðru da çýkabilir ama bozuk saatte günde 2 kez doðruyu gösterir.
Ben hiç dinlemem ama yüz defa siyaha basýlmýþ ,hep kýrmýzý gelmiþ bir masada adam donunu da býrakýp giderken baþka biri gelip siyaha basýp kazanýrsa bu yuzbirinci kez de kazanmak gibi olur .
![]()
Yer Ýmleri