Sayfa 376/1001 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Viop - XIV

1. Belki de cuma günü sokağa çıkma yasağı duyumunu falan aldilar ondan düştü Dow bir anda

Bilemeyiz elbette

ABD de Sokağa çıkma yasağı demek tüm dünyada borsalar tabana amele sumugu gibi yapıştı demek yavlum mithat

.

2.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    kan yolu ve cınsel ılıskıyle.....ıstedıgın kadar parkta gez......ama parkta agaca dokundun banka dokundun gecmez ama elını agzına goturdun yuzune goturdun gecer ....ama bagısıklık sıstemın gucluyse hıc bırsey olmaz.......ben ocak ayında buna benzer bısey gecırdım.....ates....oksuruk ......1 ayda gectı ......sadece ıhlamur ıctım....ya domuz grıbıydı ya bju........bulundugum kalabalık ortamdakı cogu kısıde gecırdı ......ınanılmaz hızlı yayıldı....ama uzun surdu.....doktorlar grıp deyıp gecırdı......bence o coronoydu....yenı bı mıkroptu....aralıkta cıkmıs wuhanda mumkun yanı 1 ayda gelmesı.......
    Bende geçirdim ve vücutta değişik bir durum olduğunda farkına varıyorsun, sanırım domuz gribi idi.cabuk attım propolis sayesinde.benden kayincoya bulaştı gözler kıpkırmızı idi.sonra komple ailecek geçirdiler.. tutani uzun süre tuttu..

3. Pazartesi hava olumlu olur en azından piyasalar düşmez diyorum...
    Buralarda yataya sarar bir süre...

4. Vaka sayısı parobolik bi şekilde artmaya devam ediyor.. Bence en sonunda özellikle sahil kesimi bizim sokağa çıkma uyarılarımızı dikkate almadı deyip chp seçmenine suç yıkılmazsa iyidir

5.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Pazartesi hava olumlu olur en azından piyasalar düşmez diyorum...
    Buralarda yataya sarar bir süre...
    Biz başka bi dünyadan mı geldik

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Robotlar insanları kendilerine aşık edebilirler, bir kaç film var o şekilde. Ama bir robot asla aşık olamaz.

İleride öyle robotlar yapılır ki benim diyen adamın aklını alırlar.
    Her (*film)

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Senin esprin vardı dowda vites kolu kıçına girmiş şoförün atlayamadi diye
    Ben yazmistim onu, vites kolunun uzerinde kivraniyor diye.

8.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    berber ve kuaforlerde kapanıoo...
    Cuma gunu 3 numara alaburus son trasimi oldum.

Sayfa 376/1001 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •