Bitcoin bence bir deneydi, yakında biter.
Printable View
Bitcoin bence bir deneydi, yakında biter.
Gene savaş zamanları geliyor zaten sn emlak.Benim öngörülerime göre benzeri bir dönemim arefesindeyiz.Hak hukuk falan ne bileyim göreceli,amerikada 100 milyon insan devlet yardımı alıyormuş,nüfusunun üçte birinin fakir olduğu bir süpergücün dünyayı yönlendirdiği,o süpergücün de hüküm sürdüğü son yıllar içindeyiz,hak hukuk falan bence bu aralar lüks kaçar.Suriyede devletdi,ırak da devletdi vatandaşlarının iyi kötü hakları hukukları vardı ne hale geldiler.
Kaos zamanlarında hak hukuk lükstür,kaos yıllarının arefesindeyiz.
Kriptoyu kabullenmeleri kendilerinin tasviyesi anlamına geliyor. Devletlerin kendi kendilerini tasviye edeceklerini ben zannetmiyorum açıkçası. Devletler küçülecekleri vardıysa bile pandemi ile beraber iyice büyüdüler ve güçlendiler. İnsanlar iyice devletlere bağımlı hale geldiler.
Aslında yaygın bir başka görüş daha var o da; kriptoyu hali hazırda borsalar vasıtası ile kontrol ettikleri için yasaklama yoluna gitmedikleri yönünde. Kripto borsalarının neredeyse tamamı belli bir süre sonra öyle veya böyle sizin kimlik bilgilerinizi sizden istiyor ve doğrulama yapıyorlar. Oradan da size nereden para geliyor, sizin paralar hangi adreslere gidiyor hepsi kayıt altına alınıyor.
Borsa tarafına hiç bulaşmadan bu işlerle uğraşmak ancak madencilik yaparak coin elde edilirse mümkün. O da %1 bile değildir toplam kripto kullanıcıları arasında.