Artan

112,20 10 15:18
187,00 10 15:18
243,20 10 14:57
14,43 9.98 13:55
3,64 9.97 15:18
Artan Hisseler

Azalan

50,40 -10 15:16
88,20 -10 15:18
389,75 -9.99 15:17
24,54 -9.98 15:18
413,25 -9.97 15:14
Azalan Hisseler

İşlem

7.544.794.353,86 15:18
5.594.564.069,00 15:18
5.542.553.900,00 15:18
5.261.309.410,92 15:18
5.074.692.724,30 15:18
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8616 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Kaos zamanlarında hak hukuk lükstür,kaos yıllarının arefesindeyiz.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kaos zamanlarında hak hukuk lükstür,kaos yıllarının arefesindeyiz.
    kaos zamanında altını gümüşü napacaksın peki

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kaos zamanında altını gümüşü napacaksın peki
    Yahudiler o kadar savaş kaos zulüm zamanlarında servetlerini altına gümüşe çevirerek ne yaptıysa ben de onu yaparım,altın gümüş zamandan mekandan bağımsız değerlerdir,bana bunlara muadil başka şeyler önerin o zaman misal aklınıza ne geliyor.

Yahudiler o kadar savaş kaos zulüm zamanlarında servetlerini altına gümüşe çevirerek ne yaptıysa ben de onu yaparım,altın gümüş zamandan mekandan bağımsız değerlerdir,bana bunlara muadil başka şeyler önerin o zaman misal aklınıza ne geliyor.
    ben değerden bahsetmiyorum ki.

kaostayız savaş var... ortalık dümdüz oldu .

sende var 3 ton gömülü altın.

aç mıyız açız. ikimizde.

altını yiyecek halimiz yok.. bir değeri var mı şimdi. ha imkanı olana dedin ki ben açım bir ekmek ver. o da ekmeğin tanesine 1 kilo altın istedi.

durum o yani.

kısaca reset olacaksa altınında gümüşünde konutunda hiç bir değeri olmaz. malına çökerler ancak.

ben değerden bahsetmiyorum ki.

kaostayız savaş var... ortalık dümdüz oldu .

sende var 3 ton gömülü altın.

aç mıyız açız. ikimizde.

altını yiyecek halimiz yok.. bir değeri var mı şimdi. ha imkanı olana dedin ki ben açım bir ekmek ver. o da ekmeğin tanesine 1 kilo altın istedi.

durum o yani.

kısaca reset olacaksa altınında gümüşünde konutunda hiç bir değeri olmaz. malına çökerler ancak.
    İyi de suriyeden göçenler arasında altını olanlarla olmayanlar arasında baya fark oldu,biri amerikaya göç etti biri adanaya.

İyi de suriyeden göçenler arasında altını olanlarla olmayanlar arasında baya fark oldu,biri amerikaya göç etti biri adanaya.
    iyi de hocam bu şekilde olacak diye altın almak bence olmaz.

suriyeden göçtün abd ye tonla dolar altın saydın. gittiler ikiz kuleyi indirdiler bukezde.

şans değil mi

sonrada yok arkadaş burası karıştı dedin tonla altın saydırdın. göçtün istanbula.

orda da deprem vurdumu... bukez.

al işte.

iyi de hocam bu şekilde olacak diye altın almak bence olmaz.

suriyeden göçtün abd ye tonla dolar altın saydın. gittiler ikiz kuleyi indirdiler bukezde.

şans değil mi

sonrada yok arkadaş burası karıştı dedin tonla altın saydırdın. göçtün istanbula.

orda da deprem vurdumu... bukez.

al işte.
    Ya bu temelin fıkrası gibi oldu,yahu bu ordunun tek askeri benmiyim komutanım fıkrası vardı tam o senaryo ))))))))

Adam banka hesabına el koyabilir,malına çökebilir,paranın değerini değiştirebilir,hatta elindeki parayı tedavülden kaldırabilir,bitcoinin alıcısı olmayabilir ama beş bin yıldır tüm zamanlarda tüm coğrafyalarda herkes elindeki varlığı sana altının karşılığında takas etmeyi kabul etmiş,altın değerini hep korumuş,ilerde de korur.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •