ben pek anlamam bu iþlerden ama benim gördüðüm özellikle bu hafta.. her sabah 9 da piranha gibi saldýrýyorlar dolara..
tl de kalan mevduat sahipleri panikle alým yapmaya çalýþýyor sanki.. faiz artýþý dýþýnda..nasýl duracak bu..
ben pek anlamam bu iþlerden ama benim gördüðüm özellikle bu hafta.. her sabah 9 da piranha gibi saldýrýyorlar dolara..
tl de kalan mevduat sahipleri panikle alým yapmaya çalýþýyor sanki.. faiz artýþý dýþýnda..nasýl duracak bu..
ters göçü düþünmedim..
gerekleþiyor mu diye izlemek gerek.![]()
1980 yýlýnda darbe öncesinde yurt dýþýna gittim,Almanya-Hollanda-Fransa,eðitim sonunda ülkeye geri döndüm Yeþilköye indim uçakla sanki bir köye gelmiþ gibi oldum,guya ülkemize geldik faydalý olalým diye,piþman oldum ama geri dönmek iþime gelmedi,bakanlýktaydým önce idareciydim,peþi malum amele olduk bir kit kuruluþunda,önce baþvurmuþtum kabul etmediler yani askeriye yönetim,özal geldi bana teklif geldi kabul etmedim ameleliðe devam,yani iþçi,iþçi deyimini Ecevit getirmiþti önceki amele sistemiydi sendikalaþtýrdý,memurlarýda sendikalý yapacaktý beni destekleyin demiþti oy vermediler hala sürünüyorlar,eðer destek verselerdi þu an ülke çok baþka bir sistemde olurdu tüm memurlar sendikalý olup avrupaya yakýn olurduk vs neyse...Berbat ülkelerin içinde Himalyalara gittim dað kafilesi olarak bana sarmadý Katmanduya geçtim orada meditasyon yaptým araþtýrma yaptým,arkadaþýmýn biri evereste ölüm bölgesinde ölüm uçurumuna uçtu doktordu ve hala o çukurun içinde,zaten ölüm bölgesinde çoðu aklýný yitirir 8000 üzeri yükseklikte,milli sporcu 3 lisanslý olmama raðmen bilmediðim kulvarlara dalmam...Þimdimi,çýkýlmaz bir girdaptayýz bu girdap iktidarýn yüzünden,yoliþ federasyonunda yönetimdeydim 78 yýlýnda,çok okurdum her sistemi iyi kötü bilirim,devamlý eylemlerde bulundum doðrularý anlattým ama nafile,demekki söz dinlemez bir halkýz,zaten söz dinlememezlik doðrularý öðrenmek bu millete terstir,halkýmýz yalan þiþirmeleri dinler þimdi bunun cezasýný çekiyor,bizde onlarýn ateþine yanýyoruz...Ama yine umudumu kaybetmedim çünkü bu milletimiz binlerce yýl devamlý yoldan çýktý ama yine yolunu buldu bulduðu gerçekçi lderiylen![]()
Yer Ýmleri