sürekli tavanda kalamamasının sebebi belli oldu..
Originally Posted by kasvet Herkes benden çok sevindi[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Sen bu hissenin itici gücünün Satmana değil kazanmana seviniyoruz.
Originally Posted by kasvet Teşekkür ederim, kalanlarında verdim mi 5 yıl önce emekli olucam... Emekliliiime 5 yıl kaldı, ama işten çıkarılmamada az kalmıştı. Pandemi sonrası güle güle diyecekler. Telefonla tebliğ edildi. Stresim bu yüzden. Hayirlisi..pandemie en az 1 sene surer daha Sent from my iPhone using Tapatalk
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
4 haneye yakın[emoji4] 800 den alsın alayı onun... Originally Posted by lalezar Az birazı 200 taneyse toplamını düşünemiyorum..Tamamı gitse herhalde patron /95 e çıkar[emoji23][emoji23]
Eyvallah kardeş. Ama yıllardır çok yıprandık hep birlikte. [emoji853] Originally Posted by Turquaz Sen bu hissenin itici gücünün Satmana değil kazanmana seviniyoruz.
gün.. 800 den sonra güzellik yapar mı ki ?
Originally Posted by sevenhill gün.. 800 den sonra güzellik yapar mı ki ? Dedigim gibi hareket bence 115 dolar ustunde hizlanacak..ama bu benim gorusum sadece..take profit de mantikli Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum Rules
Yer İmleri