Yihhuuu 200 denesini verdim. Benden alan kısa sürede 10 kat kazanır inşallah. Gerisi 800 den satılık...
Printable View
Yihhuuu 200 denesini verdim. Benden alan kısa sürede 10 kat kazanır inşallah. Gerisi 800 den satılık...
**** gitti aloo
Yav tavanı izleyemedim
Hay Allah
Ben de 695 ortalama ile vedalaştık. Çok güzel kar bırakı. Benden alan da, geri de kalanlar da güzel kazanması dileğiyle. Yine bir düzeltme gelirse 650'lerden alıcı olurum. Bol kazanç...
Herkes benden çok sevindi[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Hala tavanmı.gene karanlık dayım
Az birazı 200 taneyse toplamını düşünemiyorum..Tamamı gitse herhalde patron /95 e çıkar😂😂
sürekli tavanda kalamamasının sebebi belli oldu..:)
gün.. 800 den sonra güzellik yapar mı ki ?
https://i.hizliresim.com/tfzPeX.jpg
valla hayret arkadaş yüzde 9.99 on bile değil..yapmamak için uğraşıyor..
Neyse artık herkesin yüzü gülüyor çok şükür Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize..
Selametle..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtayı böyle halı gibi dokuyan spek inanın çok az kaldı. Hayırlı olsun..
Bu işin bir de fomo süreci olmalı kentteki gibi. Bu arada bfren de fomo sürecine girmedi bence
fomoyu bilmem ama tina aktif.
Merhaba hissedaşlar. Uzun zamandır aranızdayım ve yazılanları takip ediyorum. Ben de sayın kasvet gibi eyt liyim. Günümü tamamladım yaşı bekliyorum. Bu karton benim de emeklilik param olacak inşallah. Hedefim ve hayallerim büyük. Umarım yanılmam. İyi akşamlar hepinize. Bu arada sanıyorum sayın kubilayhan günlük akd atıyor ama gerek olursa ben de atarım.
Kalın sağlıcakla
698 aylıkta stop olarak belılenıp takıbe devam normal şartlarda tavan bozmadan devam demelı bakalım
Hisse senetleri piyasası ile ilk kez 1990 yılında tanışmıştım.
Ömrümün neredeyse yarısını borsada işlem yaparak geçirdim.
Sayısını hatırlayamayacağım kadar çeşitlilikte senet ile işlem yaptım.
Portföyümde en uzun süre Kartonsan yer aldı.
2009 yılından beri taşıdığım Kartonsan da hedeflerimin gerçekleşmesi nedeniyle ayrılmayı uygun gördüm.
Portföyümde olmayan bir senet hakkında yorum yapmayı kendimce uygun görmediğim için bugünden itibaren topikte ki yazılarımı
sonlandırıyorum.
Sizlere sağlık ve bol kazançlar diliyorum.
Sayin bsm gittiginize üzüldüm.. Yazılarınızı ilgiyle okurdum...Hayrını görün inş.
Son 3 günlük aracı kurum işlemleri.
Ykb robot u iş başında
https://i.resimyukle.xyz/Ne63BU.png
işlemler karşılıklı gibi duruyor
al ver gülüm ile götürüyorlar havası var
yanlışmı değerlendiriyorum acaba..