Belki de cuma günü sokağa çıkma yasağı duyumunu falan aldilar ondan düştü Dow bir anda
Bilemeyiz elbette
ABD de Sokağa çıkma yasağı demek tüm dünyada borsalar tabana amele sumugu gibi yapıştı demek yavlum mithat
.
Printable View
Belki de cuma günü sokağa çıkma yasağı duyumunu falan aldilar ondan düştü Dow bir anda
Bilemeyiz elbette
ABD de Sokağa çıkma yasağı demek tüm dünyada borsalar tabana amele sumugu gibi yapıştı demek yavlum mithat
.
Pazartesi hava olumlu olur en azından piyasalar düşmez diyorum...
Buralarda yataya sarar bir süre...
Vaka sayısı parobolik bi şekilde artmaya devam ediyor.. Bence en sonunda özellikle sahil kesimi bizim sokağa çıkma uyarılarımızı dikkate almadı deyip chp seçmenine suç yıkılmazsa iyidir
Pazar gecesi vadililer belli eder gibi yönü...Sabahi ise netlik kazandırır...Bu hafta yeni bir virüs yok.Yayilacagini bilmeyen kalmadı...olumlu yani aşılarda ilerleme var....zaten vvirus yeterince satin alindi gibi....Abd nin son satisi etkisine bakılacaktır...Hayırlısıyla biter inşaallah...
https://i.hizliresim.com/ljOY5F.jpg
Bunu yollayın WhatsApp'tan, altına da ne korkak adamsın sen deye yazın.:oleyo:
Cuma akşam Bovespanın dow dan fazla düşmemesi dikkat çekici...
Iran asiyi 10 güne piyasaya sürecem diyor...Insaallah güzel haberler geliyor artık...y.t.d..
ABD borsaları iş yerleri için kapatma kararı sonrası sert düştü.
ABD borsalarında güne yükselişle başlayan endeksler, New York Belediyesi'nin iş yerlerini kapatma kararı sonrası haftanın son gününü sert düşüşlerle kapadı
*
New York borsası, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgının ekonomik etkilerine karşı merkez bankaları ve hükümetlerin ekonomiyi destekleme yönünde attığı adımlara rağmen haftanın son işlem gününü düşüşle tamamladı.
Kapanışta, Dow Jones endeksi 900 puanın üzerinde değer kaybetti ve yüzde 4,54 azalışla 19.176,11 puana geriledi.
S&P 500 endeksi yüzde 4,78 kayıpla 2.294,12 puana ve Nasdaq endeksi de yüzde 3,79 azalışla 6.879,31 puana düştü.
Güne yükselişle başlayan endeksler, New York'ta Covid-19 nedeniyle zorunlu olmayan tüm iş yerlerinin kapatılması kararının ardından aşağı yönlü bir seyir izledi.
New York Valisi Andrew Cuomo, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında eczane ve marketler gibi açık olması zorunlu olanların dışındaki bütün iş yerlerinin kapanması emrini verdi.
Kovid-19 salgının ekonomik etkilerine ilişkin endişelerle borsada hafta boyu sert satışlar yaşandı. Salgının ekonomik etkilerine karşı merkez bankaları ve hükümetlerin ekonomiyi destekleme yönünde attığı adımlara rağmen bu hafta, Amerikan borsasında 2008'den bu yana en yüksek kayıpların yaşandığı bir hafta oldu.
HAFTALIK BAZDA DURUM
ABD borsaları haftayı da düşüşle tamamladı.*Dow Jones endeksinin haftalık kaybı yüzde 17,3, S&P 500 endeksinin yüzde 15 ve Nasdaq endeksinin yüzde 12,6 olarak kaydedildi.
bu hafta çok sert yükseliş olmazsa (ki az ihtimal) bistde de death cross gerçeklşecek......
abddeki arkadaşla görüştüm ,dow jones 15000 e kadar düşer diyorlarmış,bakalım,göreceğiz.......ytd
HYDROXYCHLOROQUINE & AZITHROMYCIN, taken together, have a real chance to be one of the biggest game changers in the history of medicine. The FDA has moved mountains - Thank You! Hopefully they will BOTH (H works better with A, International Journal of Antimicrobial Agents)..... dedi trump
Şimdi artı gap mı oluyor ?????
