%16.50 faizini çıkaran banka göremedim hala. Artisla%1altinda genelde
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
%16.50 faizini çıkaran banka göremedim hala. Artisla%1altinda genelde
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mevduat oranları sanırım yarın en geç pazartesi tam olarak güncellenmeye başlanır. Bankalar umarım çok fazla uzatmazlar.
Eğer bankalar GLP oranını makul bir biçimde mevduata yansıtmakta direnirlerse bu tcmb'nin işini zorlaştırır. Zira TL mevduat faizi ve dolar kuru arasında yadsınamayacak bir korelasyon var. Benden söylemesi.
Enpara 0-100K arasını makyaklamış sadece, 100K üstü oranları ise 50 ile 75 baz puan artırmış.
Özellikle 500K üstü güzel olmuş, %15.00 - %15.50 arası değişiyor oranlar. Günlük oranı da artırmışlar bu sefer, kampanya ile birlikte 500K üstünde %12.50 olmuş günlük oran. Enpara'nın rahatlığını o kadar çok seviyorum ki, oranları da iyi olunca çok keyifli oluyor, şubeyle bilmemneyle uğraşmıyorsun, aradığında anında açıyorlar telefonu, inşallah iyi oran vermeye devam ederler, bazen çok düşük kalıyorlar.
Finans 500K 32 gün %15,70
Akbank 350k 32 gün 13.75 oran verildi pazartesi da net belli olur dendi
Aktif 35 gunluge mk 16.50 veriyor. Mt ile gorusmeniz lazim onun icin. Gunlukte degisiklik yok
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar 4.90 olursa ayvayı yedik. YTD
Diger bankalar daha da arttirmadigi taktirde daha cok artisa gidecegini zannetmem aktifin. Ancak tekrar mb arttirirsa olabilir bence
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enpara bile 14,50 .e.turuncu 14.50 cepteteb 14.50
.muhtemeln enfazla 14.50 diyecek sana bahri kardes.
Doları hergün %2-3 kazandırıyor. Al sat yapmadan....
Mevduatlar atmadı problem var.
Günlük takılmak mantıklı.. %20 yi bir ay içinde göreceğiz gibi.
Bu oranlardan %20 den asagi parasini baglayan kerizdir bence. Bana verin paranizi ben %20 vereyim yillik:)
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pazartesi 28 Mayis, 32 gun baglarsaniz 29 Haziran oluyor. ilk yari yilin son gunu, ekstra faiz olur dikkat pazartesi son gun
forumdaşlar turuncu faiz oranını 15.50 ye çıkarmış yarın için, aktif senden bir atak bekliyoruz şu şartlarda 18 den aşşağısı kurtarmaz
Takasbank para piyasasinda 1 gün ort. %16.45
Arjantin 3 hafta içinde 3 kez faiz artırdı ve faizleri. yüzde 40’a yükseltti...!
Ama yetmedi.!!!!
Bugün Arjantin
yeniden IMF kapısında dilenci hale geldi...!!
Tl Faizlerin en az %30 olması halinde
Ancak parayı enflasyon a karşı korur.!!
O betonlari kemirtecekler bize korkarim.
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...URL_shortening
Syg,
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...ba-kirmizi-et/
Ama olsun nasilsa 29 TL ye kirmizi et varmis.
Syg,