Sayfa 748/1004 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. ben pek anlamam bu işlerden ama benim gördüğüm özellikle bu hafta.. her sabah 9 da piranha gibi saldırıyorlar dolara..

tl de kalan mevduat sahipleri panikle alım yapmaya çalışıyor sanki.. faiz artışı dışında..nasıl duracak bu..

2. ters göçü düşünmedim..
    gerekleşiyor mu diye izlemek gerek.

3.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    ben pek anlamam bu işlerden ama benim gördüğüm özellikle bu hafta.. her sabah 9 da piranha gibi saldırıyorlar dolara..

tl de kalan mevduat sahipleri panikle alım yapmaya çalışıyor sanki.. faiz artışı dışında..nasıl duracak bu..
    Durmayacak tabi ki, bu isin sorumlulari tamamen dolarda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,859
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Dünyanın nerdeyse en berbat ülkelerinde bulundum,
    Dedimki en az 200 yıl ilerideyiz, en gelişmiş ülkerinde bulundum en az 50 yıl gerideyiz, sonra 150 yıl geriye gittik, şuan nerede olduğumuz meçhul.
    O kadar yazık ettilerki ne açıklaması var ne gerekçesi.
    Mesela araç ile başkentten 100km ötedeki şehire 8 10 saatte gidilen ülkede insanlar karnıları tok olduğu için mutlulardı. Elektrik yok su yok, iş yok araç yok
    Şuanda ülke o kadar zengin o kadar gelişmişken insanlarının şu düşürüldüğü durum
    Söyleyecek çokşey/hiçbirşey yok
    Sun of beach. Sun of beach sun of beach
    1980 yılında darbe öncesinde yurt dışına gittim,Almanya-Hollanda-Fransa,eğitim sonunda ülkeye geri döndüm Yeşilköye indim uçakla sanki bir köye gelmiş gibi oldum,guya ülkemize geldik faydalı olalım diye,pişman oldum ama geri dönmek işime gelmedi,bakanlıktaydım önce idareciydim,peşi malum amele olduk bir kit kuruluşunda,önce başvurmuştum kabul etmediler yani askeriye yönetim,özal geldi bana teklif geldi kabul etmedim ameleliğe devam,yani işçi,işçi deyimini Ecevit getirmişti önceki amele sistemiydi sendikalaştırdı,memurlarıda sendikalı yapacaktı beni destekleyin demişti oy vermediler hala sürünüyorlar,eğer destek verselerdi şu an ülke çok başka bir sistemde olurdu tüm memurlar sendikalı olup avrupaya yakın olurduk vs neyse...Berbat ülkelerin içinde Himalyalara gittim dağ kafilesi olarak bana sarmadı Katmanduya geçtim orada meditasyon yaptım araştırma yaptım,arkadaşımın biri evereste ölüm bölgesinde ölüm uçurumuna uçtu doktordu ve hala o çukurun içinde,zaten ölüm bölgesinde çoğu aklını yitirir 8000 üzeri yükseklikte,milli sporcu 3 lisanslı olmama rağmen bilmediğim kulvarlara dalmam...Şimdimi,çıkılmaz bir girdaptayız bu girdap iktidarın yüzünden,yoliş federasyonunda yönetimdeydim 78 yılında,çok okurdum her sistemi iyi kötü bilirim,devamlı eylemlerde bulundum doğruları anlattım ama nafile,demekki söz dinlemez bir halkız,zaten söz dinlememezlik doğruları öğrenmek bu millete terstir,halkımız yalan şişirmeleri dinler şimdi bunun cezasını çekiyor,bizde onların ateşine yanıyoruz...Ama yine umudumu kaybetmedim çünkü bu milletimiz binlerce yıl devamlı yoldan çıktı ama yine yolunu buldu bulduğu gerçekçi lderiylen

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Durmayacak tabi ki, bu isin sorumlulari tamamen dolarda.
    Hele Bohcali, partinin parasini bile dolarda tutuyor.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Namık Kemal Zeybek: "Kuran'da namaz yok namazı zerdüştlerden aldık"

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Namaz kelimesi arapça değil...Zerdüşlükte güneşe dönülerek yapılan ibadete verilen kavramdır...

7.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    faiz artışı dışında..nasıl duracak bu..
    çalışırsa
    boyun bükük kalmaması için
    yıl sonu patates olmaması için.
    dayıyacaklar 10 15 milyarı 2 haftada... düşecek.. durmayacak

8.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    çalışırsa
    boyun bükük kalmaması için
    yıl sonu patates olmaması için.
    dayıyacaklar 10 15 milyarı 2 haftada... düşecek.. durmayacak
    10-15 Milyar dolarlari olsa dukkan senin ama yok.

Sayfa 748/1004 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •