[QUOTE=Manouche;654946]200k 35gün
Vakýf 13,50
Teb 13,75
Finans 14
Deniz 14,25
Geçen aya göre 0,25-0,5 arasý düþüþ gözüküyor
[QUOTE=Manouche;654946]200k 35gün
Vakýf 13,50
Teb 13,75
Finans 14
Deniz 14,25
Geçen aya göre 0,25-0,5 arasý düþüþ gözüküyor
Ülke bazý ürünlerde fiyatlama konusunda oldukça aþýrýya kaçýyor.......Mesela Kýrmýzý ET ; Gürcistan da Kilogramý 5 TL .... Hemen yaný baþýndaki þehirlerde Kilagramý 40 tl ......Tam 8 kat fark var.....Millet uyanýk tabi.........Arabasýna binen Artvinli Ardahanlý Karslý gidip oradan 5 TL den et alýp geliyor , benzin ,sigara vb de yanýnda amorti oluyor.........![]()
AB ülkelerinde ortalama fiyat 5 EURO ......20 tl ye etin kralýný alýp yiyorlar.......
Ülkeyi yönetenler kendi haklýný niþastaya(ekmek,makarna ,patates vb) mahkum edip hem zihinsel hemde bedensel geliþimine engel oluyor ama kimse neden ben niþastaya mahkumum demiyor......
Yabancýya sýfýr stopaj uygularken bana %10 stopaj uyguluyor......Enflasyon ,iþsizlik hesaplamalarý ile oynayýp her þey süt liman gösteriliyor ...........
Ben 15 ile baðlayamadým diye üzülüyordum , Þimdiki oranlar biraz daha kötüleþmiþ..............
Avrupa et talebinin %60 ý çok ucuz fiyatlý domuz eti, bu durum dana eti talebini ciddi oranda azalttýðýndan dana eti fiyatý ciddi oranda baskýlanýyor ve düþüyor.
Yabancýya sýfýr stopaj var ama o yabancý kendi ülkesinde bu kazancý beyan etmek zorunda. Bu durumda kanun dýþý yollara sapmayan yabancý (ki bu avrupa ve amerika'da epey riskli bir durum) bizim ödediðimiz stopajdan daha fazla vergi ödüyor.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Sayýn Heval,
Gürcistan'da yerel para ve döviz için mevduat faizleri ve mevduat güvencesi nasýl?
Yer Ýmleri