Tefas verileri yine güncellememiþ sanýrým. Ya da ben göremiyorum.
Dostlar, Deniz yatirim ile algolab uygulamasini inceleyebildiniz mi..
Sitede bu gibi bilgiler var, pazartesi inceleyelim bari...
Algolab in Avantajlarý Nelerdir?
Tüm servisler Bulut sisteminde olduðundan herhangi bir kurulum gerektirmez.
Web sitesi ve mobil uygulamadan direkt olarak eriþilir.
Algoritmalarýnýz sistemden çýkýþ yapsanýz bile iþlem yapmaya devam eder.
Derinlik ve anlýk fiyat izleme ekranlarý dahil herhangi bir hizmet bedeli talep edilmez.
Gerçekleþen emirleriniz için isteðiniz doðrultusunda sms ve e-mail bildirimi yapar.
Talep edilen algoritmalar için yazýlým desteði ve yatýrým danýþmaný ile çalýþma imkaný sunar.
Algoritmik iþlem yanýnda piyasa veya limit fiyatlý emir verilebilmekte, emir giriþinde kar al zarar durdur seviyeleri belirlenerek zincir emir gönderilebilmektedir.
Algoritmik iþlem stratejilerini demo olarak çalýþtýrma ve backtest yapma imkaný vererek müþteriye gözlem yapma þansý sunar.
Deniz Yatýrým Kantitatif Analiz Raporlarý hizmeti ile þirket bilançolarýný sürekli takip etmeye gerek kalmadan yatýrým yapýlan þirketin raporunu gün sonunda e-posta adresinize iletir.
API Hizmeti ile Borsa Ýstanbul pay piyasasý ve vadeli iþlemler piyasasýnda kullanmayý istediðiniz iþlem stratejisi ile emirlerinizi iletebilir, anlýk ve derinlik veri görüntüleyebilirsiniz.
Bilgi ve beklentisi farklý olan her yatýrýmcýnýn kullanýmýna uygun Algolab ile üç modül ile otomatik al-sat yapýlabilmektedir:
Hazýr Stratejiler: Sadece kullan butonuna basýlarak bir isim verilmesi durumunda standart parametrelerle kaydedilecektir. Kullanýcý tarafýndan istenilen parametreler deðiþtirerek de kayýt edilebilir ve çalýþtýrabilir.
Sürükle Býrak: Kodlama bilmeyen yatýrýmcýlarýn uygulamak istedikleri yatýrým stratejilerini ilgili kutucuklara karþýlýk gelen fonksiyonlarý ekleyerek kolay bir þekilde strateji oluþturmalarýna yardýmcý olur.
Kodlama Editörü: Algolab C# yazýlým dilinde kod yazýlmasýna imkan saðlayacak þekilde tasarlanmýþtýr. C# yazýlým dilinin tüm özellikleri ve Algolab a özgü olarak engine katmanýnýn özel fonksiyonlarý ile istenilen özellikte formüller oluþturulabilmektedir. Algolab kullanýmýna iliþkin tüm bilgiler kütüphane bölümünde yer almaktadýr.
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
aslinda TEFAS ta otomatik cikan 1ay 3ay 6ay yilbasi 3yil 5yil gibi sutun degerlerini toplayip gelen puana gore siralama yapip fon secimi yapmistim ama elbette atla deve degil zaman zaman da yeni fonlar ile yer degisikligi yapabilirim simdilik ST1 filan baya heyecanli fonlar... Ben ilk kez hisse fon aldim genellikle degisken fonlari tercih ederdim ama orda stopaj kaybi oldugu icin biraz daha da risk alip ki persembe gorduk gorecegimiz riski neyse ki cuma pozitif bir gun oldu dedim biraz da hisse fon alalim elbette bunun bir tik ustu gercek hisse alip borsa da anlik al sat yapmak ki onu da bir ky olarak ne derece de basarabiliriz o da zor...
Eski donemlerde zaman zaman yapmistim elbette
Saygilarimla
Son düzenleme : servetbey; 11-12-2022 saat: 14:43.
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yer Ýmleri