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HYDROXYCHLOROQUINE & AZITHROMYCIN, birlikte ele alındığında, tıp tarihindeki en büyük oyun değiştiricilerinden biri olma şansına sahiptir. FDA dağlara taşındı - Teşekkürler! Umarım İKİ olurlar (H, Uluslararası Antimikrobiyal Ajanlar Dergisi A ile daha iyi çalışır)
?????? artı 5000 varda gerisini bilmem :)
trump 3 haftadır buluyor asıyı.......trump bosa gaz verıo.....once kenduını kurtarsın.......
O bilmemne clydrine mi ne karın ağrısı ise
Ondan turp yanına doktoru alarak hafta içi de bahsetmişti
Önce Dow 2.8 yukarı uzadı ardından da 12 ay da şöyle olmalı test tüst deyince Cutter emmi geldi işi devraldı yine :)
Yine aynı şeyi diyorlar değişik bir durum yok
O toplantıda bir de arkasında general vardı
İşin tohtor tarafı bitti genarel tarafı başlıyor gibi
Dükkan kapama etme derken sokağa çıkma yasağı demek general demek
General demek Cutter fişi çekip yillik izne ayrıldı demek
O demek de başka ne demek olduğunda görürüz artık
Olursa tabi :)
68...72 aralıgı ıyı gıbı dıbı burda ongoruyorum.....680 dolar desek 68uygun burdan alan her zaman kar eder bence.....cunku ekonomı tum dunyada durmus......bu iş bıtse bıle yansımalrı kotu olacak bence 10 15 gun daha sabırla beklenmelı acele etmeyın pıyasa bır yere kacmıyor....1 cent......68000............dowda 14.15 gıbı olur orası bence guzel 48 falan olmaz.......en kotu 56.ç58.....arası petrolde 16.17 ıyı alıs için
aynen katılıyorum dediklerinize hisse toplamak riski çok daha azdır
ben biraz kaldıraç olayından faydalanmak istiyorum birde şirket riski almak istemiyorum mesela endek kalkar aldığın hisse bedelli yapar vs ayrıca aralardada trade yaparak bir şekilde halldebiliyorum maliyet yönetimini
ama dediğinize tamamen katılıyorum hisse toplamak çok daha az risklidir
Daha önce:
"ABD piyasaları da dünkü sert kayıplarına rağmen ,bugünde vadeli işlemlere kayıplarını devam ettirerek başladı.Daha önce yazdığım gibi,(2 hafta önce 28 Şubat tarihinde endeks 25766 iken) teknik olarak Dow endekste 21 400'in önemli bir destek seviyesi olduğunu ifade etmiştim ve dün bunun altında kapanış yaptı.Teknik olarak alt tarafta ise önemli bir destek seviyesi gözükmüyor derin bir boşluk var.Neresinin dip seviye olduğunu Çarşamba yazmıştım.2008 ekonomik krizinde gördüğü 8000 seviyesinin bugünkü karşılığı yaklaşık 14000 civarı.Eğer ABD borsalarında düşüşler devam ederse ,18000 seviyesinden itibaren borsaya ayırdığınız paranın her 1000 puan düşüşte %20 almak suretiyle 14000-18000 seviyeleri arasında portföy oluşturmanın uzun vadeli olarak çok iyi bir yatırım olacağı düşüncesindeyim(18000 seviyesi balonun tamamen inmiş, kalmadığı seviye,14000 seviyesi ise kriz fiyatları)"
yazmıştım.
Bana göre Dow'da dip seviyesi 14000 bin seviyesi,ama 18000'den itibaren kademeli uzun vadeli yatırım yapılabilir.Eğer 14000 seviyesine inerse 5-10 yıl vadede dolar cinsinden çok iyi bir kazanç bırakacağını düşünüyorum.Goldman Sachs ABD'nin ikinci çeyreğinde %24 küçülme tahmin ediyor,borsalar daha bunu fiyatlayacak.
https://www.wsj.com/articles/analyst...my-11584735139
bu arada dow haftalık en dusuk kapanısını yaptı bızde de en dusugun 600p ustundeyız kapanıs olarak.....yanı hala mal ıteleme pesınde ler