Sayfa 376/1006 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. %16.50 faizini çıkaran banka göremedim hala. Artisla%1altinda genelde

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    neden ahme senin dolarcıkların fezaya uçarken iflasdan bahsetmiyordun
    Ben full dolardayım, gelirim tl. Dolar düşerse gene alırım. Allah a şükür dolarımın faizi tl faizi gibi getiriyor. Az ama öz

3.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Ben full dolardayım, gelirim tl. Dolar düşerse gene alırım. Allah a şükür dolarımın faizi tl faizi gibi getiriyor. Az ama öz
    ahme o zaman kendi posizyonuna göre ekonomi yorumlama 😃dolardayken faiz düşsün ahme kazansın faizdeyken dolar düşsün ahme kazansın durumu olmasın 😃

4.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Faizi arttırırsa reel sektör iflas eder artık bence.

Finansbank 100,000 13.5
    Finansbank 500,000 15

Yeni oranlar
    Ahme bu oran %15 finans için düşük. Öğleden sonra tekrar sor bence.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. Mevduat oranları sanırım yarın en geç pazartesi tam olarak güncellenmeye başlanır. Bankalar umarım çok fazla uzatmazlar.

Eğer bankalar GLP oranını makul bir biçimde mevduata yansıtmakta direnirlerse bu tcmb'nin işini zorlaştırır. Zira TL mevduat faizi ve dolar kuru arasında yadsınamayacak bir korelasyon var. Benden söylemesi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ahme bu oran %15 finans için düşük. Öğleden sonra tekrar sor bence.
    ahme kendi faiz indirimini kendisi yapar üstad tam piyasa oyuncusu

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ahme kendi faiz indirimini kendisi yapar üstad tam piyasa oyuncusu
    Full dolarda olduğu için bence finansla pazarlık yapmadı , pazarlıksız oranları bildirdi. Eh pazarlıksız oran için verdiği oranlar makul sayılır. Kendi de bağlayacak olsa zaten o orandan bağlamaz.

8. Enpara 0-100K arasını makyaklamış sadece, 100K üstü oranları ise 50 ile 75 baz puan artırmış.

Özellikle 500K üstü güzel olmuş, %15.00 - %15.50 arası değişiyor oranlar. Günlük oranı da artırmışlar bu sefer, kampanya ile birlikte 500K üstünde %12.50 olmuş günlük oran. Enpara'nın rahatlığını o kadar çok seviyorum ki, oranları da iyi olunca çok keyifli oluyor, şubeyle bilmemneyle uğraşmıyorsun, aradığında anında açıyorlar telefonu, inşallah iyi oran vermeye devam ederler, bazen çok düşük kalıyorlar.

Sayfa 376/1006 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •