Sayfa 359/1024 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Buralar değerlenir.......
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bir keresinde aynı bankanın şubesinden oran sordum yeni para için

Eski zaman 12.50 veririz dedi tamam dedim mt kağıdınıza oranı ve telefonunuzu yazarmısınız geri dönüş yaparım dedim .

Sonra kendi şubeme gittim oranlar ne dedim 11.80 var hazineden bunu alabiliyorum dedi .

Dedim başka şubeniz şu oranı veriyor yok imkansız isterseniz arayalım dedim kim dedi .

Şu dedim aradı orada öyle biri çalışmıyor dedi .

Dedim bu kartı bilgisayar başındaki çaycı vermiştir o zaman dedim aldığım kağıdı önüne koydum bir daha o mt ile işim olmadı .

Düpedüz enayi ve salak yerine koyuyorlar yersen diyor yiyen de birçok mevduatcı olduğuna eminim .

Sanki ben yalan söyleyeceğim şube ismi var mt ismi var öyle bir çalışan yokmuş
    Paşam, güzel yazmışsın da! bu konuda bir bilgi aktarayım; artık bankalar da uyandı. Şöyle ki: Bir oran talebiniz olduğunda bankalar önce sizden T.C. kimlik numaranızı istiyorlar, vermezseniz onlarda sizinle rekabetçi oranlarını paylaşmıyorlar. Örneğin: siz Mavi bankanın A şubesiyle çalışıyorsanız, B şubesi size hiçbir şekilde oran bilgisi vermiyor. Ama siz farklı telefon numarasından ve Mavi banka ile çalışmayan bir yakınınızın kimlik bilgilerini vererek ararsanız o takdirde rekabetçi oran bilgisi alabiliyorsunuz. Sevgilerimle...

3.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ARAPLAR’DAN 120 MİLYAR DOLAR

Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt: “Yabancı yatırımcılar başta Suudi Arabistan ve Katar olmak üzere Körfez ülkeleri ve Arap dünyasından da ciddi yatırım geleceğini düşünüyorum. Kısa ve orta vadede Arapların 120 milyar dolar ve üzeri yatırım yapacağı beklentisi var.â€
    Kaynak: http://www.star.com.tr/ekonomi/yatir...haber-1208896/
    Yahu ne saçma sapalak haberler..

700M dolarlık ekonomide 120M dolar nereye sokacak..
    Hayır neyi alacak o kadar para ile..
    Haydi buldu alacak bişiler.
    Dönüp satması gerekince kime satacak..

Çektim çakıyı aslanın karnına tak tak takk....
    ziyaaaa..

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yahu ne saçma sapalak haberler..

700M dolarlık ekonomide 120M dolar nereye sokacak..
    Hayır neyi alacak o kadar para ile..
    Haydi buldu alacak bişiler.
    Dönüp satması gerekince kime satacak..

Çektim çakıyı aslanın karnına tak tak takk....
    ziyaaaa..
    az biraz dolar aldın galiba.
    ben de aldım.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

5. Vakıftaki parayı ing ye gönderdim, para geri gelmiş kaynağı belirsiz diye nolucak şimdi 480 bin tl meblağ

6.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    az biraz dolar aldın galiba.
    ben de aldım.
    Evet aldım daaa..
    Bunun onla ilgisi yok..

Bunda matematik hatası var yahu..

120M dolar ABD ye sokarsın çine sokarsın yada dünyaya yayılırsın..
    120M dolar TR ye sokan adam ABD ye ne sokar 2 trilyon dolar mı..

120M dolar ile DIBS mi alır Borsaya mı girer piyasaki bütün evleri mi alır..
    Varlık fonu bile 40Milyar dolar mı ne dendi idi yanılmıyorsam..

50Milyon tl PD olan bir fimaya fiziki yatırım harici 70M para sokulabilir mi..

50M verip komple alırım o zaman..

Yada anahtarı verecez komple herhalde..

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ARAPLAR’DAN 120 MİLYAR DOLAR

Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt: “Yabancı yatırımcılar başta Suudi Arabistan ve Katar olmak üzere Körfez ülkeleri ve Arap dünyasından da ciddi yatırım geleceğini düşünüyorum. Kısa ve orta vadede Arapların 120 milyar dolar ve üzeri yatırım yapacağı beklentisi var.â€
    Kaynak: http://www.star.com.tr/ekonomi/yatir...haber-1208896/
    Haberin kaynağı her şeyi açıklıyor zaten. Buna yanlızca şu yorum yapılır. Atma Tamer din kardeşiyiz ...

Bu arada Burgan 32-45 gün swap 14.35

8.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Vakıftaki parayı ing ye gönderdim, para geri gelmiş kaynağı belirsiz diye nolucak şimdi 480 bin tl meblağ
    Son 10 yıllık gelir vergisi beyannameni vermelisin.
    İkincil olarak bildiğim kadarıyla 5 yıl önceki finansal durumun (örneğin toplam nakit varlığın) ile bugünkü arasındaki farkı bildirmen gerekiyor. Örneğin bu farkı son 5 yıldaki:
    -Verdiğin gelir vergisi beyannameleri (kira gelirleri dahil)
    -Edindiğin faiz gelirleri
    -Miras ile varlık transferleri
    -Gayrimenkul satışları

ile doğrulayabilirsin.

Ama bütün bunlardan evvel hangi bankanın bu tespitte bulunduğunu ve bu tespitin dayanağını sorgulatmalısın. Örneğin bu tespit gönderen bankadan mı alıcı bankadan mı kaynaklanıyor, bunu çok iyi tespit etmelisin. sabit fikirli olup bir bankaya konsantre olma, her iki bankayı da iyi sorgula.

Burada kritik nokta 5 yıl önceki nakit varlığındır. Herşey ona göre referans alır. Buna dikkat et.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 359/1024 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •