Yardımcı olabilecek forumdaşlara peşinen teşekkür ediyorum.
Fonların tamamını TEFAS sayfasında risk değerleri üzerinden nasıl filitreleme yapıyoruz?
Örnek Risk sınıf 5'i girip tüm fonları tek seferde görebilmeyi istiyorum.
Printable View
Yardımcı olabilecek forumdaşlara peşinen teşekkür ediyorum.
Fonların tamamını TEFAS sayfasında risk değerleri üzerinden nasıl filitreleme yapıyoruz?
Örnek Risk sınıf 5'i girip tüm fonları tek seferde görebilmeyi istiyorum.
Tefas üzerinden değil ama osmanlı yatırımın fonlar üzerine bir sitesi var oradan görebiliyorsunuz güncelliği konusunda emin değilim.
https://www.yatirimdirekt.com/fon/fon_filtreleme
Valla uzun dönemdir bu tarz fonlarla ilerliyorum.
Rpd konusunda tartışmasız hemfikirim.
Suc, sub, eic, eib gibi fonları denedim;
Mesela EI ailesi, inanılmaz derecede yüksek oranda tek hisse tutuyorlardı geçtiğimiz aylarda. Hala öyle mi bilmiyorum ama Arase iyiyse iyi kötüyse kötüydü bu fonlar. O yüzden hiç hoşuma gitmedi.
SU ailesi bir tık daha stabil olmakla beraber ikisinde de RPD'ye tercih edecek bir artı göremedim.
Geçen hafta HVU aldım şu an onu gözlemliyorum, yorum yapmam yanlış olur.
Ama şöyle bir genel kanıya vardım, %3-5 arası için RPD nin alternatifi yok gibi.
2,5-3 arası getirsin diye SUA, EIB yerine de gittim bari borsa riskini almayayım diyerek MPK aldım. Şimdilik memnunum.
Portföy ağırlığım Hvk, Rpd, Hvu, Nrc de. Zaman zaman tı3, zaman zaman tcd aldığım oluyor. Goh, zpj, Idh ye bir süredir bulaşmıyorum
Pardon zjv olacak zpj değil. Mpk alınınca para piyasasında tutmuyor galiba değil mi 1 gün? Katılım esası olduğundan.