Kagýt yukarý gidince aðýrlýk ortalama 25-30 kr aþaðýda kalýnca satýn aðýrlýklý ortalaman altýnda gelince alýn
Kagýt yukarý gidince aðýrlýk ortalama 25-30 kr aþaðýda kalýnca satýn aðýrlýklý ortalaman altýnda gelince alýn
pehh.
panik yok temettü var ahaha.
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
yabancý ile oyak alýyor nedense
bu tahta yapýcý ayrý bir kýl kardeþim tamam tahtayý götürme
ama iyi kötü toplamýþsýn malý çek tahtayý 18-20 ye kimse gelip gitmesin
tahtaya millet mamaya giriyor bir tripler bir basmalar yanlamalar ceza kesen yok tabe
çek yukarý bekle temettünü keyfine bak halla halla iþ öðretecez adama sanki uzaya çýk diyoruz.
ÝÞ ÝÞ YAPMAZ. ADAM ÝÞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Dostum sipek hem acemi hemde enayi ama sipeðe de hak vermek lazým.eneyi gibi 10 yýldan beri tahtayý yatýrmýþ herþeyi unutmuþ enayi sipeðimiz.þimdi son 2-3 aydýr yaptýðý þeyi yapýyor ve gene yapacak ne mi o þey ??? YUKARIYA DÝREK AT FÝYATI YAVAÞ YAVAÞ AÞAÐIYA DÜÞÜR Bunu 2-3 aydýr
Sürekli yapýyor ve bu kaðýt bugun 12 üstünde kapatmayacak ve YAVAÞ YAVAÞ 11.40-11-50 bandýna getirecek bakýn götün acemi enayi sipeðimiz bunu yapacak inþallah yanýlýrým ama durum bunu gösteriyor😀 cimsa nýn fiyatýnýn nuhu geçeceðine inanýyorum enayi sipeðimizede inanýyorum
Ulen 1 günde þiþeden güzel vole vurdum. Bir yandan seviniyorum sonra bu uyuza bakýp senin gibi kaðýdýn diyorum.. Ama buna da sýra gelecek.. Sabýr..
Yer Ýmleri