Bir şey olmqz çok çok yüzde bir pahalı alırsın ben her gün 100 lot bu bunların acelesi yok sanırım ama yine de belli olmaz ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bir şey olmqz çok çok yüzde bir pahalı alırsın ben her gün 100 lot bu bunların acelesi yok sanırım ama yine de belli olmaz ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sipek numara yapma gene geleceksin 11.40-11.50 ye kimi kandırıyorsun 12 üstü çok kalın geliyor herhalde beni bırakmadan gitme 😂
Sipeğimiz 12 ye kadar çıkartıp mal verip tekrardan 11.30-11.50 arasında mal toplamak istiyor..enayi sipek
Afyonun gazıyla gidiyor.yoksa hareket yapmazdı.bildiğimiz Nuh işte bir yere gitmez merak atmayın. Ytd.
Bu kağıt aynı hareketleri yapıyor sattık bakalım diğer yarısını 12.20 den 11.80 lerden gene aldım enayi sipeğimiz ne yapmaya çalışıyorsun herkese paramı kazandırıyorsun dön gel 11.40 a gelllll
Böyle böyle yaparken birden topuklayacak ama ne zaman, bunun için patronlardanda onay almalı, adamlar 12 üzeri hemen basmaya başlıyorlar, malın ederi 20 üzeri ama adamlar ucuz olsun bizim olsun derdindeler, kanal İstanbul temel atma töreni yaklaşıyor, bakalım daha ne kadar direnebilecekler göreceğiz.
Bu adi kağıt 11.40 a geri gelecekkkkk ya seve seve yada ....... anladı bizim enayi sipeğimiz
Kagıt yukarı gidince ağırlık ortalama 25-30 kr aşağıda kalınca satın ağırlıklı ortalaman altında gelince alın
pehh.
panik yok temettü var ahaha.
yabancı ile oyak alıyor nedense
bu tahta yapıcı ayrı bir kıl kardeşim tamam tahtayı götürme
ama iyi kötü toplamışsın malı çek tahtayı 18-20 ye kimse gelip gitmesin
tahtaya millet mamaya giriyor bir tripler bir basmalar yanlamalar ceza kesen yok tabe
çek yukarı bekle temettünü keyfine bak halla halla iş öğretecez adama sanki uzaya çık diyoruz.
Dostum sipek hem acemi hemde enayi ama sipeğe de hak vermek lazım.eneyi gibi 10 yıldan beri tahtayı yatırmış herşeyi unutmuş enayi sipeğimiz.şimdi son 2-3 aydır yaptığı şeyi yapıyor ve gene yapacak ne mi o şey ??? YUKARIYA DİREK AT FİYATI YAVAŞ YAVAŞ AŞAĞIYA DÜŞÜR Bunu 2-3 aydır
Sürekli yapıyor ve bu kağıt bugun 12 üstünde kapatmayacak ve YAVAŞ YAVAŞ 11.40-11-50 bandına getirecek bakın götün acemi enayi sipeğimiz bunu yapacak inşallah yanılırım ama durum bunu gösteriyor😀 cimsa nın fiyatının nuhu geçeceğine inanıyorum enayi sipeğimizede inanıyorum
Ulen 1 günde şişeden güzel vole vurdum. Bir yandan seviniyorum sonra bu uyuza bakıp senin gibi kağıdın diyorum.. Ama buna da sıra gelecek.. Sabır..
Enayi sipeğimiz yavaş yavaş düşürüyor kağıdı 11.40 lara yolculuk başladı hadi cimsa yanıltma beni çık geç nuh çimentoyu da enayi sipek enayiliğine yansın
Ben geri geldim :)
1.60- 1.70 aralıgında oyalayın biraz daha alacagım :)
ben geri geldim dün biraz bugün çok biraz :)
2019 da 3.5 milyon ton ihracat yapmışlar.ihracatı %300 arttırmışlar.. Be aq o..... ları hisse fiyatınız neden 10 yıldır yerinde sayıyor..
aynen reis ufalın da cebime girin borsada. %1000 büyüdüler şirkette modifiye etmedikleri yer kalmadı .( bir tek fabrikayı yıkatmadılar amk) ama hisse fiyatı yerlerde sürünüyor. amaaaa öyle deme temettü ye otur yerine hııı der gibi.
Fabrikayi yiksalar, araziye villalar yapsalar daha para edebilir belki....
Bugün tekniğe biraz baktımda kağıt iyice sıkışmış. Yarın bir hareket bekliyorum.bi 12 üstü hareket olabilir.12 aylık geçen yıl 18 şubatta gelmiş. Bence ayın 18 ine kadar kağıdı bilanço haberiyle 13 e götürüp oradan yine millete verecek.sonrası malum.yine 12 ye 11 e çekecek.nere kadar mayısa kadar.benim düşüncem ytd.biriktirmeye devam.
Geldim ben hadi treni kaldıralım :)
5-5 destek attım beni takip eden yok
Dediğim gibi 12 üstünde sat 11.60-11-80 bandında topla bu kadar enayi bir sipeğimiz olduğu için dua ediyorum... enayi sipeğimiz biraz daha aşağıya düşürebilirmisin??? Cimsalarım bekliyor cimsa da hareket etse yanına gelse oradakileri nuhuma kaydıracam ama sende cimsanın yanına gelebilirsin sıkıntı yok😀 11.50 ve altı fiyatları önümüzdeki hafta görebilirmiyiz acaba ???? Sipeğimiz bizi üzmez
Gedik ten alımsatım yapıyorum fiyat biraz daha düşerse destek çıkacam bskalım enayi sipeğimiz kaç lot kaptıracak ( 2.5 senedir bu kağıttayım 5.88 den de aldım 6.10 danda aldım 7 den de aldım her seviyeden güzel mal aldım...).
düşüşler hep alım için fırsat benim için ENAYİ SİPEK önümüzdeki hafta düşür biraz daha da mallanalım biraz daha 😁
Bende 12 üstü verdiklerimi 11.40-11.70 aralığından yerine koydum, yüklü alım için 11 altına çekmesini bekliyorum, nasip.
Valla aynen cimsa hareketlenir nuhun fiyatına gelirse yada nuh düşer çimsa çıkar ortada buluşursa çimsaların tamamını nuha gececem...anadolu sigortada da bekliyorum arçelikte şişe cam turgg ve pnsut var sepet geniş bende yeterki nuhum istediğim alım yerine gelsin 😀 kredili hesapta boşta 😛
Benden hisse söylememi isteyen çok arkadaş var rahat 20-30 bin lot tahtadan çektiririm ama söylemiyorum onlara ben biraz daha çekeyim sipek ne yapacak o zaman göreceğiz ben bi 2-3 yıldaha beklerim ha arkadaslarda uzun vadeci 😉
11 altı mallandık yine sağol enayi sipeğim
https://resmim.net/f/SvHuxt.jpg
aylık takas
Malesef speğin istediği olmadı bugün, endeks toparladı, 11 altına sarkıtamadı bizde alım fırsatı yakalayamadık, endekste tekrar düşüş olursa 110-116 bin aralığına 10,50-10,60 lardan yakalama şansımız olabilir. Bakalım bilanço nasıl gelecek, belki 11 altı hayal olacak, kısmet.