Sayfa 377/699 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Haftaya bura ağlama duvarı olur
    Hocam ne zaman kağıt yukarı çıksa ortalıkta yoksunuz, ama ne zaman aşağı doğru biraz inme olsa burada olumsuz yazılarınızı görüyorum. Bu kağıda yatırım yapanlar olarak kağıt düşünce ister istemez zararımız oluyor. Bizim zararımız olunca bu sizin hoşunuza mı gidiyor?

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
    Fazla tevazunun sonu vasat adamdan nasihat dinlemektir.

2.  Alıntı Originally Posted by deepbreathe Yazıyı Oku
    Hocam ne zaman kağıt yukarı çıksa ortalıkta yoksunuz, ama ne zaman aşağı doğru biraz inme olsa burada olumsuz yazılarınızı görüyorum. Bu kağıda yatırım yapanlar olarak kağıt düşünce ister istemez zararımız oluyor. Bizim zararımız olunca bu sizin hoşunuza mı gidiyor?

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
    yaw sen başkalarından etkileniyorsan bak bırak bu işi, bak böyle saldırı olacağını bildiğim için yukarıda iki yönlü senaryo yazdım.

3.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    önünde 2 senaryo var 1-zirve aşımına giderse yüzde 30 daha gider kabaca 10 tl yapar 32+10= 42 teknik hedef
    2- yok faizde endeksti düşüşüydü derse aylık ema 25-27 arasına düzeltme yapar iki yönlü yazıyorumki biliyorum yine bana saldıracaklar...
    bunu okumadın sanırım

4.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    önünde 2 senaryo var 1-zirve aşımına giderse yüzde 30 daha gider kabaca 10 tl yapar 32+10= 42 teknik hedef
    2- yok faizde endeksti düşüşüydü derse aylık ema 25-27 arasına düzeltme yapar iki yönlü yazıyorumki biliyorum yine bana saldıracaklar...
    zirve aşıldı

5.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    2 yönlü yazacaksın ki, hangisi çıkarsa yukardaki yazını alıntı yapıp bakın ben bildim diyeceksin.

6.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Yeniden değerlemelerde kötü bir sürpriz olmayacaksa endeks stabil kalsa bile (bir önceki zirvesini yaparken de stabil sayılırdı) 3 dolar civarına yani 42 TL’ye gitmesini beklerim. Algyo genelde 3 dolar civarında zirve yapar. (Son zirvesi olan 4 dolar üstünde hem endeks 2 dolar üstünde idi hem de o zamanlar Twitter’da çok gazlandığını gördüğümden bence işin içinde başka şeyler vardı. Bu nedenle baz olarak 3 doları alıyorum.)
    Son düzenleme : meteor78; 16-12-2021 saat: 01:43.

7.  Alıntı Originally Posted by SELAM Yazıyı Oku
    2 yönlü yazacaksın ki, hangisi çıkarsa yukardaki yazını alıntı yapıp bakın ben bildim diyeceksin.
    Al buyur burdan yak

8. Arkadaşlar algyo nun ne kadar döviz fazlası vardı, bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 377/699 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •