[IMG] Awesome Oscillator " grafiklere eklenebilir.[/IMG]
At o zaman bi awesomeli grafik bakalým Selimcan.
[IMG] Awesome Oscillator " grafiklere eklenebilir.[/IMG]
At o zaman bi awesomeli grafik bakalým Selimcan.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Çok doðru tespitler Selim hocam, borsaya son dönemde borsayý hiç bilmeyen bir sürü giriþ oldu, bugünkü düþüþü gören 2 arkadaþ akþamüstü beni aradý niye düþtü haber mi var diyorlar, bende sebepsiz yere sürekli yükseldi yanlýþ olan bu þekilde yükselmesiydi dedim dilim döndüðünce anlattým ama pek fayda etmiyor genelde gidip pahalý hisseleri alýyorlar, beni dinlemiþ olsaydý bir tanesi 2 sene önce borsaya bedava fiyatlardan girmiþ olacaktý ama o zaman deðilde þimdilerde girdi ve fiyatý katlamýþ hisselerde macera arýyor![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Mesela þimdi bakýyordum önümde açýk olduðu için yazayým.
sahipli bir hisse AGYO (ALIM TAVSÝYESÝ DEÐÝL)
https://invst.ly/zz2zp
Hisse 200 günlüðe deðmek üzere takibe alýnabilir. Ufak ufak giriþler yapýlabilir. Fisher henüz alým sinyali vermedi ama 3-4 gün içinde sanýrým verecek. Awosome ise net bir sinyal vermemesine raðmen hazýrlýk olduðuna dair emareler veriyor. Satýþ yoðun deðil ve satýþlar da karþýlanýyor.
20 gün önce endekse güvenmediðim için fazlalýk mallarý satmýþtým hatta benim sattýðým gün ve ertesi gün hisse tavan olmuþtuiþte o hisse bugün benim sattýðým fiyatýn %5 altýna geldi ama benim artýk onunla iþim olmaz, 20 gün önce karýmý alýp fazlalýk paramla nakite geçmiþtim, çok deðil gerçi portföyün %6 sýna denk geliyordu o zaman, portföy ciddi eridi bugün o para neredeyse %9 a denk geliyor (:
Vakýfbanklarýma hiç dokunmadým
Sabit mallar hep sabit (:
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Kredi olarak malda yakalananlarýn malýný aldýlar. Þimdi enflasyon farký kadar yukarý çekerler.
Bense hala elleþemedim Sabitlerime. Kýyamýyorum. Maliyet çok düþük kaldýðý için artýk ilgilenmiyorum bile. Hedef fiyatýma geç geldi. Bende enflasyon kadar daha bekleyeyim dedim býraktým peþini. Hatta üstada da sordum beklentiler nedir diye ? Sanýrým o da benim gibi gamsýz hayat modunda. Trade ettiðim mallardan biþi kalmadý seyirlik duruyorlar. fiyat takibi yapacaðým diye býrakmýþtým. Geri dönüp ilgilenmem için ilginç geliþmeler olmalý. Yeni biþiler bakýyordum, uzun süreli taþýmak için BANTS niyetlenmiþtim. deyyus beni almadan yürüdü gitti. Nasip diyelim. Baþka bir hikaye arýyorum abi. bulursan haber ediverde bende þey edeyim![]()
Aklýma gelmiþken XBANK güzel yerde durmuþ. Dikkatle izlemek lazým![]()
Yer Ýmleri