[IMG] Awesome Oscillator " grafiklere eklenebilir.[/IMG]
At o zaman bi awesomeli grafik bakalım Selimcan.
Printable View
[IMG] Awesome Oscillator " grafiklere eklenebilir.[/IMG]
At o zaman bi awesomeli grafik bakalım Selimcan.
Çok doğru tespitler Selim hocam, borsaya son dönemde borsayı hiç bilmeyen bir sürü giriş oldu, bugünkü düşüşü gören 2 arkadaş akşamüstü beni aradı niye düştü haber mi var diyorlar, bende sebepsiz yere sürekli yükseldi yanlış olan bu şekilde yükselmesiydi dedim dilim döndüğünce anlattım ama pek fayda etmiyor genelde gidip pahalı hisseleri alıyorlar, beni dinlemiş olsaydı bir tanesi 2 sene önce borsaya bedava fiyatlardan girmiş olacaktı ama o zaman değilde şimdilerde girdi ve fiyatı katlamış hisselerde macera arıyor :)
Mesela şimdi bakıyordum önümde açık olduğu için yazayım.
sahipli bir hisse AGYO (ALIM TAVSİYESİ DEĞİL)
https://invst.ly/zz2zp
Hisse 200 günlüğe değmek üzere takibe alınabilir. Ufak ufak girişler yapılabilir. Fisher henüz alım sinyali vermedi ama 3-4 gün içinde sanırım verecek. Awosome ise net bir sinyal vermemesine rağmen hazırlık olduğuna dair emareler veriyor. Satış yoğun değil ve satışlar da karşılanıyor.
20 gün önce endekse güvenmediğim için fazlalık malları satmıştım hatta benim sattığım gün ve ertesi gün hisse tavan olmuştu :) işte o hisse bugün benim sattığım fiyatın %5 altına geldi ama benim artık onunla işim olmaz, 20 gün önce karımı alıp fazlalık paramla nakite geçmiştim, çok değil gerçi portföyün %6 sına denk geliyordu o zaman, portföy ciddi eridi bugün o para neredeyse %9 a denk geliyor (:
Vakıfbanklarıma hiç dokunmadım :)
Sabit mallar hep sabit (:
Kredi olarak malda yakalananların malını aldılar. Şimdi enflasyon farkı kadar yukarı çekerler.
Bense hala elleşemedim Sabitlerime. Kıyamıyorum. Maliyet çok düşük kaldığı için artık ilgilenmiyorum bile. Hedef fiyatıma geç geldi. Bende enflasyon kadar daha bekleyeyim dedim bıraktım peşini. Hatta üstada da sordum beklentiler nedir diye ? Sanırım o da benim gibi gamsız hayat modunda. Trade ettiğim mallardan bişi kalmadı seyirlik duruyorlar. fiyat takibi yapacağım diye bırakmıştım. Geri dönüp ilgilenmem için ilginç gelişmeler olmalı. Yeni bişiler bakıyordum, uzun süreli taşımak için BANTS niyetlenmiştim. deyyus beni almadan yürüdü gitti. Nasip diyelim. Başka bir hikaye arıyorum abi. bulursan haber ediverde bende şey edeyim :evil:
Aklıma gelmişken XBANK güzel yerde durmuş. Dikkatle izlemek lazım :one: