Sayfa 757/1044 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. [IMG] Awesome Oscillator " grafiklere eklenebilir.[/IMG]

At o zaman bi awesomeli grafik bakalım Selimcan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Hisse toplamakla meşguluz Lütfü hocam.
    Dandan abi ; aslında şimdi bize ne lazım biliyor musun?

Üstadın listesi

O liste hiç kaçırmıyordu; bu türden düşüşlerdeki, hisse çıkışlarını.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    At o zaman bi awesomeli grafik bakalım Selimcan.
    Hangi hisse için abim
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Hisse toplamakla meşguluz Lütfü hocam.
    O zaman yeni hisseleriniz hayırlı ve bereketli olsun hocam
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Merhabalar abi,

Şahsi fikrimdir...
    Bir tür düzeltme diyebileceğimiz, yeni gelenlere hoşgeldin partisi düzenleniyor şu anda, Öyle hep yukarı hep yukarı değil bu gidişat onu önce iliklerine kadar hissettirmeleri lazım.. Yabancının sayısal olarak bu denli az olduğu bir ortamda, alımlar hep Varlık Fonu yardımıyla oluyordu. Yani demem o ki; piyasadaki kontrol gücü Varlık Fonu elinde. Varlık Fonu diyip duruyoruz. Peki nedir bu?

Bakınız : https://www.tvf.com.tr/biz-kimiz/hak...genel-bilgiler

Aslına bakarsanız bu hükümet demek. Yani bir çöküş beklenmemeli. Olacağı da sanmam. Bir düşüp bir yükselmeli ki; sağlıklı bir yükseliş için zemin hazırlığı olmalı. Buraya kadar ki hep yukarı hep yukarı küçük yatırımcı için gel geldi. Önümüzde; piyasaya daha büyük bir olay gündeme gelecek.Büyük bir para çıkışı yaşatacak olay olacak. EYT meselesinde yaklaşık 2-2.5 milyon insan emekli olacak. Bunların alacağı tazminatlar maaşlar falan. Öyle aklımızın hayalimizin alacağı işler değil. Hükümet şu anda enflasyonla mücadele anlamında büyük bir adım daha atıyor/atacak.
    Parayı yakıyorlar. Yani daha önceden basılan paraları burada hisse daha doğrusu borsa sayesinde parayı yakıyor. Yani ortadan kaldırıyor. Şu anda yaşanan olay bundan ibaret. O yüzden sakin kalmak en doğrusu bana kalırsa. Tabi herkesin maliyet ve risk algısını bilemediğim için genel cümleler sarfediyorum. Daha yeni borsaya gelmiş 55-60 Tl den ASELS almış olanlar için değil bu yazdıklarım. Yada 170-180 bandından SASA alanlara değil. Bunların merhemi başka tabi. Burada fırsatları gözlemlemek çok önemli. Yükselmiş yada yükselişini bitirip düzeltmeye başlamış olanlar takibe alınabilir. Dipten çıkış yapmaya hazırlananlar var, onları iyi gözetlemek gerek, hacim çok önemli olmaya başladı şu andan itibaren. " Awesome Oscillator " grafiklere eklenebilir. Genelde piyasanın momentumundan yola çıkarak alım satım sinyali ürettiği düşünülen bir indikatör olduğu için görece olarak ilk fırsatları yakalama şansı verir diye düşünüYORUM
    Çok doğru tespitler Selim hocam, borsaya son dönemde borsayı hiç bilmeyen bir sürü giriş oldu, bugünkü düşüşü gören 2 arkadaş akşamüstü beni aradı niye düştü haber mi var diyorlar, bende sebepsiz yere sürekli yükseldi yanlış olan bu şekilde yükselmesiydi dedim dilim döndüğünce anlattım ama pek fayda etmiyor genelde gidip pahalı hisseleri alıyorlar, beni dinlemiş olsaydı bir tanesi 2 sene önce borsaya bedava fiyatlardan girmiş olacaktı ama o zaman değilde şimdilerde girdi ve fiyatı katlamış hisselerde macera arıyor
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Mesela şimdi bakıyordum önümde açık olduğu için yazayım.

sahipli bir hisse AGYO (ALIM TAVSİYESİ DEĞİL)

https://invst.ly/zz2zp

Hisse 200 günlüğe değmek üzere takibe alınabilir. Ufak ufak girişler yapılabilir. Fisher henüz alım sinyali vermedi ama 3-4 gün içinde sanırım verecek. Awosome ise net bir sinyal vermemesine rağmen hazırlık olduğuna dair emareler veriyor. Satış yoğun değil ve satışlar da karşılanıyor.

6. 20 gün önce endekse güvenmediğim için fazlalık malları satmıştım hatta benim sattığım gün ve ertesi gün hisse tavan olmuştu işte o hisse bugün benim sattığım fiyatın %5 altına geldi ama benim artık onunla işim olmaz, 20 gün önce karımı alıp fazlalık paramla nakite geçmiştim, çok değil gerçi portföyün %6 sına denk geliyordu o zaman, portföy ciddi eridi bugün o para neredeyse %9 a denk geliyor (:

Vakıfbanklarıma hiç dokunmadım
    Sabit mallar hep sabit (:

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    ....

Vakıfbanklarıma hiç dokunmadım
    Sabit mallar hep sabit (:

Kredi olarak malda yakalananların malını aldılar. Şimdi enflasyon farkı kadar yukarı çekerler.
    Bense hala elleşemedim Sabitlerime. Kıyamıyorum. Maliyet çok düşük kaldığı için artık ilgilenmiyorum bile. Hedef fiyatıma geç geldi. Bende enflasyon kadar daha bekleyeyim dedim bıraktım peşini. Hatta üstada da sordum beklentiler nedir diye ? Sanırım o da benim gibi gamsız hayat modunda. Trade ettiğim mallardan bişi kalmadı seyirlik duruyorlar. fiyat takibi yapacağım diye bırakmıştım. Geri dönüp ilgilenmem için ilginç gelişmeler olmalı. Yeni bişiler bakıyordum, uzun süreli taşımak için BANTS niyetlenmiştim. deyyus beni almadan yürüdü gitti. Nasip diyelim. Başka bir hikaye arıyorum abi. bulursan haber ediverde bende şey edeyim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Aklıma gelmişken XBANK güzel yerde durmuş. Dikkatle izlemek lazım

Sayfa 757/1044 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •