Printable View
Sağlık Bakanlığı, Kovid-19 aşısının iki dozunu olanların HES uygulaması üzerinden "Türkiye Cumhuriyeti Aşı Kimliği" oluşturabileceğini duyurdu.
MEB; hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıflara ikinci dönem sınavlarına katılıp katılmama hususunda tercih hakkı sunulacağını bildirdi.
Milli Eğitim Bakanlığı , liselerde 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine ilişkin her dersten tek sınav yapılacağını açıkladı.
Lise ara sınıflarda ikinci dönem sınavlarına katılmak istemeyen öğrencilerin velileri 21 Mayıs'a kadar eğitim kurumlarına dilekçeyle başvuracak.
Beşiktaş 1 F.Karagümrük 2
Fenerbahçe 1 Sivasspor 2
Denizlispor 1 Galatasaray 4
Maclar sona erdi.
1-Beşiktaş 81 +44 averaj
2- Galatasaray 81 +42 averaj
3- Fenerbahçe 79
12 sınıf öğretmenlerine hiç aşı vurulmuş mu sorun bakalım bu ikinci doz 10 milyon aşı vurulanlar kim?Bence aşıyı ona buna vuracaklarına öğretmenlere vursalardı daha hayırlı idi zaten futbolcularda da işe yaramadı ziyan oldu:)cumartesi lig de bitiyor taraftarla da muhatap olmadılar boşa gitti onca aşı!
1 milyon öğretmen var 12lere giren öğretmen fen azla 100.000 kişi idi muhtar kadar olamadılar!
İsrail Başbakanı Netanyahu: "Bir savaşın ortasındayız ve tüm gücümüzle saldırmaya devam edeceğiz"
Son Bir hafta,on gündür borsaların ( BIST) yukarı yukarı gitmesinden huylanmıştim..Kötü bir haltlar olacağı belliydi..Tam Ramazan'ın bitip bayram tatili başlıyacagi günde İsrail- Filistin çatışması çıktı..
Benim gibi , Borsa'da düşüşe yakalananlar için kötü oldu..
Asıl sebep o değil, göz göre göre gelen durum.
Dün seans açılmadan önceki program.
https://www.youtube.com/watch?v=B3xztSXzVLM
Sinovac CEO’su Yin Weidong Bloomberg’e verdiği söyleşide aralarında Türkiye'nin de olduğu beş ülkeye üretim lisansı verdiklerini belirtti. Sinovac farklı klinik sonuçlarını savunurken CoronaVac’ın gerçek dünyada daha iyi sonuç verdiğini gösteren kanıtlar olduğunu ifade etti.
Felsefi görüşe göre imkansız diye birşey yoktur.
Bu durumu örnek verebiliriz.
Lakin,beşiktaş ve fener hisselerinin bu gün tavan olup ,Gs hissesinin taban olması imkansızdır.
Tersi doğal neticedir.
Bu da felsefi düşünceyi çürütür.
Sonuç:İmkansız diye bir kavram vardır
Maçları izlemiyorum.
Fener de hep kendine sıkıyor yahu.
Kısmet tepiyor.
Galatasaray'da bayagı ucuz puanları kaybetti.
Ben artık BJK şampiyon derken duruma bak.
Neyse kendi işini yaparsa hem avaraj hemde gol fazlası var.
günaydın arkadaşlar...bugün yarım gün çünkü arife günü bugün
sonra 4,5 günlük tatil var..iyisiniz hadi bakalım..şöyle bodum marmaris uzanırsınız artık:plc::party:
ANTALYA OLMAZ MI :)
https://driveandlisten.herokuapp.com...p_8bv9kmxvf8_E
Seç beğen hangisi olur ise
Sağlık Bakanlığı: "Sinovac firmasının ürettiği CoronaVac aşısının yeni partisini taşıyan uçak sabah saatlerinde Esenboğa Havalimanı'na indi."
Sağlık Bakanlığı: "Halk Sağlığı Aşı ve İlaç Deposu'na nakledilen aşılar kontrollerin ardından hastane ve aile sağlığı merkezlerine sevk edilerek kullanıma sunulacak."
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Süper Lig şampiyonluk kutlamalarıyla ilgili açıklama yaptı. Soylu, "Şampiyonluk kutlamalarının tam kapanma döneminden sonra yapılması hususunda tedbir alınması gerektiğini düşünüyorum" dedi.
İçişleri Bakanı Soylu: "17 Mayıs 05.00'e kadar tedbirlerimiz geçerli. 17 Mayıs günü ne olacağını, nasıl, ne şekilde olacağını vatandaşımızla paylaşırız."
Hoşuma gitti twitten aldım.
Müşteriyi kazıklamanın "Ticari Zeka", Halkı sürekli kandırmanın "Siyasi Zeka", Ambulans arkasına takılmanın "Pratik Zeka" Şike yaparak kazanmanın "Sportif Zeka", iyi niyeti suistimal etmenin "Kıvrık Zeka" olarak algılandığı bir ülkenin zekâya değil, ahlaka ihtiyacı vardır.
Sabah yazdım artık şu tam kapanmayı bitirsekte insanlar evlerine girse dün ve bugün trafik felaket insanlar açık dükkanlardan taşıyor. Parklarda boş bank yok. Kapalı olması gereken dükkanlar yarım kepenk açmışlar gelene gidene satış yapıyorlar insanlar yanlış anladı bu tam kapanmayı
Türkiye etf -3.68%