Sayfa 375/748 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1. Ben Nuh toplamaya geçtim artık 300 300 subat ve Mart ayı Nuh'un ayı olacak insaallah ytd...

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by mustiktu Yazıyı Oku
    Ben Nuh toplamaya geçtim artık 300 300 subat ve Mart ayı Nuh'un ayı olacak insaallah ytd...

Valla yarısını verdim cimsaya geçtim cimsa nuhun fiyatını yakalar geçerse nuhta maliyeti iyice düşürmüş olacağım bakalım benimkisi his ve zaman benimi haklı çıkaracak yoksa malımızın yarısını mı kaptırmış olacağım göreceğiz.. umduğum olursa güzel bir maliyet yapmış olacam....gidersede elimde hatırı sayılı malım var gitmezsede cimsanın bunun yanına geldiğinde birinin malını ben alır geçerim.. riske girdik bakalım inşallah ben yanılırımda kağıt haketdiği yere benim yarı mallarla gider 😃

3.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    Valla yarısını verdim cimsaya geçtim cimsa nuhun fiyatını yakalar geçerse nuhta maliyeti iyice düşürmüş olacağım bakalım benimkisi his ve zaman benimi haklı çıkaracak yoksa malımızın yarısını mı kaptırmış olacağım göreceğiz.. umduğum olursa güzel bir maliyet yapmış olacam....gidersede elimde hatırı sayılı malım var gitmezsede cimsanın bunun yanına geldiğinde birinin malını ben alır geçerim.. riske girdik bakalım inşallah ben yanılırımda kağıt haketdiği yere benim yarı mallarla gider [emoji2]
    İnşaallah kazanırsıniz ben çeşitlilik açısından topluyorum ytd...

Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

4. Hadi az kaldı zaman beni haklı çıkaracak ne yazıkki nuhum az daha bekle çıkmadan bekle düşebilirsin ama çıkma şu cimsalar 11.50 ye gelene kadar lütfen yerinde say 😂

5. Nuhum tepreşme oynaşma kal yerinde işbank akbank ziraat yen oynayan baskılayan sipek lütfen kıpraştırma kagıdı 11.50 altında gezinmeye devam et

6. dünkü hareketler sanki taban oluşumundan dönüş sinyali gibi görünüyor buradan dönüş başlayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by Andromed Yazıyı Oku
    dünkü hareketler sanki taban oluşumundan dönüş sinyali gibi görünüyor buradan dönüş başlayabilir.
    Dönüş için acele etmesine gerek yok mallarımın yarısını cimsaya geçirdim biraz daha bekletsin sipeğimiz nasılsa kağıtta müthiş bir baskı var..enayi sipeğimiz lütfen biraz daha tut 11.40 lı seviyelerde acele etme bilançoya kadar bekle

8. 11.85 üstüne atacak bir babayiğit yok mu yav şu ortamda

Sayfa 375/748 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •