Burgan'da HİÜ, EFT ücreti var mı ve günlük EFT limiti ne kadar?
Printable View
Burgan'da HİÜ, EFT ücreti var mı ve günlük EFT limiti ne kadar?
Bu Burgan HİÜ alıyor mu vadeli dolar hesaplarından acaba?
https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/u...ucretleri.aspx
Burada vadeli/vadesiz diye 7.60TL HİÜ alırım demişler. Doğruysa yakışmadı.
Gariban olduğumuz için kimsenin dikkatini çekmedi galiba.😭😭😭
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://pbs.twimg.com/media/C9caWoCXoAADCfj.jpg
En güvenli liman dolar mevduatı..!!!!
Yani doğruymuş duyduklarımız. Tulumbada kalmayan suyla bahçeyi sulamaya kalkmışlar, sırf sandalyelerinden olmamak adına yuh be... Ahh ! tabi birde şu risk var; millet `noluyo lan !` deyip bu mevduat faiz oranlarını da beğenmez , başka yollara saparsa o zaman görürüz lafla peynir gemisi yürütmeyi...
Yani diyorsunuz ki özel kamu fark etmiyor. Biraz daha açar mısınız?. Mesela Türkiyede 52 banka var, bunlardan ilk 5 inin büyüklükleri birbirlerine yakın diyelim bunlar piyasa yapıcı bankalar olsun. Ama 3. ve 4. büyük bankanın likidite ihtiyacı var, 1. ve 2. bankanın yok. Tcmb nasıl dağıtım yapıyor bu durumda.Büyüklüğe göre her seferinde eşit matematiksel bir oran mı uyguluyor?. Ben adaletli bir dağıtımı nasıl yapıyor veya yapabiliyor mu diye sormak istemiştim. Büyüklükteki kriterler aktif büyüklük mü yoksa piyasa yapıcı bankaların şartlarına göre yerine getirilen ölçüdeki hacimler mi?
Düşündüğünüz kadar fazla konuda finans bilgisine sahip değilim, tartışalım birlikte öğrenelim.
bu ülkede 2 kesim bilinçlense duman olur ortalık ama işte maalesef birlik yok.
Ne zaman Avrupa'da 20 binlik arabalara 90 bin vermemeyi öğrenirsek ve mevduatımızı bankalara 9 lu oranlardan bağlamaz isek belli bir şeyler düzelebilir.
https://pbs.twimg.com/media/C9CfApaXkAA9KGF.jpg
Yorumsuzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!
Cevap vermeyin arkadaşlar :evil: Meraktan açtım engelini okudum. Ben ettim siz etmeyin :evil:
bosporos'un verdiği grafik doğru gibi.. 07.04.2017 tarihli tcmb verilerine göre..
mevduat ortalaması 11.49
konut kredisi ortalaması 11.02
Valla iyi müşteri bile olmak yetmiyor bazen, illa bir Eft ücreti geçiyorlar az veya çok. Geçenlerde bir mesaj geldi , postaneden ödenecek telefon faturalarından artık 1 Tl yerine 2.5 Tl masraf alınacak diye. Demem o ki üç kuruşluk telefon faturası ödemek için 2.5 Tl masraf ödenen memlekette binlerce lira Tl`nin eft sinde 50 Tl masraflara artık alışmamız gerekecek.
Bunu siz mi yaptınız banka mı önerdi
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaslar bu e turuncu vs para yolluyoruz tamam da hicbir elimizde yazili evrak yok ?
Herhangi bir risk var mi acaba ? yoksa ing subesine gidip defter filan alabiliyor muyuz?
Riskleri kabul ediyorsunuz ,
Hesabı boşaltırlarsa sorumluluk bende diye imzanız oluyor [emoji3][emoji3][emoji3]
Dolandırılma vs falan
Defter olmaz sanırım çünkü günlük işliyor ansiklopedi Laz'ım onun için
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir