1.4 kuruş Temettü veriyor. On bin lot alsak ancak 140 TL yapar. Ayrıca bedelsiz de yazmıyor kap'ta.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Printable View
günlük veri : 218,254,086.44 tl // 1.358998
euro ile işimiz yok, işimiz dolarla. dolar düşerse fazla etkili olmasa da olumlu yansır. doları 4.20 altında görmek isterim.
Bizi asıl ve önemli etkileyen eurobond faizlerindeki değişimdir. faizlerin yükselmesi kısa vadede (1-2 yıl) olumsuz yansır, orta ve uzun vadede(2-5 yıl) etkisiz veya olumlu yansır.
Yakın zamanda faizler uzun zamandır yaklaşamadığı seviyeleri zorladı. 1-2 gündür hızlı bir düşüşe girdi ama hala yüksek sayılır. Dünya genelinde faizlerin artması + italya krizi + FED faiz artırımı dikkate alındığında faizlerin artmaya devam edeceğini düşünüyorum.
şehir efsaneleri
http://blog.isyatirim.com.tr/halka-a...n-mi-satiliyor
Sizi dinledim aldım ama maalesef az aldım teşekkür ederim. Satmadım dursun bakalım nereye kadar gidecek. Fikirlerinizi paylaşmanız umuduyla tekrar teşekkür ederim.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
işfinans nasıl el değiştirdi..**çok önemli
işgyo da**son duurm..
manukyan yönetiminde işyatırır iyi destek atıyor iştiraklere..**
sistemli organize bu işleri bu spek** nasıl organize ediyor nasıl bir spek bu ...okus pokus yapıyor kimse görmüyor.**hisseler okus pokus...devam ediyor..ince ince işlemelere devam ....
Bizimkininde zarar katmerlendi 2 ve 10 yıllıklar artıda 1,5
Ne hissesin kardeşim dünya yıkılsa 78-79'dan bir Lot vermiyorsun [emoji2]
79'dan alabildim. Elimde bir miktar oldu, düşmeye devam ederse almaya devam :)
Endeksi basmaya böyle devam ederlerse 77 den de alırsınız
o değilde fena zarar yazdı bugün .10 yıllıklar ve 2 yıllıklar tepe de dolardanda zarar yazdı bakalım pazartesi gündelik gösterge ne gelecek.
1 haftadır neredeyse hergün denedim 79 u ama vermemişti.bugün cok şükür alabildim.78 e de yazdım bir miktar ama o gelmedi:kmk:
79 alıp ortalama düşürdüm ama satan neden satıyor o kafamı kurcalıyor. 84'ten beri alıcıyım iyi ki bekleyip bu seviyeleri görmüşüm yoksa yüksek olacaktı ortalama. Satanların kar beklentisi mi kötü acaba?
İsyat temettüden 1 ay sonra nisan sonlarında 86-87 kuruşlardaydı şimdi 79 kuruş yaklaşık -%10 endekste o tarihlerde 108 binlerdeydi şu an 99 bin yaklaşık -%10,endeks geri gelirken bistte işlem görüp etkilenmeyen senet yok ama endeks yükselirken isyat çivi gibi yerinden kımıldamıyor peki bu sene işler iyi gitmiyor zarar bekliyorsunuz,sonuçta temettü kağıtları beklenen hareketi yıl sonuna doğru başlatır sizce çeyreklerde zarar gösteren şirketi kim temettü için alırda fiyat yükselir ? Yani 7-8 ayda %30 kazanacağımızın garantisi var mı ki? Ben şahsen her sene % 30 a razıyımm tşkler.
0.79 artık alışkanlık oldu. Almak için 78 yazıyorum artık ama gelmiyor [emoji2] dayanamadım 79'dan aldım biraz daha. Hayırlısı bakalım.
alımlara 78 ile devam ediyoruz:halay:
75-76 lardan da veririm der grafik.
Ederi 78 olup da 78'den alınamayan tek hisse budur herhalde. Nasıl oluyor da her yerde 78 kuruş yazmasına rağmen alım yapılmıyor bu da enteresan.
http://www.borsagundem.com/haber/10-...-kirdi/1312967
hakem 10 ve 2 yıllıklar rekor kırdı yorumun nedir ?