Seans sonu hareketi güzel... hayırdır inşallah...
Printable View
Seans sonu hareketi güzel... hayırdır inşallah...
Haftaya bura ağlama duvarı olur
gidecek senet böyle geri sarmaz alcar gibi bam bam gider fırsat vermez
geçen yıl 32 yi gördügünde usd kuru 8 idi tam 4 usd şuan kabaca 2 usd, 4 usd şuan kaç siz hesap edin
önünde 2 senaryo var 1-zirve aşımına giderse yüzde 30 daha gider kabaca 10 tl yapar 32+10= 42 teknik hedef
2- yok faizde endeksti düşüşüydü derse aylık ema 25-27 arasına düzeltme yapar iki yönlü yazıyorumki biliyorum yine bana saldıracaklar...
Hocam ne zaman kağıt yukarı çıksa ortalıkta yoksunuz, ama ne zaman aşağı doğru biraz inme olsa burada olumsuz yazılarınızı görüyorum. Bu kağıda yatırım yapanlar olarak kağıt düşünce ister istemez zararımız oluyor. Bizim zararımız olunca bu sizin hoşunuza mı gidiyor?
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Yeniden değerlemelerde kötü bir sürpriz olmayacaksa endeks stabil kalsa bile (bir önceki zirvesini yaparken de stabil sayılırdı) 3 dolar civarına yani 42 TL’ye gitmesini beklerim. Algyo genelde 3 dolar civarında zirve yapar. (Son zirvesi olan 4 dolar üstünde hem endeks 2 dolar üstünde idi hem de o zamanlar Twitter’da çok gazlandığını gördüğümden bence işin içinde başka şeyler vardı. Bu nedenle baz olarak 3 doları alıyorum.)
Arkadaşlar algyo nun ne kadar döviz fazlası vardı, bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
Bence dolarlar satılmadi otel tl kredi ile alındı
Rusya işi Alarko grubunun kendi içinde olacak. Alarko holding satacak Algyo alacak. Ayrıca maliyeti 7.5 milyon dolar civarı olacak yani çok büyük bit maliyet de değil. Bence Algyo kredi ile iş yapacak bir şirket değil ama alınan otelin ipotekli olduğu söylenmişti. Belki buna özgü bir fırsat çıkmış olabilir. O da bence küçük ihtimal.
ne oldu bir çok bilen vardi ?? kaybolmuş...matematik öğrenince geri gelsin.
Bu gün bir tavan ceker mı? Çok ta fazla bir şey kalmadı aslnda..
şirkete sormak lazım dolarla mı alındı
ekrana bak bakalım şimdi ağlama duvarı olacakmı olmayacakmı dünkü çocukların gelip laf yetiştirmesi yok mu ah ah ne desem boş biz bu tecrübeleri boşa kazanmadık tüm bist devre kesici yedi uyardım uyardım kimse anlamak istemedi.kaderinizi yaşayın ne diyebilirimki.herkesin allah yardımcısı olsun kimsenin zarar etmesine sevinmiyorum.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...30#post5680330 ortalık yemyeşil iken egpro sayfasında yapılmış yorum.yorumsuz sizden tecrübeli insanların tecrübelerini yaşamanıza gerek var mı yok mu buyrun okuyun.
Bu rahatsız ya.
Hakikaten.
Aportta beklediğini biliyordum :))
2 yönlü yazıyorsun ki % 100 haklı çıkmak için.1 ihtimal daha var yerinde sayması .Bir daha sefere onu da yazda iş garanti olsun değil mi?
Yalnız şunu yazayım,ben yazılarımı saygı çerçevesinde yazıyorum.Öyle dünkü çocuk falan diye sakın bir daha söyleme,o lafı sana çok kötü yediririm.Yaşım 70 ve 1986 ayaklı borsadan beri borsadayım.