Originally Posted by
refaba
1980 yılında darbe öncesinde yurt dışına gittim,Almanya-Hollanda-Fransa,eğitim sonunda ülkeye geri döndüm Yeşilköye indim uçakla sanki bir köye gelmiş gibi oldum,guya ülkemize geldik faydalı olalım diye,pişman oldum ama geri dönmek işime gelmedi,bakanlıktaydım önce idareciydim,peşi malum amele olduk bir kit kuruluşunda,önce başvurmuştum kabul etmediler yani askeriye yönetim,özal geldi bana teklif geldi kabul etmedim ameleliğe devam,yani işçi,işçi deyimini Ecevit getirmişti önceki amele sistemiydi sendikalaştırdı,memurlarıda sendikalı yapacaktı beni destekleyin demişti oy vermediler hala sürünüyorlar,eğer destek verselerdi şu an ülke çok başka bir sistemde olurdu tüm memurlar sendikalı olup avrupaya yakın olurduk vs neyse...Berbat ülkelerin içinde Himalyalara gittim dağ kafilesi olarak bana sarmadı Katmanduya geçtim orada meditasyon yaptım araştırma yaptım,arkadaşımın biri evereste ölüm bölgesinde ölüm uçurumuna uçtu doktordu ve hala o çukurun içinde,zaten ölüm bölgesinde çoğu aklını yitirir 8000 üzeri yükseklikte,milli sporcu 3 lisanslı olmama rağmen bilmediğim kulvarlara dalmam...Şimdimi,çıkılmaz bir girdaptayız bu girdap iktidarın yüzünden,yoliş federasyonunda yönetimdeydim 78 yılında,çok okurdum her sistemi iyi kötü bilirim,devamlı eylemlerde bulundum doğruları anlattım ama nafile,demekki söz dinlemez bir halkız,zaten söz dinlememezlik doğruları öğrenmek bu millete terstir,halkımız yalan şişirmeleri dinler şimdi bunun cezasını çekiyor,bizde onların ateşine yanıyoruz...Ama yine umudumu kaybetmedim çünkü bu milletimiz binlerce yıl devamlı yoldan çıktı ama yine yolunu buldu bulduğu gerçekçi lderiylen:)