Kendi ülkemizde 2. Sınıf yatırımcı muamelesi görmek bu demek
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Printable View
Vakıfbank ın viop sekmesinde hesap ekstresi bölümüne tıklıyorum ama hiçbir bilgi yok ,böyle şansın içine tüküreyim.Gece yarısından sonra mı yansıyacak?
Sizin aracı kurum hangisi acaba? onlarla bir temas kurup geçiş mi yapsak ne? tpp de max. 23.25 görüldüğü gün 23.05 çok iyi oran.Osmanlı yatırımı aradım biraz bilgi aldım ,onlarda ''viop teminat oranının nasıl belirlendiğini bilmiyoruz'' dediler.Ama istediğin vadeye TPP de teklif yazar parayı satarız dediler.Ben bu oran işini anlamadım, viop günlükte teklif yazamıyorsun paranın miktarına göre oranda oynamalar oluyor anladığım kadarıyla ama TPP de istediğin vadeye oran teklifi yazdırabiliyorsun.:notr:
Size kotu bir haberim var ustadlar
Yarin para geliyor ve gelen parayla kademe kademe dolara girmeyi dusunuyorum. En gec cumaya dolar 5.20 olur demedi demeyin. Sizin icin parayi pul ediyorum kiymetimi bilin
Benim kurum açılış oranına biraz + koyup parayı satıyor...Zaman zaman ortalamanın altına insede genelde ortalama üstü bağlıyorlar... Ben ekstreden kaçtan bağladığını gün sonu görebiliyorum...Osmanlıda fena bir kurum değil...Orayla anlaşabilirsiniz gibime geliyor.....
Osmanlı menkulün birşeyden anladığı yok zaten .
sistemlerinde devamlı hata buluyorum. geçen gün gümüş satım varantı aldım. matriksten takip ediyorum. gümüş düşüyor. bunların ekranı güncellenmiyor. aradım anlattım durumu .
aynı şekilde viop ta kontrat açtım stoploss veremiyorsun sisteme. hata veriyor.
bana ekran görüntüsü atın diyor. ya ben sizinle mi uğraşacağım işlem mi yapacağım dedim.
vioptaki faizi kendin hesaplıyorsun. bilmiyorlar.