Sayfa 755/1002 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,033 - 6,040 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Arkadaşlar Tefas sizde sorunsuz çalışıyor mu?
    Aşağıda ilettiğim mesajı sıklıkla görür oluyorum son 1 aydır hemen hemen

The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.

Your support ID is: <15031060783563696542>

[Go Back]

2.  Alıntı Originally Posted by thanandar Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Tefas sizde sorunsuz çalışıyor mu?

[Go Back]
    sorun yok farklı bir tarayıcı deneyin. onlarda açılırsa chrome'u yeniden kurmanız gerekebilir. hiçbirinde açılmıyorsa muhtemelen antivirüs programınızda sorun var.

3.  Alıntı Originally Posted by thanandar Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Tefas sizde sorunsuz çalışıyor mu?

[Go Back]
    Bende de arada oluyor
    Modemi kapatıp açıyorum düzeliyor
    Sanırım ip bazlı engelleme yaparken sapıtıyor bazen

4. Seçimlerden önce bu kitabı mutlaka okuyun. Oy vermeyi düşündüğünüz siyasetçilere bu konularda sorular sorun. Hangi partiye oy verecekseniz verin farketmez, ama oy vereceğiniz siyasetçiler, bu konularda neler yapmayı düşünüyor nasıl çözümler üretiyor iyice anlayın.

Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları - PDF formatında.

https://online.fliphtml5.com/agqzl/fmjf/#p=1

5. Günaydın,

Birşey sormak istiyorum. TL Mevduata alternatif, risk derecesi maksimum 4 olan (yani BYF vs hariç) alınabilir hangi fonlar var acaba bildiğiniz?

Teşekkürler.

6.  Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Günaydın,

Birşey sormak istiyorum. TL Mevduata alternatif, risk derecesi maksimum 4 olan (yani BYF vs hariç) alınabilir hangi fonlar var acaba bildiğiniz?

Teşekkürler.
    Rpd, Hvu, Sub, Eic, Eib,

7. Kitap Değerlendirmesi: Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları
    Fatih Altuğ
    Giresun Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Coğrafya Bölümü, Giresun.

https://dergipark.org.tr/tr/download...le-file/690614

Seçimi kim kazanırsa kazansın eğer beşikten mezara yerli malı kullanımı özendirilmezse ve en tepeden başlayarak aşağıya doğru tasarruf tedbirleri uygulanmazsa ekonomik durum düzelmez.

Yabancılar bize borç verip AVM yaptırdılar, her yerde yabancı ürünler satılıyor.

Yabancılar bize borç verip, ithal sporcu transfer ettirdiler.

Yabancılar bize borç verip, ithal lüks araba lüks çanta lüks giyim lüks ayakkabı aldırdılar.

Yabancılar bize borç verip, ithal beyaz eşya televizyon bilgisayar telefon yazılım aldırdılar.

Sonuç ne oldu? Hak etmediğimiz bir lüksü borç alıp ithalat yaparak yaşıyor olduk. Denk bütçe yapamadık. Gelirimiz giderimizi karşılamadı.

Eskiler bu tür bir problem karşısında ne yapmışlar?

https://m.haberturk.com/yerli-mali-h...leri-3546767/4

YERLİ MALI HAFTASININ AMACI NEDİR?

Tutumun önemini kavratmak.

Küçük yaştan tutumlu olma alışkanlığı kazandırmak.

Yatırımın anlam ve önemini kavratmak.

Tüketim-yatırım ilişkisini açıklamak.

Tüketimde tutumu, tüketimden çok yatırım yapmayı teşfik etmek. Herkesi yatırıma yöneltmek.

Türk mallarını tanıtmak. Yerli malı kullanmanın faydalarını açıklamak. Herkesi yerli malı kullanmaya teşvik ederek yurt ekonomisine katkıda bulunmayı sağlamak.

Sağlıklı, mutlu insanları ile kalkınmış Türkiye yaratmayı görev olarak ilan etmek. Gelecek kuşaklara kalkınmış bir Türkiye bırakmak. Bu güzel yurtta, genç neslin sorumlu ve şerefli yerini almasını sağlamak.

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Seçimlerden önce bu kitabı mutlaka okuyun. Oy vermeyi düşündüğünüz siyasetçilere bu konularda sorular sorun. Hangi partiye oy verecekseniz verin farketmez, ama oy vereceğiniz siyasetçiler, bu konularda neler yapmayı düşünüyor nasıl çözümler üretiyor iyice anlayın.

Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları - PDF formatında.

https://online.fliphtml5.com/agqzl/fmjf/#p=1

8. yerliyle yabancıyla ilgisi yok bunun. dışa kapanmayla başarı gelseydi kuzey kore süper ekonomi olurdu. aksine tek çözüm uluslararası ticaret, globalleşme, liberal ekonomi politikası ve tam gaz batılılaşma. bir kere dünyada ekonomik mucize olarak tek başarılı olmuş kıta avrupa, eh o zaman aklı başında bir devletin alacağı tek örnek de avrupadır. hollanda ne yapıyor? danimarka politikaları neler? eğitim sistemi nasıl? sıfırdan menifesto yazmaya ne gerek var onlardan kopyala yapıştır onun gibi ol, onun kalitesine yetiş bunun neresi zor anlamıyorum.

bir de işin kurnazlığını bulmuşlar batının teknolojisini alalım ama ahlakını almayalım. e sizin ahlak anlayışınızı görüyoruz, kadın ve çocuklar için hedefinizin ne olduğunu. açın bakın twitter'da akp ile ittifak kurmak isteyen partilerin zırvalarına, akp bile dehşete düşmüş kırmızı çizgimizi aşmayın falan diyor, hani bu akp yandaşı hesaplar troldü? onbinlerce insan desteklemiş bu taliban kafasını. bu ülkede bu nesil nasıl yetişti? nasıl bir eğitim böyle bir ülke yarattı?

cevabı basit, en okumuş solcu modern geçinen insanlar bile amerikaya saydırırsa, avrupaya küfrederse, dış mihraklar derse meydan kime kalır? islamcı değilsin, araba düşmansın, amerikaya düşmansın, rusyaya düşmansın,orta asyaya bile pek sempatin yok sen nesin arkadaş, sen siyasi islamcı kesim karşısında bu bölünmeyi yaratırsan,kendi kafanda bile ideolojinin ne olduğu belli değilse seçimde ne şansın olabilir?
    Son düzenleme : friendly_1980; 16-03-2023 saat: 13:11.

Sayfa 755/1002 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •