Ne hissesin kardeşim dünya yıkılsa 78-79'dan bir Lot vermiyorsun [emoji2]
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Ne hissesin kardeşim dünya yıkılsa 78-79'dan bir Lot vermiyorsun [emoji2]
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
79'dan alabildim. Elimde bir miktar oldu, düşmeye devam ederse almaya devam![]()
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Endeksi basmaya böyle devam ederlerse 77 den de alırsınız
o değilde fena zarar yazdı bugün .10 yıllıklar ve 2 yıllıklar tepe de dolardanda zarar yazdı bakalım pazartesi gündelik gösterge ne gelecek.
1 haftadır neredeyse hergün denedim 79 u ama vermemişti.bugün cok şükür alabildim.78 e de yazdım bir miktar ama o gelmedi![]()
79 alıp ortalama düşürdüm ama satan neden satıyor o kafamı kurcalıyor. 84'ten beri alıcıyım iyi ki bekleyip bu seviyeleri görmüşüm yoksa yüksek olacaktı ortalama. Satanların kar beklentisi mi kötü acaba?
Yer İmleri